رفتن به مطلب

نیمه شعبان یا روز شربت خوری ؟

ارسال های توصیه شده

به نام یگانه هستی بخش جهان ؛

امروز 15 شعبان ( نیمه شعبان ) ولادت حضرت مهدی ( عج ) است ؛

من از بچگی ام تا حالا خیلی از این نیمه شعبان ها دیدم ، اما همیشه یک ذهنیت در مورد این روز داشتم : روزی که توش شربت ، شیرینی و میوه میدن و همه جا رو چراغونی میکنن !

اما ، آیا با این کارها شراط ظهور به وجود میاد ؟

ای کاش حقیقت نیمه شعبان و انتظار تو دل و رفتار و کردار مردم اثر داشت .

اگه هر کسی که تو این روز شیرینی و شربتی می خوره ، 0.1% به انتظار اعتقاد داشت و نیاز به منجی رو می فهمید ، زمان ظهور خیلی نزدیک تر میشد ، اما افسوس که هر ساله این سنت تکرار میشه ، هیچ کس نمیاد درباره شرایط ظهور صحبت کنه ، بلکه به یه دعای فرج بسنده می کنن ، و فردای نیمه شعبان ؛

روز از نو ، روزی از نو !

کاش کسی بود که تو این روز تصمیم به خودسازی می گرفت و به یه منتظر واقعی تبدیل میشد .

کاش کنار هر شیرینی و شربتی که به مردم میدن ، یه کلمه آگاهی هم بهشون میدادند .

• Like 15
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 98
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یادش بخیر

یه زمانی بهترین روز عمرم نیمه شعبان بود از بوی اسپندش از شور و شعفی که در مردم میدم لذت میبردم حالا یک سریا ظاهری بود یک سریا از ته دل مثل من خوشحال بودن

نمیدونم چرا نیمه شعبان و دوست داشتم شاید چون اعتقاد به امامش بود

ولی سه سال بدترین روز زندگیم نیمه شعبانه دیگه نه جشنی میرم نه خوشحالم بیتفاوت از کنار شادی مردم رد میشم با کمی حس نفرت خدا سر کسی نیاره روزی که عزیزترین موجود زندگیم یهو از کنارم رفت هر چی داد زدم فریاد کشیدم متوسل شدم به امام زمان و قسمش دادم بی فایده بود از اون روز این روز برام زجر آور شده همه چیش بوی اسپندش شربتاش جشناش........

• Like 20
لینک به دیدگاه
یادش بخیر

یه زمانی بهترین روز عمرم نیمه شعبان بود از بوی اسپندش از شور و شعفی که در مردم میدم لذت میبردم حالا یک سریا ظاهری بود یک سریا از ته دل مثل من خوشحال بودن

نمیدونم چرا نیمه شعبان و دوست داشتم شاید چون اعتقاد به امامش بود

ولی سه سال بدترین روز زندگیم نیمه شعبانه دیگه نه جشنی میرم نه خوشحالم بیتفاوت از کنار شادی مردم رد میشم با کمی حس نفرت خدا سر کسی نیاره روزی که عزیزترین موجود زندگیم یهو از کنارم رفت هر چی داد زدم فریاد کشیدم متوسل شدم به امام زمان و قسمش دادم بی فایده بود از اون روز این روز برام زجر آور شده همه چیش بوی اسپندش سربتاش جشناش........

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اما ، آیا با این کارها شراط ظهور به وجود میاد ؟

اگه هر کسی ، 0.1% به انتظار اعتقاد داشت و نیاز به منجی رو می فهمید ، زمان ظهور خیلی نزدیک تر میشد ،

شما که بعنوان استاتر این حرفا رو میزنی لابد اطلاعاتت در این زمینه خوبه. لطفا به این سئوالات منم جواب بده.

این شرایط ظهور که میگی یعنی چی؟

کدوم ظهور؟

چرا شما نیاز به منجی دارید؟

اگه اینا رو یکم توضیح بدی ممنون میشم. :icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

بعضی از دوستان اینقدر ساده دل و پاک هستند،که فقط میخوام بغلشون کنم و نازشون کنم و بگم شما راست میگین....

موفق باشین،امیدوارم روزی در رکاب منجی خود باشید.

• Like 13
لینک به دیدگاه

تازه فرداست که رفتگرایه بیچاره کارشون شروع میشه!واغعن دلم براشون میسوزه!این همه آشغال لیوان یه بار مصرفو باید جمع کنن!!ینی واغعن باید بریزین رو زمین؟؟؟!:w00:اصن با شربت و خوراکی اینا امام زمان ظهور میکنه؟!:jawdrop:چه خبره،این همه شربت!!!!

:ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه

شب اصراف

شب ترافيك

شب اعصاب خورد كني

شب خود نمايي حاجي دو زاري ها

شب نزول عذاب

در مملكتي كه اين همه گرسنه و محتاج و در به د وجد دارد اين همه خيرات بي حاصل براي چيست؟

طرف ماشين چند صد ميليوني دارد از سر شب دنبال شيريني و شربت و شام مي رود تو خيابان و بالا پايين مي كند

سير كردن اين آدم كجا ثواب دارد در حالي كه بيخ گوش ما تو همين شهر چه قدر خانوداه هاي محتاج هست؟

سر هر چهارراه 4 تا احمق سيني به دست راه مردم را بند مي آورند كه شيريني و سربت پخش كنند يكي هم نيست بگه آخه نفهم شايد كسي حالت اورژانس داره و تو با اين كارت اون را معطل مي كني

خوب مي خواهي شيرني بدهي بشين دم در خونه ات هر كس خواست مفت خوري كند مياد خودش بر مي دارد.

اين همه چراغ و رسمان و و..... با چه هزينه ي بالاي برقي كه چي؟بعد قبض برق مردم بدبخت بايد سر به فلك بزند .خوب اين هزينه را براي روشن كردن چراغ خانه ي يك مستمند انجام بدهيد

اين شب ها چه عزا چه تولد شب هايي است كه نشان مي دهد جامعه ي ايراني دچار عذاب است

دچار خشم ايزدي است

دچار ريسمان دار حماقت است

بر كمر اين افراد بخورد كه اين گونه اصراف مي كنند

اين گونه خون به دل ديگران مي كنند

طرف دزدي مي كند هزار تا كلاه برداري مي كند مال يتيم مي خورد و.... و گمان مي كند با خيرات دادن و خرج دادن مالش را پاك مي كند

• Like 18
لینک به دیدگاه

اتفاقا دیشب یه دوری با ماشین میزدیم به شوهرم گفتم اگه فقط یک درصد این آدما از ته دل دعا کنن برای ظهور امام ظهور میکرد اما همش ریاست

• Like 4
لینک به دیدگاه

این همه ریخت و پاش میکنن امام که ظهور نمیکنه هیچ فردای روز بعدش رفتگر بیچاره باید از کف خیابون لیوانای یکبار مصرف رو جکع بکنه و فحش بده به این ملت بی فرهنگ... :banel_smiley_4:

• Like 9
لینک به دیدگاه

او خواهد آمد فردا .....................ما چه کنیم امروز ................

انان که منتظرند ...............معترضند .............

ونه تسلیم وضع موجود............

پس همرنگ جماعت شدن ...........در مرام ورسم منتظران نیست ................که نیست

• Like 1
لینک به دیدگاه

به خوبا سر میزنی،مگه ما بدا دل نداریم.......

ندیده خاطرخواه کردی رفتی پشت پرده.......

(به یاد مرحوم آقاسی شیعه منتظر)

• Like 7
لینک به دیدگاه

ای رهبر آزاده،آماده ایم آماده......

امروز باید نایب آن حــضرت را اطاعت کرد و او کسی نیست جز امـــام خامـــنه ای (دامت برکاته و افاضاته)

• Like 5
لینک به دیدگاه

دیشب چ خبر بود هر سال از بالای برج میلاد فقط آتیش بازی راه مینداختن امسال ک من از 2-3 جا دیدم

بعد واسه قهرمانی لیگ برتر زورشون میاد پول بدن واسه آتیش بازی واسه این چیزا ی شبه چن میلیارد خرج میکنن ک بگن ما شادیم ما منتظریم

چ انتظار پر خرجی

• Like 5
لینک به دیدگاه
شما که بعنوان استاتر این حرفا رو میزنی لابد اطلاعاتت در این زمینه خوبه. لطفا به این سئوالات منم جواب بده.

این شرایط ظهور که میگی یعنی چی؟

کدوم ظهور؟

چرا شما نیاز به منجی دارید؟

اگه اینا رو یکم توضیح بدی ممنون میشم. :icon_gol:

شرایط ظهور یعنی این که هر کسی در هر گوشه ای از دنیا به منجی نیاز واقعی پیدا کنه ، یعنی این که به خاطر نجات پیدا کردن از این دنیای ماشینی که هر روز یه فرقه جدید پیدا میشه و جنایت های بی پایانی که تو دنیا انجام میشه یه نیاز به منجی درون خودش احساس کنه ، نیازی که منجر به یه احساس قلبی و درونی میشه کهباعث میشه انسان تو رفتار و گفتارش تغیی ایحجاد کنه و خودش رو برای ظهور آماده کنه .

ظهور واقعی ، در مسیحیت به ظهور عیسی مسیح اعتقاد دارند ، در اسلام به ظهور حضرت مهدی ( عج ) و در آیین زرتشت به سوشیانت ، ولی در واقع همه اینها از اعتقاد به یه منجی ناشی میشه .

من نیاز به منجی دارم ، وقتی می بینم فرقه های شیطان پرستی ، گاو پرستی و .... همه جامونو گرفتند ، هر روز یه علامت جدید از اونها می بینیم ، اعتقادات مردم به سخره گرفته میشه ، سخنانی مثل چشم جهان بین و ..... دنیا رو فرا گرفته ، هر روز یه جنایت جدید اعم از تجاوز ، کشت و کشتار ، نقض حقوق مردم ..... در سراسر دنیا اتفاق می افته ، مردم واسه یه تکه نون حاضرند هر کاری بکنند و ......

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...