Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ آن چه چیزی است که شما در باره تغییر جهان میخواهید آنرا انجام بدهید؟ 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ من با مدیریت جهان کاری ندارم بخدا. من فقط میخوام عادت کنم صبح به صبح ریشامو بتراشم همین! 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ من با مدیریت جهان کاری ندارم بخدا. من فقط میخوام عادت کنم صبح به صبح ریشامو بتراشم همین! مدیریت جهان نه تغییر جهان. آیا شما خودتان تصمیم میگیرید یا اجازه میدهید دیگران برای شما تصمیم بگیرند؟ اینو مشخص بکنی بهت میگم برای تراشیدن ریشت چه عاداتی لازمه. 2 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ من اگر مدیر جهان بودم قسمت مدیریت دینی و اعتقادی رو اخراج می کردم ! 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ من کم توقع ام فقط یه کار می خوام 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ آن چه چیزی است که شما در باره تغییر جهان میخواهید آنرا انجام بدهید؟ دوست داشتم بتونم داد بزنم جوری که بتونم همه ی مردم دنیا رو از خواب بیدار کنم ... و فقط یه جمله بگم: یه عده خیلی خوشبحالشون شده که ما خوابیم! من که نمی تونم این داد رو بزنم .. اما اگر کسی بتونه همچین دادی بزنه . حتما تغییر اساسی اتفاق میافته من اگر مدیر جهان بودم قسمت مدیریت دینی و اعتقادی رو اخراج می کردم ! دوست من... مدیران جهان سالهاست این زحمت رو کشیدن . برای همین سالهاست مدیرن 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ اگر حالا نه , پس کی؟ آیا ممکن است شما حقیقتی را دیده باشید بدون آنکه چالشی را داشته باشید؟ 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ برای عوض کردن دنیا نيازي به خواندن روزنامههاي سياسي نيست و نيازي به تغيير كابينه و رييس جمهور و هيات دولت نيست و نيازي به تجمعات بيش از دو نفر نيست گاهي تنها دو نفر ميتوانند تمام دنيا را پشت ميز كافهاي مثل يك حبه قند در فنجاني چاي به هم بزنند لیلا کردبچه 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ سوار اتوبوس گروه داوکینز میشدم و هرلحظه رو با اعضای گروهش نفس نفس زندگی می کردم 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ سوار اتوبوس گروه داوکینز میشدم و هرلحظه رو با اعضای گروهش نفس نفس زندگی می کردم کار قشنگی است اما این کار چه تاثیری بر مدیریت یا تغییر جهان میذاشت؟ 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ يادش بخير يكي بود همش ميگفت تغيير تغيير !!! معروف بود به شيخ چنجر .... 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ کار قشنگی است اما این کار چه تاثیری بر مدیریت یا تغییر جهان میذاشت؟ اصلا میدونی کار این اتوبوس و اعضای اون چیه دوست عزیز؟ 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ اصلا میدونی کار این اتوبوس و اعضای اون چیه دوست عزیز؟ راستش نه. اما خیلی دلم میخواد بدونم. 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ راستش نه. اما خیلی دلم میخواد بدونم. اینا یه سری افراد بی خدای بی دین با اخلاق با چهره های شاد و خوش بین هستن که با این اتوبوس به جاهای مختلف سفرمی کنن و انسانها رو به بی خدایی و بی دینی تشویق می کنن مسلما دنیای بدون خداهای جوراجور و دین های تفرقه افکن خیلی بهتر خواهد بود البته اگه انسانها , انسانهای با اخلاق بی خدای بی دین بشوند 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ راستش نه. اما خیلی دلم میخواد بدونم. زمانیکه پیش داوکینز می روند تا اتوبوس بی خدایان را به راه اندازد جمله ای که انتخاب می کند با این عبارت شروع می شود" از آنجا که احتمالاً خدایی در میان نیست .. . .. . . . 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ زمانیکه پیش داوکینز می روند تا اتوبوس بی خدایان را به راه اندازد جمله ای که انتخاب می کند با این عبارت شروع می شود" از آنجا که احتمالاً خدایی در میان نیست .. . .. . . . خب دیگه باید یواش یواش طرف رو اماده کنن باید تو ذهن اشخاص سوال بکارن کاشتن سوال و ابیاری کردن اون کلی مهارت و مراقبت میخواد 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ راستی میدونستید انسان بی اخلاق دیندار مساوی ست با انسان بی دین بی اخلاق؟ 4 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ این بحثا بدرد کشورهای جهان سوم نمی خوره شاید....:jawdrop:شبیه حرفا احمدی نزاد میشه 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ خب دیگه باید یواش یواش طرف رو اماده کنن باید تو ذهن اشخاص سوال بکارنکاشتن سوال و ابیاری کردن اون کلی مهارت و مراقبت میخواد همینطوره. گاهی اوقات مطرح کردن یک سئوال درست خود پاسخی است به سئوال ما قبل اون. 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ راستی میدونستید انسان بی اخلاق دیندار مساوی ست با انسان بی دین بی اخلاق؟ اگه این مساوی و داشتیم الان وضعمون این نبود.....:w74: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده