alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ ماههای قمری عبارتاند از: محرم، صفر، ربیع الاول، ربیع الثانی، جمادی الاول، جمادی الثانی، رجب، شعبان، رمضان، شوال، ذیقعده و ذیحجه. از این دوازده ماه، چهار ماه رجب، شوال، ذیقعده و ذیحجه ماههای حرام شناخته میشوند که هر گونه جنگ و نبرد در آنها حرام شمرده شده است. سه ماه پشت سر هم و یک ماه (رجب) جدا از بقیه است. بعضی از مفسران قرآن، تحریم جنگ در این چهار ماه را از زمان حضرت ابراهیم علیه السلام میدانند. در عصر جاهلیت نیز این قانون به عنوان یک سنت به قوت خود باقی بود؛ هر چند آنها طبق میل خود، گاهی جای این ماهها را تغییر میدادند، ولی در اسلام همواره ثابت و غیر قابل تغییر شد. گفتنی است که تحریم جنگ در این چهار ماه در صورتی است که دجنگ از سوی دشمن بر مسلمانان تحمیل نشود، اما در صورتی که مسلمانان مورد هجوم قرار گیرند، موظف به فاع از از خود هستند. تحریم جنگ و خونریزی در این چهار ماه، دلایل زیادی داشته و دارد، که پایان دادن به جنگ های طولانی و دعوت به صلح و آرامش، یکی از این دلایل است؛ زیرا هنگامی که جنگجویان، چهار ماه اسلحه را بر زمین بگذارند، مجالی برای تفکر و اندیشه به وجود میآید و احتمال پایان یافتن دائمی جنگ بسیار افزایش مییابد. قرآن کریم در آیه 36 سوره توبه صراحتا به حرمت ماههای حرام حکم داده است. آیه 36 سوره توبه : "إِنَّ عِدَّةَ الشُّهُورِ عِندَ اللّهِ اثْنَا عَشَرَ شَهْرًا فِي كِتَابِ اللّهِ يَوْمَ خَلَقَ السَّمَاوَات وَالأَرْضَ مِنْهَا أَرْبَعَةٌ حُرُمٌ ذَلِكَ الدِّينُ الْقَيِّمُ فَلاَ تَظْلِمُواْ فِيهِنَّ أَنفُسَكُمْ وَقَاتِلُواْ الْمُشْرِكِينَ كَآفَّةً كَمَا يُقَاتِلُونَكُمْ كَآفَّةً وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ مَعَ الْمُتَّقِينَ" این آیه در حزب سه جز ده قرآن مجید قرار دارد. سوره توبه، سوره نهم قرآن کریم می باشد. این سوره مدنی است و 129 آیه دارد. ترجمه الهی قمشه ای آیه 36 سوره توبه : "همانا عدد ماههای سال نزد خدا در کتاب (تکوین و تشریع) خدا دوازده ماه است از آن روزی که خدا آسمان و زمین را بیافرید و از آن دوازده ماه چهار ماه ماههای حرام است (نزد اکثر مفسرین آن چهار ماه ذیقعده و ذیحجه و محرم و رجب است) این است دین استوار و محکم، پس در آن ماهها ظلم و ستم (به جنگ و خونریزی) در حق خود و یکدیگر مکنید و متفقا همه با مشرکان قتال و کارزار کنید چنانکه مشرکان نیز همه متّفقا با شما به جنگ و خصومت برمیخیزند و بدانید که خدا با اهل تقواست." آیا واقعا مسلمانان به این آیه توجه کردند!؟ آیا سردمداران کشورهای اسلامی این آیه رو ندیدن !؟ رجب رفت اما جنگ و خونریزی همچنان در این سرزمینهای اسلامی برقرار بود!!!! پس این آیه های قرآنی که در واقع به قول اسلام "وحی منزل " هست چرا توسط پیروان آن زمین گذاشته میشود!؟ برای من این جای شگفتی است که چرا فقط از مسلمانی تنها اسمشو یدک میکشیم !؟!!! 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ خواسته یا نا خواسته همش دارید از فرهنگ اعراب حرف میزنید. برگردیم ایران بهتر نیست. فرهنگ اعراب رو مطرح کردن به چه درد ما میخوره؟ اونا واسه خودشون مام واسه خودمون. اینجوری بهتر نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ خواسته یا نا خواسته همش دارید از فرهنگ اعراب حرف میزنید. برگردیم ایران بهتر نیست. فرهنگ اعراب رو مطرح کردن به چه درد ما میخوره؟ اونا واسه خودشون مام واسه خودمون. اینجوری بهتر نیست؟ برایه اینکه بتونی از خودت در برابر فرهنگ مسخره ای که بهت تحمیل شده دفاع کنی بهتره اونو بشناسی ... و نقاط ضعفشو به همه نشون بدی 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ ببخشید دوستان دلایلی که گفتید قابل قبول ولی علت اصلی بخاطر مراسم عید قربان و مراسم حج صورت گرفت تا کسانی که برای مراسم می آید مورد هجوم سارقان قرار نگیرن و کسب کار و درآمد رونق بگیرد چون تنها درآمد اصلی آنها از این طریق بود. همچنین ماه محرم از ماه های خوشیمن و شاد اعراب بود که اکثرا مراسم جشن و عروسی رو تو این ماه می گرفتند که بعد از عاشورا از طرف مسلمانها حرام اعلام شد. 