*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ دستانم بوی گل می داد. به جرم چيدن گل دستگيرم كردند. اما كسی فكر نكرد که شايد گلی كاشته باشم...! 10 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ چه تلخ محاکمه می شوند پاییز و زمستان... که برای جان دادن به درخت ، جان می دهند و چه ناعادلانه کمی آن طرف تر همه چیز به نام بهار تمام می شود...! 11 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ شاید فاصله ها بتوانند نگاه ها را از هم دور کنند ولی قدرت این را ندارند که یادها را از هم دور کنند. 10 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ به هنگام پرواز به جایی می روی که می خواهی، به هنگام پرتاب به جایی می روی که می خواهند . پس پرواز کن قبل از اینکه پرتابت کنند. 7 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ خدایا کیفیت را فدای کمیت نکن ... کم بساز اما ؛ ادم بساز . . ! 8 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ فرقی نمی كند،شاه باشی يا سرباز... وقتی كه قرار است به دست زمان مات شوی...! 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ همیشه هم افلاین بودن به معنای سر شلوغ بودن نیست . . . . شاید دیگر منتظر کسی نیستی..! 7 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ دلگیرم از تویی که: " هنرمندانه برای دل تنگی هایم بهانه های بی بهانه آوردی..." 7 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ نبودن هیچکس سخت نیست فراموش کردن یک بودن سخت است 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ مردم به دنیا می آیند تا زندگی کنند اما من هر چه بیشتر زندگی کردم بیشتر آنچه که درونم بود را از دست دادم و کار به جایی رسید که خالی شدم! 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ اگه یه روز کسی دستت رو گرفت و دلت لرزید عجله نکن روزی با دلت کاری می کنه که دستات بلرزه...! 11 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ مواظب زخم هایتان باشید. بعضی از آدم ها نمکدان هستند ...! 10 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ راستش نمیدانم اقرار به پشیمانی خودش پشیمانی میاورد یا نه... اما بگذار آیینه وار اغرار کنم... پشیمانم... از تمام حس هایی که نثار این یخ بسته های سنگی کردم... از تمام لبخند هایی که با تایید اهل دل به روترشی اهل عقل زدم از تمام سادگی های بی جواب مانده ام... از تمام نیمه های پر لیوان ها که دیدم... سخت.. . پشیمانم...! پشیمان میشوم شاید... از اینکه ماندم و رفتی... پشیمان میشوی روزی... از اینکه رفتم و ماندی... 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ ترسناک اند رابطه هایی که بخاطر فرار از تنهایی شکل می گیرند. رابطه هایی که آخرش چیزی نمی ماند بجز تنهایی عمیق تر... و یک مشت حس آزار دهنده تر از قبل، در درون آدم ها...! 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ [h=6]آدمی که منتظر است... هیچ نشانه ای ندارد... هیچ نشانه ی خاصی ندارد فقط.... با هر صدایی برمی گردد... !!!![/h] لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ [h=6]هرگز براي عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش، گاهي در انتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچهاي مي رسي که زندگيت را روشن ميکند.[/h] لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ به سلامتیه اون دختری که 10سالش بود باباش زد تو گوشش هیچی نگفت, 20 سالش شد باباش زد تو گوشش هیچی نگفت, 30 سالش شد باباش زد تو گوشش زد زیر گریه باباش گفت چرا گریه میکنی ؟ گفت: آخه اونوقتا دستت نمیلرزید...! 2 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ دلت را بتکان، غصه هایت که ریخت، تو هم همه را فراموش کن……. دلت را بتکان، اشتباهایت تالاپی می افتد زمین ، بذار همان جا بماند ، فقط از لابه لای اشتباهایت یک تجربه را بیرون بکش … قاب کن و بزن به دیوار دلت …… دلت را محکم تر اگر بتکانی،تمام کینه هایت هم می ریزد…. و تمام آن غم های بزرگ… و همه حسرت ها و آرزوهایت….. محکم تر از قبل بتکان تا این بار همه آن عشق های بچه گربه ای! هم بیفتد….. حالا آرام تر، آرام تر بتکان تا خاطره هایت نیفتد…… تلخ یا شیرین چه تفاوت می کند؟! خاطره ، خاطره ست باید باشد ... باید بماند… کافی ست؟!! نه هنوز دلت خاک دارد…یک تکان دیگر بس است.. تکاندی...؟؟!! دلت را ببین! چقدر تمیز شد. دلت سبک شد! حالا این دل جای * او* ست … دعوتش کن ، این دل مال* او* ست همه چیز ریخت از دلت همه چیز افتاد …و حالا… حالا تو ماندی و یک دل یک دل و یک قاب تجربه، مشتی خاطره و یک * او*... خانه تکانی دلت مبارک ... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ اگر دنياي ما دنياي سنگ است بدان سنگيني سنگ هم قشنگ است اگر دنياي ما دنياي درد است بدان عاشق شدن ازبهررنج است، اگرعاشق شدن بس يك گناه است،دل عاشق شكستن صد گناه است لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ باغباني پيرم كه بغير از گلها ، از همه دلگيرم كوله ام غرق غم است آدم خوب كم است عده اي بي خبرند عده اي كور و كرند و گروهي پكرند . دلم از اينهمه بد ، ميگيرد ، و چه خوب : آدمي ميميرد ...... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده