nastaran1r 263 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 و من در این مسیر بی صبرانه منتظرم مسیری به وسعت پ.ن : کاش زود نتیجه بده 8
Tamana73 28835 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 "قهوه" هم طعم "عسل"میدهدوقتی "تو"آن طرف میزنشسته باشی..... 6
Tamana73 28835 ارسال شده در 12 شهریور، 2015 مشکل اینجاست که... همیــــــــــــــشه آدم های تنوع طلب ... دست می گذارند روی آدم های با وفا ... 5
Samira Naderi 386 ارسال شده در 6 دی، 2015 دلم حسابی گریه میخواد خدایه خوبم عشق من دوست من میخوام سرمو رو پات بزارم یه دل سیر گریه کنم میخوام حس کنم دست نوازشی رو که به سرم میکشی مخوام امشب با نوازش تو بخوابم میای تو خوابم؟ 1
Samira Naderi 386 ارسال شده در 6 دی، 2015 این روزها آدمها سرشان شلوغ است.بعضی ها حوصله خدا را ندارند حال او را نمی پرسند برایش نامه نمی نویسند اما تو این کار را بکن. تو حالش را بپرس تو چیزی برایش بنویس ساعت ها را با او قسمت کن ثانیه هایت را هم و اما آن کتاب آسمانی یادت است؟ اسمش قران بود.کلمه های خدا بود در دستهای پیامبر. با اینکه این روزها.این کلمه همه جا هست.اما کسی آنها را نفس نمی کشد کسی به آنها زندگی نمی کند تو اما کلمه های خدا را نفس بکش و زندگی کن و اما این آیه های که لابه لای هفته های تو آمده است. تلنگر کوچکی است به قلب بزرگ تو تا بروی و سراغی از ایشان بگیری. دیگر چه بگویم....که تویی و کلمه و خداوند. پس برایش ...بنویس...هر چه که باشد 1
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 28 مرداد، 2016 وقتى مى گويم: ديگر به سراغم نيا فكر نكن كه فراموشت كرده ام يا ديگر دوستت ندارم،نه من فقط فهميدم: وقتى دلت با من نيست بودنت مشكلى را حل نمى كند تنها دل تنگ ترم مى كند... 2
sam arch 55879 ارسال شده در 1 شهریور، 2016 خَطم بَده! به خاظر همین...تو عاشقانه هایم را خط خطی می بینی 3
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 14 تیر، 2019 اینجا آنقدر شلوغ است که پاهای احساسمان هر لحظه به گوشه ای از خاطرات مرده گیر می کند...!
salamati20 5 ارسال شده در 1 آبان، 2019 اگر زندگی اندکی مجال می داد آخرین نامه ام را از برگ درخت می آویختم برای شاپرکی که با غرور گل را می نگرد که بداند همه رفتنی هستیم هم من هم گل او!! 1
ارسال های توصیه شده