رفتن به مطلب

نیمه شعبان یا روز شربت خوری ؟

ارسال های توصیه شده

من نیاز به منجی دارم ، وقتی می بینم فرقه های شیطان پرستی ، گاو پرستی و .... همه جامونو گرفتند ، هر روز یه علامت جدید از اونها می بینیم ، اعتقادات مردم به سخره گرفته میشه ، سخنانی مثل چشم جهان بین و ..... دنیا رو فرا گرفته ، هر روز یه جنایت جدید اعم از تجاوز ، کشت و کشتار ، نقض حقوق مردم ..... در سراسر دنیا اتفاق می افته ، مردم واسه یه تکه نون حاضرند هر کاری بکنند و ......

حالا شما فرض کنین،منجی ظهور کرد.

با اینهمه فرقه ی منحرف و شیطون پرست و.... میخواد چه کار کنه؟

همه را گردن میزنه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 98
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

شرایط ظهور یعنی این که هر کسی در هر گوشه ای از دنیا به منجی نیاز واقعی پیدا کنه ، یعنی این که به خاطر نجات پیدا کردن از این دنیای ماشینی که هر روز یه فرقه جدید پیدا میشه و جنایت های بی پایانی که تو دنیا انجام میشه یه نیاز به منجی درون خودش احساس کنه ، نیازی که منجر به یه احساس قلبی و درونی میشه کهباعث میشه انسان تو رفتار و گفتارش تغیی ایحجاد کنه و خودش رو برای ظهور آماده کنه .

ظهور واقعی ، در مسیحیت به ظهور عیسی مسیح اعتقاد دارند ، در اسلام به ظهور حضرت مهدی ( عج ) و در آیین زرتشت به سوشیانت ، ولی در واقع همه اینها از اعتقاد به یه منجی ناشی میشه .

من نیاز به منجی دارم ، وقتی می بینم فرقه های شیطان پرستی ، گاو پرستی و .... همه جامونو گرفتند ، هر روز یه علامت جدید از اونها می بینیم ، اعتقادات مردم به سخره گرفته میشه ، سخنانی مثل چشم جهان بین و ..... دنیا رو فرا گرفته ، هر روز یه جنایت جدید اعم از تجاوز ، کشت و کشتار ، نقض حقوق مردم ..... در سراسر دنیا اتفاق می افته ، مردم واسه یه تکه نون حاضرند هر کاری بکنند و ......

برایم قانع کننده بود. از شما تشکر میکنم. :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
حالا شما فرض کنین،منجی ظهور کرد.

با اینهمه فرقه ی منحرف و شیطون پرست و.... میخواد چه کار کنه؟

همه را گردن میزنه؟

برام فرقی نمی کنه باهاشون بجنگه یا هرکار دیگه ای

ولی حداقل اون موقع می تونم مطوئن شم که یه کسی هست که بهش تکیه کنم ، کسی که اهل ریا نیست ، اهل ستم نیست ، اهل دو رویی و تجاوز نیست ، به اسم دین به مردم ستم نمی کنه ، به اسم دین پول نمی خوره و ......

اون موقع می تونم بگم ، آره من کنارتم ، کنارتم چون تنها کسی که تو این روزگار خفقان و دروغ و تجاوز میشه بهش اعتماد کرد ، میشه بهش تکیه داد ، میشه کنارش بود ؛

ازش می خام که هر جوری شده این مشکلات جامعه رو حل کنه :

تجاوز هموطن به هموطن

کشتن مردم توسط یکدیگر

هزار جور فرقه من درآوردی

دروغ و ستم

اسلام دروغی که هر کشوری ساخته

و هزار جور مشکلات دیگه

اما این فرقه ها ، کسایی که واقعا به خدا اعتقاد داشته باشن ، از این جور فرقه ها دست می کشن ، کسایی هم که از این فرقه ها دست نکشن ، با منجی مشکل ندارن ، با خدا مشکل دارن ، که اونم خدا با نهایت حکمت خودش به حسابشون میرسه .

منجی هم وسیله اجرای دستورات خدا در زمین و مبارزه با این فرقه هاست .

• Like 2
لینک به دیدگاه
تنها تایمی که میشه در این کشور عزیز شاد بود همین چند وفته .

گیر بدین جمع میکنن نوحه میزارناا .

جدی الان احساس شادی بهتون دست میده تو این ایام !!!!!! :JC_thinking:

من که بین شادی و عزاداری اینها هیچ فرقی نمیبینم،اقلا عزاداریشون سنگین تره.......

• Like 4
لینک به دیدگاه
تنها تایمی که میشه در این کشور عزیز شاد بود همین چند وفته .

گیر بدین جمع میکنن نوحه میزارناا .

همین الانشم تو جشن ها نوحه میزارن ، فقط جای سینه زدن و دست زدن عوض شده !!!!!!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

ازش می خام که هر جوری شده این مشکلات جامعه رو حل کنه :

تجاوز هموطن به هموطن

کشتن مردم توسط یکدیگر

هزار جور فرقه من درآوردی

دروغ و ستم

اسلام دروغی که هر کشوری ساخته

و هزار جور مشکلات دیگه

.

ببین عزیز من،شما همش داری رویاهای شیرین و قشنگ میگی....

ما داریم بحث عملی و واقعیت میکنیم.

این چیزهایی که شما میگی،خیلی مهمه با چه روشی برآورده بشه.

روش صحبت و منطق یا روش عذاب و کشتار؟

روش صحبت و منطق عملا جواب نمیده،چون اینجا صحبتی از عقل نیست،همش صحبت از ماورالطبیعه است و انسان هیچ راهی جز اعتماد کردن و تعبد،برای باور کردن آنها ندارد.

اما این فرقه ها ، کسایی که واقعا به خدا اعتقاد داشته باشن ، از این جور فرقه ها دست می کشن ، کسایی هم که از این فرقه ها دست نکشن ، با منجی مشکل ندارن ، با خدا مشکل دارن ، که اونم خدا با نهایت حکمت خودش به حسابشون میرسه .

منجی هم وسیله اجرای دستورات خدا در زمین و مبارزه با این فرقه هاست .

این خدایی که میگین؛در طول تاریخ جز عذاب مخالفانش چکار کرده؟

یکبار شده به زبان همین مردم و رو در رو باهاشون حرف بزنه،یا فقط یک عده اومده اند و گفته اند ما پیام آور اوییم،آن هم فقط در منطقه خاورمیانه،نه در جاهای دیگه دنیا !!!!!!!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
جدی الان احساس شادی بهتون دست میده تو این ایام !!!!!! :JC_thinking:

من که بین شادی و عزاداری اینها هیچ فرقی نمیبینم،اقلا عزاداریشون سنگین تره.......

من شرایط شهرو میگم .

بغیر از نیمه شعبان کی شهر به این شدت چراغونیه ؟؟ همون اتیش بازی بر قراره ؟ کی میتوانی راحت صدای اهنگ بلند کنی تو خیابون ؟ تو پارک بشینه بدون گیر دادن ؟

یا کی 10 روز برای مردمی که نمیتوانن پاشونو از شهرشون بیرون بذارن شرایط شادی ( حتی کم ) تدارک دیده میشه ؟؟

شاید برای عده ای اینا اصلا مهم نباشه ولی برای مردم عادی ،ادمای معمولی ، شرایط به نسبت بهتری هست و شاید اصلا فکر نکنه کی به دنیا امده و اصلا قضیه چیه ! فقط داره فکر میکنه این روزه میتوانه کمی متفاوت تر باشه .

وقتی تو پارکی مثل ازادگان 60 هزار نفر شایدم بیشتر صندلی مراسم پر مشه ، یعنی مردم ، ادمای این شهر شادی کم دارن ، حتی به این شدت شادی بی کلاس به قول روشن فکرا !

انقدر سنگین فکر نکنید ، بقیه انقدر سنگین برای هر چیزشون دلیل ندارن :w16:

همین الانشم تو جشن ها نوحه میزارن ، فقط جای سینه زدن و دست زدن عوض شده !!!!!!!!

قبول دارم ، بسیار زیاد . ولی معتقدم ریاکاران این شهر حداقل این یکی رو کمی بیشتر تحویل میگیرن تا شاید بتوانن خودشونو در صف 313 تا جا بدن و از این ریای این دوستان عده ای کمی شرایط زندگی شادتری براشون مهیا میشه .

• Like 2
لینک به دیدگاه
من شرایط شهرو میگم .

بغیر از نیمه شعبان کی شهر به این شدت چراغونیه ؟؟ همون اتیش بازی بر قراره ؟ کی میتوانی راحت صدای اهنگ بلند کنی تو خیابون ؟ تو پارک بشینه بدون گیر دادن ؟

یا کی 10 روز برای مردمی که نمیتوانن پاشونو از شهرشون بیرون بذارن شرایط شادی ( حتی کم تدارک دیده میشه ؟؟

پس واجب شد بری این مطلب را بخونی و حتما تو اون تاپیک نظر بدی.... :JC_thinking:

http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=297763&postcount=10

• Like 2
لینک به دیدگاه

بله دیگه همین امروز شادی میکنیم چشمتان نتواند که ببیند!رقص و پایکوبی و کارناوالهای شادی ملت بدون هیچ مشغله ذهنی امروز رو کار نمی کنن برای نان شب!با خیالی اسوده و فراغ بال کم مونده بال دربیارن کوچه و خیابون عطر اگین شده(زهی خیال باطل!)گرد بدبختی و فلاکت چنان پاشیده شده که هیچ سیل و طغیان توان پاک کردنش رو ندار!

"اسمون خاکستری ' ساختمونای دود گرفته ' مرده های متحرک ' انگار غبار بدبختی ریختن روی شهر تو خیابونو که نگا می کنی کسی نیست که تو صورتش بشه خوشبختی رو دید!"

• Like 4
لینک به دیدگاه
پس واجب شد بری این مطلب را بخونی و حتما تو اون تاپیک نظر بدی.... :jc_thinking:

http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=297763&postcount=10

خواندم . راستش مقایست درست نبود .

بی انصافیه بگیم الانم این جوریه .

خیلی جاها و وقتا ، ادمای گفتن شرایط بده ، تلاشم کردن ولی مسئله اینه دوستانی در این گل و بلبلستان مخالفند و این چند روزم تو رو درواسی امام زندشونن.

• Like 1
لینک به دیدگاه
خواندم . راستش مقایست درست نبود .

بی انصافیه بگیم الانم این جوریه .

خیلی جاها و وقتا ، ادمای گفتن شرایط بده ، تلاشم کردن ولی مسئله اینه دوستانی در این گل و بلبلستان مخالفند و این چند روزم تو رو درواسی امام زندشونن.

درسته،مقایسه الان با اون زمان واقعا درست نیست.

چون الان خیلی تو سری خور تر شده ایم..... :sigh:

آخه این مراسم کجاش شادی آور بود،چنان مرگ را به سر ما آورده اند که به تب راضی هستیم.

انتخاب بین بد و بدتر تا کی؟؟!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
ببین عزیز من،شما همش داری رویاهای شیرین و قشنگ میگی....

ما داریم بحث عملی و واقعیت میکنیم.

این چیزهایی که شما میگی،خیلی مهمه با چه روشی برآورده بشه.

روش صحبت و منطق یا روش عذاب و کشتار؟

روش صحبت و منطق عملا جواب نمیده،چون اینجا صحبتی از عقل نیست،همش صحبت از ماورالطبیعه است و انسان هیچ راهی جز اعتماد کردن و تعبد،برای باور کردن آنها ندارد.

این خدایی که میگین؛در طول تاریخ جز عذاب مخالفانش چکار کرده؟

یکبار شده به زبان همین مردم و رو در رو باهاشون حرف بزنه،یا فقط یک عده اومده اند و گفته اند ما پیام آور اوییم،آن هم فقط در منطقه خاورمیانه،نه در جاهای دیگه دنیا !!!!!!!!!

من خودم ، همیشه با روش صحبت و منطق موافقم و جنگ رو تو مرحله آخر قرار میدم ، همونطور که خودتم میگی ، بنیان گذاران این فرقه ها به هیچ وجه با صحبت و منطق نمیشه باهاشون صلح کرد ،

اگه بگی خدا وجود داره ، میگن شیطان وجود داره

بگی خدا دنیا رو آفریده میگن شیطان آفریده

بگی شیطان فریب کاری می کنه ، میگن خدا فریب کاری می کنه

حتی اگه 1000 تا معجزه هم براشون بیاری از اعتقادشن برنمی گردن ، چون ندیده و نشناخته به فرقه ای وارد شدن و اعتقاداتی رو قبول کردن که منجر به راحتی تو دنیا و انجام هر جور گناهی میشه ، چون اونا خدایی رو قبول ندارن که بخوان از ترسش گناه نکنند .

پس فقط میمونه راه جنگ و مجادله ، البته با کسایی که از راه عقل و منطق برنگشتند !

خدا تو هر زمانی به زیبان خود مردم باهاشون سخن گفته ، زیبایی های طبیعت ، ماه و خورشید ، شب و روز ، انواع حیوانات که هر کدوم توانایی منحصر به فردی داره ( چشم عقاب ، سرعت پلنگ ، بویایی سگ و .... ) و معجزه های مختلفی هم نشون داده و مطمئنا تنها دلیل برای قبول نکردن خدا ، تمایلات دنیای هستش ،

اونایی که از راه عقل و منطق خدا رو قبول نکردند ، تنها هدفشون نبودن مانعی برای رسیدن به تمایلات و ستم به مردم بوده !

وقتی خدا می بینه عده ای هستند که دلایل منطقی رو قبول ندارن و به هر نحوی میخان اعتقاد سایر مردم رو هم از بین ببرند و با دشمن خدا و مردم ( شیطان ) همکاری کنند و اعتقاداتی رو تو مردم به وجود بیارند که به نفع خودشونه ، تنها راه رو جنگ و مجادله می بینه ، که در واقع هم مومن های واقعی شناخته میشن و هم این مردم به سزای عملشون میرسن .

توی هر جنگی هم که بوده ، خدا با کسایی که توبه کردند و عقل و منطق رو پذیرفتند ، کاری نداشته و به نرمی رفتار کرده . فقط کسایی که از روی جهل با خدا مخالفت میکردند ، مورد غضب خدا قرار گرفتند ، همونطور که تو آخرین لحظه ها عذاب از قوم حضرت یونس برگردانده شد .

• Like 1
لینک به دیدگاه

خدا تو هر زمانی به زیبان خود مردم باهاشون سخن گفته ، زیبایی های طبیعت ، ماه و خورشید ، شب و روز ، انواع حیوانات که هر کدوم توانایی منحصر به فردی داره ( چشم عقاب ، سرعت پلنگ ، بویایی سگ و .... ) و معجزه های مختلفی هم نشون داده و مطمئنا تنها دلیل برای قبول نکردن خدا ، تمایلات دنیای هستش ،

خوب شما یک پیامبر در شرق آسیا (چین ژاپن کره تایلند و هند ......) در استرالیا،آفریقا،آمریکای شمالی و جنوبی و شمال اروپا و.....برای من نام میبری که من هم معتقد بشم به این حرفتون. :girl_yes2:

همه این مناطقی که نام بردم،تاریخ چند هزار ساله دارند و هیچ کسی برایشان نیامده. :sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه
درسته،مقایسه الان با اون زمان واقعا درست نیست.

چون الان خیلی تو سری خور تر شده ایم..... :sigh:

آخه این مراسم کجاش شادی آور بود،چنان مرگ را به سر ما آورده اند که به تب راضی هستیم.

انتخاب بین بد و بدتر تا کی؟؟!!

من دارم خیلی سطح پایین مسئله رو میگم ، در مورد اون ادمایی که اصلا دغدغه های من و شما رو ندارن . اصلا مهم نیست کی رییسه کی رهبره کی چه کارس .

شاید تو هر شرایط دیگه هم براش مهم نبود و دارن از این فرصت استفاده میکنن .

منم موافقم با حرفای شما ولی نمیتوانم این ادما رو از این رفتار منع کنم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب شما یک پیامبر در شرق آسیا (چین ژاپن کره تایلند و هند ......) در استرالیا،آفریقا،آمریکای شمالی و جنوبی و شمال اروپا و.....برای من نام میبری که من هم معتقد بشم به این حرفتون. :girl_yes2:

همه این مناطقی که نام بردم،تاریخ چند هزار ساله دارند و هیچ کسی برایشان نیامده. :sigh:

124000 پیغمبر بوده ، لابد برای این مناطق هم پیغمبری وجود داشته ، البته دین حضرت عیسی و موسی تو این مناطق پیروی میشه ، یعنی پیغمبرانی که تو این مناطق بودند ، مبلغ مسیحیت و یهودیت بودند .

