*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 31 دی، 2011 دستانم بوی گل می داد. به جرم چيدن گل دستگيرم كردند. اما كسی فكر نكرد که شايد گلی كاشته باشم...! 10
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 31 دی، 2011 چه تلخ محاکمه می شوند پاییز و زمستان... که برای جان دادن به درخت ، جان می دهند و چه ناعادلانه کمی آن طرف تر همه چیز به نام بهار تمام می شود...! 11
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 31 دی، 2011 شاید فاصله ها بتوانند نگاه ها را از هم دور کنند ولی قدرت این را ندارند که یادها را از هم دور کنند. 10
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2011 به هنگام پرواز به جایی می روی که می خواهی، به هنگام پرتاب به جایی می روی که می خواهند . پس پرواز کن قبل از اینکه پرتابت کنند. 7
poor!a 15130 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 خدایا کیفیت را فدای کمیت نکن ... کم بساز اما ؛ ادم بساز . . ! 8
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 24 بهمن، 2011 فرقی نمی كند،شاه باشی يا سرباز... وقتی كه قرار است به دست زمان مات شوی...! 6
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2011 همیشه هم افلاین بودن به معنای سر شلوغ بودن نیست . . . . شاید دیگر منتظر کسی نیستی..! 7
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2011 دلگیرم از تویی که: " هنرمندانه برای دل تنگی هایم بهانه های بی بهانه آوردی..." 7
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2011 مردم به دنیا می آیند تا زندگی کنند اما من هر چه بیشتر زندگی کردم بیشتر آنچه که درونم بود را از دست دادم و کار به جایی رسید که خالی شدم! 4
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2011 اگه یه روز کسی دستت رو گرفت و دلت لرزید عجله نکن روزی با دلت کاری می کنه که دستات بلرزه...! 11
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2011 مواظب زخم هایتان باشید. بعضی از آدم ها نمکدان هستند ...! 10
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 14 اسفند، 2011 راستش نمیدانم اقرار به پشیمانی خودش پشیمانی میاورد یا نه... اما بگذار آیینه وار اغرار کنم... پشیمانم... از تمام حس هایی که نثار این یخ بسته های سنگی کردم... از تمام لبخند هایی که با تایید اهل دل به روترشی اهل عقل زدم از تمام سادگی های بی جواب مانده ام... از تمام نیمه های پر لیوان ها که دیدم... سخت.. . پشیمانم...! پشیمان میشوم شاید... از اینکه ماندم و رفتی... پشیمان میشوی روزی... از اینکه رفتم و ماندی... 4
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 14 اسفند، 2011 ترسناک اند رابطه هایی که بخاطر فرار از تنهایی شکل می گیرند. رابطه هایی که آخرش چیزی نمی ماند بجز تنهایی عمیق تر... و یک مشت حس آزار دهنده تر از قبل، در درون آدم ها...! 6
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 اسفند، 2011 [h=6]آدمی که منتظر است... هیچ نشانه ای ندارد... هیچ نشانه ی خاصی ندارد فقط.... با هر صدایی برمی گردد... !!!![/h]
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 اسفند، 2011 [h=6]هرگز براي عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش، گاهي در انتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچهاي مي رسي که زندگيت را روشن ميکند.[/h]
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 14 اسفند، 2011 به سلامتیه اون دختری که 10سالش بود باباش زد تو گوشش هیچی نگفت, 20 سالش شد باباش زد تو گوشش هیچی نگفت, 30 سالش شد باباش زد تو گوشش زد زیر گریه باباش گفت چرا گریه میکنی ؟ گفت: آخه اونوقتا دستت نمیلرزید...! 2
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 دلت را بتکان، غصه هایت که ریخت، تو هم همه را فراموش کن……. دلت را بتکان، اشتباهایت تالاپی می افتد زمین ، بذار همان جا بماند ، فقط از لابه لای اشتباهایت یک تجربه را بیرون بکش … قاب کن و بزن به دیوار دلت …… دلت را محکم تر اگر بتکانی،تمام کینه هایت هم می ریزد…. و تمام آن غم های بزرگ… و همه حسرت ها و آرزوهایت….. محکم تر از قبل بتکان تا این بار همه آن عشق های بچه گربه ای! هم بیفتد….. حالا آرام تر، آرام تر بتکان تا خاطره هایت نیفتد…… تلخ یا شیرین چه تفاوت می کند؟! خاطره ، خاطره ست باید باشد ... باید بماند… کافی ست؟!! نه هنوز دلت خاک دارد…یک تکان دیگر بس است.. تکاندی...؟؟!! دلت را ببین! چقدر تمیز شد. دلت سبک شد! حالا این دل جای * او* ست … دعوتش کن ، این دل مال* او* ست همه چیز ریخت از دلت همه چیز افتاد …و حالا… حالا تو ماندی و یک دل یک دل و یک قاب تجربه، مشتی خاطره و یک * او*... خانه تکانی دلت مبارک ... 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 اسفند، 2011 اگر دنياي ما دنياي سنگ است بدان سنگيني سنگ هم قشنگ است اگر دنياي ما دنياي درد است بدان عاشق شدن ازبهررنج است، اگرعاشق شدن بس يك گناه است،دل عاشق شكستن صد گناه است
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 باغباني پيرم كه بغير از گلها ، از همه دلگيرم كوله ام غرق غم است آدم خوب كم است عده اي بي خبرند عده اي كور و كرند و گروهي پكرند . دلم از اينهمه بد ، ميگيرد ، و چه خوب : آدمي ميميرد ......
ارسال های توصیه شده