*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2011 رسم زندگی اين است يك روز كسی را دوست داری و روز بعد تنهايی، درست به همين سادگی...! 8
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 همه چیز آرام است جز دیدارت كه هردم در خانه قلبم طوفانیست و برف آهسته آهسته بر تن خاك می آرامد بی آنكه بویی از گامهایت برایم بكشد ملالی نیست خداحافظی را ملالی نیست نبودنت را نه اینكه خوب باشم نه آرامم و این دل سالهاست میپوسد آرام آرام... 4
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 24 اسفند، 2011 به یاد داشته باشیم که : چیزی به نام فرد " غیر احساسی " وجود ندارد . همگی ما روزی " کودکانی احساسی " بوده ایم . 7
sam arch 55879 ارسال شده در 24 اسفند، 2011 هستم...هستی...هست....هستیم..هستید..هستند... صرف فعل آسان است....ولی انجام آن کار هر کس نیست...... 4
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 کفشهایت چه خوشبختند در پا به پای تو مثل چشمهایم هستی و ُ نمی بینم ات تو می چسبی مثل بوی پیپ برای دیگران به اجبار زندگی ست دوستت دارم ها حالا تو هی بگو ” تویی زندگی م “ از تو نه شعری می خواهم وُ نه نگاهی گاهی فقط یک لبخند / یک لبخند برایم بخند... 2
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 5 فروردین، 2012 چرا دنیای ما پر از دست هائی است که خسته نمی شوند از نگه داشتن نقابها...؟ 2
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2012 نصیحتی دوستانه: دلی را که گرفته، دست هرکسی ندهید تا برایتان باز کند! 3
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2012 تا وقتی خودت هستی قبولت ندارند اما وقتی نقاب میگذاری میشوی بتشان. اما تو خودت باش! 4
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2012 کشف کردم که بالاترین سرعت تو دنیا سرعت نور نیست ، سرعت رنگ عوض کردن آدماست...! 5
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 کودکی که لنگه کفشش را امواج از او گرفته بود روی ساحل نوشت: دریا دزد کفشهای من!... مردی که از دریا ماهی گرفته بود روی ماسه ها نوشت:دریا سخاوتمندانه ترین سفره هستی!... موج آمد و جملات را با خود شست... تنها برایم این پیام را باقی گذاشت: برداشتهای دیگران در مورد خودت را در وسعت خویش حل کن تا دریا باشی... 2
AvIn. 58 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 به نوشتن رضایت نمی داد دلم امروز انگار خطی بود که نکشیده بودم که یاریم نمی کرد برای زدن خطی دیگر یادم آمد که سپاس نگفته ام اینجا محبتت را هرچند که می دانم نشانی اینجا را نداری هرچند که می دانم عبور نمی کنند چشمانت از خط خطی های گاه و بیگاه من اما دل که این حرف ها سرش نمی شود آمدم که بگویمت : کلی ذوق کردم برای عروسک خری که قلبش در دستش بود و تشابهی با من دارد شاید !!! برای شمع ها و عود های آبی رنگی که همرنگ زلالی نگاه توست. برای شکلات های قلب شکلی ، که تا همیشه ی بودن من قلبشان ترک نخواهد خورد در دهان. سپاس برای هرآنچه که مرا یاد تو می اندازد عزیز دل. سپاس ... پ.ن : حالا دیگر رضایت بده دلم ، بگذار بنشینم و یک دل ِ سیر گریه کنم .. /. 7
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 9 فروردین، 2012 باغبانی پیرم که بغیر از گلها، از همه دلگیرم کوله ام غرق غم است... آدم خوب کم است عده ای بی خبرند عده ای کور و کرند عده ای هم پکرند دلم از این همه بد می گیرد و چه خوب! آدمی می میرد 5
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 9 فروردین، 2012 [h=6]من حالــــم خوب است خوبِ خوب فقط گذشته ام کمـــی درد میکند [/h] 6
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 آنان که شراب نمی خورند از آن می هراسند که افکار پلید خود را در هنگام مستی بر ملا سازند ولی راستگویان را چه باک از مستی... 5
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2012 بغض بزرگ ترین نوع اعتراض در برابر آدم هاست..اگر بشکند دیگر اعتراض نیست،التماس است..! 7
sam arch 55879 ارسال شده در 16 فروردین، 2012 خط اولم است در این صفحه که عنوانش خط خطی است... درونم آرام است...خطی که کشیدم صاف است....و مستقیم... نهایتش به آن جا می رسد که یک نقطه بگذارم برای خاتمه.... شاید بعد از نقطه خط صاف باشد باز...یا.... 5
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 ما سوسکا رو میکشیم زرت و زرت و فکر نمی کنیم شاید اون بدبختا هم دوست داشته باشن از کهولت سن بمیرن مث ما و تا اخرین لحظه امیدوار باشن که همه چیز درست میشه بلاخره ... 3
sam arch 55879 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 خط اول آشنایی و سلام..... خط دوم دیدن خوبی ها.... خط سوم افتادن از تب و تاب... خط چهارم دیدن نقطه ضعف ها... خط پنجم ناراحتی و عصبانیت... خط ششم بی تفاوتی در بودن یا نبودنش.... خط هفتم......نقطه تمام. 4
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 19 فروردین، 2012 دنیای عجیبی ست... گاه در اوج زیبایی هایش مبهوت می شوی، و گاه در منجلاب زشتی هایش دست و پا می زنی! 6
ارسال های توصیه شده