شاید به خاطر کم جمعیت بودن اون جوامع پیامبر اولوالعزم صاحب دین وشریعت نیوده ولی مطمئنا پیغمبران تبلیغی بوده اند ولی چون نام تعداد محدودی از پیامبران در قرآن و سایر کتابها اومده نمیشه در این مورد با قطعیت سخن گفت و اینو مطمئن باشید اگه پیامبری تو اون جوامع وجود نداشت الان این تعداد مسیحی و یهودی در اروپا و آفریقا و آمریکا نبود !

• Like 1
لینک به دیدگاه
من دارم خیلی سطح پایین مسئله رو میگم ، در مورد اون ادمایی که اصلا دغدغه های من و شما رو ندارن . اصلا مهم نیست کی رییسه کی رهبره کی چه کارس .

شاید تو هر شرایط دیگه هم براش مهم نبود و دارن از این فرصت استفاده میکنن .

منم موافقم با حرفای شما ولی نمیتوانم این ادما رو از این رفتار منع کنم.

همین قانع بودن مردم و راضی بودن به خوشی های زودگذر الکی و تکراری ما رو بدبخت کرده !

• Like 2
لینک به دیدگاه

124000 پیغمبر بوده ، لابد برای این مناطق هم پیغمبری وجود داشته ، البته دین حضرت عیسی و موسی تو این مناطق پیروی میشه ، یعنی پیغمبرانی که تو این مناطق بودند ، مبلغ مسیحیت و یهودیت بودند .

شاید به خاطر کم جمعیت بودن اون جوامع پیامبر اولوالعزم صاحب دین وشریعت نیوده ولی مطمئنا پیغمبران تبلیغی بوده اند ولی چون نان تعداد محدودی از پیامبران در قرآن و سایر کتابها اومده نمیشه در این مورد با قطعیت سخن گفت و اینو مطمئن باشید اگه پیامبری تو ون جوامع وجود نداست الان این تعداد مسیحی و یهودی در اروپا و آفریقا و آمریکا نبود !

124000 که یک مغلطه است.

من میگم 3 میلیون،حرف رو هوا که کنتور نداره !!!!!

هیچ پیغمبری و هیچ نقطه مشترکی در باورهای مردم این مناطق،با آنچه تحت عنوان ادیان ابراهیمی مطرح میشه (اسلام-مسیحیت-یهودیت) وجود ندارد.

جمعیت چین کمتر از عربستانه بوده به نظرت؟ :banel_smiley_4:

در ضمن اون افرادی هم که بهشون میگین اولوالعزم فقط از یک خانواده و در یک محدوده جغرافیایی بوده اند.

اینی هم که الان مسلمان و مسیحی شده اند،پس از جنگ ها و کشورگشایی ها و شکل گیری دهکده جهانی در کمتر از 600 سال اخیر است.....

• Like 2
لینک به دیدگاه

شاید به خاطر کم جمعیت بودن اون جوامع پیامبر اولوالعزم صاحب دین وشریعت نیوده ولی مطمئنا پیغمبران تبلیغی بوده اند ولی چون نان تعداد محدودی از پیامبران در قرآن و سایر کتابها اومده نمیشه در این مورد با قطعیت سخن گفت و اینو مطمئن باشید اگه پیامبری تو ون جوامع وجود نداست الان این تعداد مسیحی و یهودی در اروپا و آفریقا و آمریکا نبود !

اسی جان شما چرا نمیخوای یاد بگیری باباجون ؟ وجود مسیحیان و یهودیان تو اون مناطقی که گفتی دلیل این میشه که این تعداد مسیحی و یهودی تو اروپا و آفریقا و آمریکا باشن.

میخوای با فرمول ریاضی بهت بگم :

وجود پیامبران در کره و ژاپن و ویتنام و اون ورا مساویست با دلیل وجود مسیحیان در اروپا , آفریقا و آمریکا

یعنی همونی که esi-72 گفت.

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...