رفتن به مطلب

اخرین خبر : علی کوچولوی بچگی های ما هم به هلند پناهنده شد

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

من هم مثل همه دهه شصتی ها پیوند عجیبی با برنامه های تلوزیونی دوران کودکیم دارم برنامه هایی که آنقدر تاثیر داشت که ترس و استرس آژیر خطر و جای خالی پدرهایی که در سنگرها کیلومترها دورتر خاک می خوردند را از بین می برد ، یکی از این برنامه ها «علی کوچولو» بود ،علی کوچولو قهرمان شکلات خوری، علی کوچولو قهرمان آب نبات خوری، علی کوچولو قهرمان پسته و فندق شکستن که به جنگ اژدها می رفت....

علی کوچولو آنقدر نزدیک بود که به راحتی می توانستیم جایش باشیم با او بخندیم و با او گریه کنیم با او دلتنگ رفتن پدرش به جبهه شویم و با او در آغوش مادرمان جای بگیریم ، با او به سرمان شیطنت بزند و با او از شیطنتمان پشیمان شویم . بعدها که بزرگتر شدم گاهی که شعر معروف علی کوچولو را می شنیدم با خود می گفتم الان علی کوچولو کجاست؟ چه شکلیه؟ ازدواج کرده؟ شغلش چیه؟ برای اولین بار بعد از سال ها مصاحبه او را به همراه همسرش و فرزند خردسالش در سایت های اینترنتی دیدم ، میگفت این هم خانه ام ، خانه مستاجری و کوچکش که درب حیاتش نه کلون داشت ، نه باغچه ای داشت که حوض داشته باشه ، نه حوضی که لبش بلبلی نشسته باشه ،

امروز خبری دیدم که من را در بهت فرو برد ، علی کوچولو به هلند پناهنده شد ، علی کوچولوی بچگی های ما هم بالاخره هوا برای تنفس کردن نداشت ،او که فشارها و استرس ها ، بی حوصلگی ها و دلتنگی های بچگی را از ما می گرفت

0

آنقدر بی حوصله و دلتنگ شد و آنقدر فشار بر رویش آمد که عاقبت او هم مجبور شد همان مامان خوب و مهربونش که دوستش هم داشت رو رها کنه دست همسر را بگیرد ، آن خاک را با همه تعلقات بگذارد و راهی غربت شود آنهم در انتظار پناهندگی! ، خبر غم انگیزی بود ، مثل بچگی هایمان حالا با علی کوچولو هیچ فاصله ای نداریم او هم خسته است مثل همه ما و مثل همه علی کوچولوهایی که بزرگ شدند و آرامش و آزادی دوران کودکیشان را جستجو می کنند....

علی کوچولو تو قصه ها نیست، مثل من و تو اون دور دورا نیست، نه قهرمانه، نه خیلی ترسو، نه خیلی پر حرف، نه خیلی کم رو، خونشون در داره، در خونشون کلون داره، حیات داره ایون داره،اتاقش طاقچه داره، حیاتش باغچه داره باغچه ای داره گل گلی،کنار حوضش بلبلی،لای لای لای،لی لی لی حوضک لی لی لی،این مادرش مادر علی، مامان خوبش چه مهربونه،علی کوچولو اینو می دونه،اینم باباش چه خالیه جاش،رفته به جبهه،خدا به همراش، علی کوچولو چه خوب و نازه،واسمون داره حرفای تازه....

• Like 11
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...