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ برایه اینکه بتونی از خودت در برابر فرهنگ مسخره ای که بهت تحمیل شده دفاع کنیبهتره اونو بشناسی ... و نقاط ضعفشو به همه نشون بدی تو این مملکت اونقده هالو داریم که بجای اینکه از این آسیب شناسی ها پند بگیرند با خوندن این مطالب به خودشون هم می بالند. من میگم اصلا خوبه این مباحث رو تحریم کنیم که حتی بصورت عبرت هم ذهنمونو درگیر نکنیم. ما به هر صورت داریم این فرهنگ رو تبلیغ میکنیم. خود موضوع هم ضمن تایید حرمت اون ماهها فقط به اونایی که رعایت نمیکنند ایراد گرفته. اصل موضوع رو تایید کرده. برا همینه که میگم داریم تبلیغ میکنیم. هم آش معاویه را میخوریم و هم با علی نماز میخوانیم. 3 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ خواسته یا نا خواسته همش دارید از فرهنگ اعراب حرف میزنید. برگردیم ایران بهتر نیست. فرهنگ اعراب رو مطرح کردن به چه درد ما میخوره؟ اونا واسه خودشون مام واسه خودمون. اینجوری بهتر نیست؟ اگه منظورت منو تاپیکای منه که باید بگم: نقد رفتار و افکار غلط برام اولویت داره چرا که حب و بغضی نسبت به هیچ انسانی ندارم!! دوم اینکه وقتی من نگاهی به بالا پایین جامعه میکنم جز فرهنگ عر بی چیزی نمیبینم !! اگه فرهنگ فارسی دیدی سلام منو بهش برسون الان از دوستان بپرس چند نفر لااقل شاهنامه رو دارن تو خونه یا لااقل جز کتابهای درسی اونو خوندن اما حالا بپرس چند نفرتون حافظ و دارین و خوندین ! فرهنگ تبلیغ شده کشور ایران در حال حاضر فرهنگ عربی اسلامی است !! 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ اگه منظورت منو تاپیکای منه که باید بگم: نقد رفتار و افکار غلط برام اولویت داره چرا که حب و بغضی نسبت به هیچ انسانی ندارم!! دوم اینکه وقتی من نگاهی به بالا پایین جامعه میکنم جز فرهنگ عر بی چیزی نمیبینم !! اگه فرهنگ فارسی دیدی سلام منو بهش برسون الان از دوستان بپرس چند نفر لااقل شاهنامه رو دارن تو خونه یا لااقل جز کتابهای درسی اونو خوندن اما حالا بپرس چند نفرتون حافظ و دارین و خوندین ! فرهنگ تبلیغ شده کشور ایران در حال حاضر فرهنگ عربی اسلامی است !! حق با شماست. ماهی از سر گنده گردد نی ز دم 2 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ اگه منظورت منو تاپیکای منه که باید بگم: نقد رفتار و افکار غلط برام اولویت داره چرا که حب و بغضی نسبت به هیچ انسانی ندارم!! دوم اینکه وقتی من نگاهی به بالا پایین جامعه میکنم جز فرهنگ عر بی چیزی نمیبینم !! اگه فرهنگ فارسی دیدی سلام منو بهش برسون الان از دوستان بپرس چند نفر لااقل شاهنامه رو دارن تو خونه یا لااقل جز کتابهای درسی اونو خوندن اما حالا بپرس چند نفرتون حافظ و دارین و خوندین ! فرهنگ تبلیغ شده کشور ایران در حال حاضر فرهنگ عربی اسلامی است !! خواسته یا نا خواسته همش دارید از فرهنگ اعراب حرف میزنید. برگردیم ایران بهتر نیست. فرهنگ اعراب رو مطرح کردن به چه درد ما میخوره؟ اونا واسه خودشون مام واسه خودمون. اینجوری بهتر نیست؟ اگه برای تنویر افکار مثال رو به حافظ و فردوسی کشوندم میخواستم اینو بگم که روح ایرانی گری توی چه چیزی میشه پیدی کرد!؟ به عقل ناقص من شاهنامه فردوسی رسید که ابنا به گفته خود مولف اون اثر ارزشمند ک "بسی رنج بردم در این سال سی / عجم زنده کـردم بدیــن پــــارسی" جالب اینجاست که پل همبر استاد دانشگاه ی نوشاتل سویس رساله ی پژوهشی را به عنوان "ملاحظاتی در باره ی لغات عربی شاهنامه" کرده و تعداد واژه های عربی را که فردوسی آورده رو به نُه صد وهشتاد و چار 984 واژه می رساند. یعنی توی قریب به سی هزار بیت فقط 984 کلمه عربی است! حالا به مطلع کتاب حافظ توجه کن با این بیت شروع میشه ! ۱ الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها که گویا همون بخش عربی شم از "یزید" هست اونچه برا من جالبه اینه که میبینی چقد حافظ و فال حافظ چقدر بین خانواده های ایرانی طرفدار داره !!چقدر از سایت ها به این امر اختصاص یافتن !؟ اما زمانی که بحث از فرهنگ ایرانی میاد این فردوسی و شاهنامست که گویا محجوب واقع میشه ! منظورم اینه که ما خودمون خواسته یا ناخواسته دنبال این فرهنگ ایرانی که همیشه ازش دم میزنیم نمیریم (البته مطمئنا من اشتباه فک میکنم ) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده