رفتن به مطلب

حجاب زوری کردن سر زنان و یا توفیق اجباری به نام حجاب و سلامت جامعه !!

ارسال های توصیه شده

ایا حجاب زوری جواب میده !؟

آیا میشه به زور یه چیزی رو توی قاموس زندگی افراد پیاده کرد !؟

چرا گاهی سلاح جای صلاح رو توی برخوردهای اجتماعی ما میگیره !؟

نظرتون راجع به این عکس چیه !؟

xuck4ctjg5tlv4k11mih.jpg

75ncnujak3w1ia1kkidc.jpg

امروز خبری رو دیدم که مجدد طرح مبارزه با بد حجابی فعال تر شده !

خب

آفرین

مرحبا

دمتون گرم

که میخاین به زور یکی رو با حجاب کنید ! اما آیا این حجاب ارزش داره !؟

آیا این نوع زوری حجاب بر فرض محال جواب بده اما این نوعی توهین به خود"حجاب" نیست !!

واقعا ......................

بذارید یه خاطره بگم

چندی پیش یکی دوستانمو به همراه gf توی ترمینال مشهد گرفتن

گویا تو اون موقع اونارو بردن داخل حوزه خودشون و حسابی ادیتشون کردن (گویا خانوم حسابی گریه . لابه کرده که آبرو ریزی نکنید و اینکه دوستم هم حسابی شخصیتش خورد شده حتی تا مرز گفتن جمله گ.....خوردم.... و حتی سیلی خوردن پیش رفتن )

خب

گویا سربازان گمنام با فخر بسیار از این فتح گسترده که با رمز ............ اجرا کردن ، این دو تا جوونو بعد با خبر کردن خانوادهاشون و گرفتن تعهد آزاد !!!!!!! میکنن

و به ضعم این برادران این دو بلبل عاشق دیگه محال باشه که حتی غبارشون به هم برسه !!

اما آیا این خورد کردن شخصیت و دارو دوبلول جواب داد!؟

آیا این افراد دیگه سراغ هم نرفتن !؟

و..................

دوستم بعد بهم گفت همون شب تا صب داشتیم با هم حرف میزدیم و .........................

من خندم گرفت گفتم پس او گ................ خوردن و سیلی خوردنا آدمت نکرد !

گویا تجویزیه برادران روی بعضیا بی اثره !

نظر شخصی من اینه که اگه یه خانوم احساس کنه زیباست و اگه بخاد زیبایشو نشون بده ، حتی حاضر توی سرمای سیبری با لباس تور بیاد بیرون !!!!(البته امیدوارم من اشتباه کرده باشم! و این حرفم برای خانومای سرزمین های کفر و همون بلاد سیبری و قطب سازگاره !)

بقیش با خودتون

• Like 26
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 59
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تو مملکت اسلامی ما حجاب که اجبار هست و مجبوری که مانتو مقنعه بپوشی هیچ......آقایون به اندازه و رنگ مانتو روسری هم کار دارن.....این دیگه خیلی پررویی ه.....:w00:

• Like 13
لینک به دیدگاه
تو مملکت اسلامی ما حجاب که اجبار هست و مجبوری که مانتو مقنعه بپوشی هیچ......آقایون به اندازه و رنگ مانتو روسری هم کار دارن.....این دیگه خیلی پررویی ه.....:w00:

ای کاش آقایون خبر داشتن ( که مسلما خبر دارن اما خودشونو به خواب خرگوشی زدن که نمیفهمن!) و میفهمیدن که چه جنایاتی زیر همون "چادر" که عنوان "حجاب برتر " رو بهش دادن !!

شب 21 رمضون پارسال صحنه ای توی حرم دیدم که هنوز که هنوزه شکه ام که حاج آقا شما دیگه چرا !؟

شما دیگه چرا اونم کجا توی حرم امام رضا !؟

اونم کی شبی که به گفته خود آقایون با پنج من ریش !! شب شهادت حضرت علی هستش !

تأسف براشون کم بود !

• Like 5
لینک به دیدگاه

نقاب نفاق را کنار بزنید.

مشکل اصلی جای دیگه است،اما کسی جرات نداره به سر منشاء این ها حمله کنه،هم از این دنیایش میترسد هم از ان دنیایش....

• Like 16
لینک به دیدگاه
نقاب نفاق را کنار بزنید.

مشکل اصلی جای دیگه است،اما کسی جرات نداره به سر منشاء این ها حمله کنه،هم از این دنیایش میترسد هم از ان دنیایش....

دقیقا... مرسی... :w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
1) نه جواب نمیده نمونه بارزش کشور خودمون:icon_pf (34):

2) میشه تا حدودی تحت فشار گذاشت اما خوب زور گفتن نتیجه برعکس میده.

3) حرفی که منطق نداره حرفی که نمیتونن ثابت کنن و مردم را قانع کنن راهی برای اجرا شدنش نیست جز زور:167:

این خانوم چون باهاش برخورد بدی شده دفعه بعد کوتاه تر هم میپوشه فقط بیشتر حواسشو جمع میکنه که نگیرنش.

غیر ممکنه کسی به خاطر ترس نظر و عقیدشو عوض کنه خیلی فشار بیارن مردم دیگه قرار هاشونم توی خونه میزارن خیلی راحت :w16:

تازه یه جوری میشه مثل لجبازی کردن یا مخالفت را نشون دادن.

نشانه اعتراض میشه .

من به شخصه تا بتونم حجابمو رعایت نمیکنم ولی حواسم هست که گیر نیوفتم.

پس خدایا کمی از عقل مسئولین ما به من بده !

خدایا کنی از بصیرت مسئولین ما به من بده !

خدایا از شعور مسئولین ما به من عطا فرما !

خدایا از مردم دوستی مسئولینمون به من بیشتر عطا کن !

خدایا از دور اندیشی و نکته سنجی مسئولینمون به من بیشتر عطا کن !

خدایا دیگه بسه اینقد عطا نکن به من که مسئولینمون بیچاره میشن !!!

خب پس به گمونم اون تحلیل آخر من که مریوط به "بانوان" سرزمین های دور هست ! گویا صادق به نظر میاد!

اگه یه خانوم احساس کنه زیباست و اگه بخاد زیبایشو نشون بده ، حتی حاضر توی سرمای سیبری با لباس تور بیاد بیرون !!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه

مشکل با این چیز ها حل نمی شه ..

مشکل اصلی از مردان جامعه ی ما درست شده .. مردانی که براشون اهمیت نداره که ناموس اونها به دیده ی ناپاک دیده بشن .

الان همه خانوم ها اعتراض میکنن که مگه زن عقل نداره که خودش صلاحش رو تشخیص بده .... مگه حتما باید یه مرد بالای سرش باشه!

من میگم نه .... یک زن طبیعت و ذاتش اینجوریه که دوست داره توجه جلب کنه ... و نمی دونه که دیده ی ناپاک دیگران از کجا نشات میگیره .... اما یک مرد می دونه ... اون جنس خودش رو خوب می شناسه ....

یکی دیگر از دلایلی که باعث این شده که در کل دنیا نسبت به 100 سال پیش نوع پوشش به این صورت در بیاد و هیچ کس اعتراض نکنه ... عوض کردن اندیشه و تفکر بشر با رسانه ست .. وقتی دائم داری فیلم می بینی که زن اون آقا با یکی دیگه دوست میشه . یا تو اینترنت پر شده از سایت ها ی ایرانی و خارجی که روابط با محارم رو هم حتی عادی و جذاب جلوه می ده ...... دیگه این مسائل که دیگه ایرادی نداره

اما قبلا ایراد داشت

• Like 2
لینک به دیدگاه

مشکل اصلی از مردان جامعه ی ما درست شده .. مردانی که براشون اهمیت نداره که ناموس اونها به دیده ی ناپاک دیده بشن .

الان همه خانوم ها اعتراض میکنن که مگه زن عقل نداره که خودش صلاحش رو تشخیص بده .... مگه حتما باید یه مرد بالای سرش باشه!

من میگم نه .... یک زن طبیعت و ذاتش اینجوریه که دوست داره توجه جلب کنه ... و نمی دونه که دیده ی ناپاک دیگران از کجا نشات میگیره .... اما یک مرد می دونه ... اون جنس خودش رو خوب می شناسه ....

یکی دیگر از دلایلی که باعث این شده که در کل دنیا نسبت به 100 سال پیش نوع پوشش به این صورت در بیاد و هیچ کس اعتراض نکنه ... عوض کردن اندیشه و تفکر بشر با رسانه ست .. وقتی دائم داری فیلم می بینی که زن اون آقا با یکی دیگه دوست میشه . یا تو اینترنت پر شده از سایت ها ی ایرانی و خارجی که روابط با محارم رو هم حتی عادی و جذاب جلوه می ده ...... دیگه این مسائل که دیگه ایرادی نداره

اما قبلا ایراد داشت

من حرفاتو قبول دارم دوست عزیزم

اما چرا از این زاویه به مسئله نگاه نکنیم دقیقا با این فشار به حجاب ، به نوعی به شعور مردان جامعه داره توهین میشه !

به شخصه برای خودم ، همیشه سوالی توأم با خنده بوده که چرا تلویزیون مثلا ملی ما مسابقات بین اللملی رو که خانومای ایران توی یه کشور دیگه مسابقه میدن رو نشون نمیده !اما همین مسابقاتی که دختران ایران توش با هر پوششی که هستن برای اون خارجی ها نشون داده میشه !؟

یعنی چی

یعنی اونا که خارجی ان ببینن دخترای ما رو اشکال نداره (در حالی که پوشش اسلامی دارن) اما ما نمیتونیم ببینیم (بعضی از مسابقات که حتی انفرادیه که حتی خانمی از اون کشورها توش نیست رو حتی نشون نمیدن)

خب به نظرت چرا اینطوریه ؟!

چرا ما از مردای کشورمون فقط توی ذهن خانوما فقط یک آلت میسازیم !؟که اونقد بی شعورن که با دیدن یک پوشش بدون چادر به هزار راه نرفته می افتن !؟

اگه اینطور باشه که خانوما و عدم حجابشون مشکل نداره ! این ما مردای ایرانی هستیم که مشکل داریم ! این ماییم که باید روی ذهن ، شعور ، علکردهامون توی مواقع اینچنینی تسلط داشته باشیم!

کاش دوربین مخفیای نیمه عریان اروپایی رو ببینیم که حتی یک مرد عادی (مثلا یه رهگذر یا کارگر یا..) حتی به خودش اجاه نمیده به بدن یک خانوم نیمه عریان دست که هیچی حتی نیگاه هم بکنه !!

جدی چرا اونا با این که مسلمون نبودن و آموزه های دینی سفت و سختی مثل ما نداشتن و حتی خانوماشون برقه و چادر نداشتن به این جایگاه از سطح شعور رسیدن که ماها با داشتن این همه آیه و حدیث و قوه قهریه هنوز اندر خم کوچه اوبل گرفتاریم و بحث های کلان جامعه مون هنوز حول و حوش موی بیرون خانومامون میگرده !؟

تو خود خوان حدیث مفصل زین مجمل !!

• Like 5
لینک به دیدگاه

* "ای زنان پیغمبر شما مانند یکی دیگر از زنان نیستنید. اگر خدا ترس و پرهیز کار باشید پس زنهار نازک و نرم با مردان سخن مگوئید مبادا آنکه دلش بیمار است به طمع بیافتد." - احزاب، ۳۲

اينم از خود خدا كه معتقد بوده اگه به زنها تجاوز بشه تقصير خودشونه چه معني داره زن صداش نازك باشه

• Like 7
لینک به دیدگاه
من منظور از رعایت نکردن حجاب حجابی بود که مسیولین دوست دارن . شما توی سرما زمستون پالتو بپوشی کلاه هم بزاری به نظر اونا حجاب نداری .

ولی به غیر از فضای امنیتی جامعه هم فضای خوبی برای آزادی حجاب نداره . 80% جامعه این ظرفیت را نداره.

جمله قرمز رنگ مربوط به کسایی میشه که به هر طریقی یک هدف را دنبال میکنن ولی این عقده و این حساسیت برای کشورهای دیگه وجود نداره . فرقی نداره بلند بپوشه روسری کنه یا نکنه .

زیبای که نه ولی لباسی که دوست داره را از اول زندگیش پوشیده و انتخاب کرده . کمبودی نداره که توی سرما هم این لباس را بپوشه ......

نه نگرفتی منظورمو!

من منظورم از این تمثیل این بود که زیبایی دوستی و حس ابراز اون توی یک زن نهادینه شده و طبیعیه !

و حالا اون زن به فراخور این حس ،سعی در ابراز اون داره

حالا اینکه من گفتم اگه توی سرمای سیبری با لباس تور میاد بیرون نه اینه که بنده خدایی این کارو میکنه !نه میخام نشون بدم حد این ابراز زیبایی رو توی جنس زن

همین

اونی که توی جامعه ما هست بازخوردی از این فشار و نوع رفتار قهریه و مغرضانه دولتمردان نسبت به جامعه زنان هست (البت به نظر من که مسلما نظری شخصی و کاملا اشتباست )

• Like 1
لینک به دیدگاه

اما چرا از این زاویه به مسئله نگاه نکنیم دقیقا با این فشار به حجاب ، به نوعی به شعور مردان جامعه داره توهین میشه !

مطمئنا همه ی مردا بی غیرت نیستن . اما اون مردی که زنش با مانتوی نازکی میاد تو خیابون که لباس های زیرش هم مشخصه ... به نظرت چی میشه گفت!

چرا ما از مردای کشورمون فقط توی ذهن خانوما فقط یک آلت میسازیم !؟که اونقد بی شعورن که با دیدن یک پوشش بدون چادر به هزار راه نرفته می افتن !؟

اصلا بحث چادر نیست ! مگه هر کس مانتو و روسریه موقر تری میپوشه بی حجابه؟

بحث سر اینه که بین هم سنای خودمون اونایی که اهل دنبال دختر راه افتادنن در مورد دخترهایی که لباس جلف می پوشن چه اصلاحاتی رو به کار میبرن ؟ که جاش نیست اینجا بگیم

ایا این اصلاحات برای یه دختری که لباس متین تری پوشیده به کار میره؟

واقعا ما تعارف داریم که این مسائل وجود داره ؟

کاش دوربین مخفیای نیمه عریان اروپایی رو ببینیم که حتی یک مرد عادی (مثلا یه رهگذر یا کارگر یا..) حتی به خودش اجاه نمیده به بدن یک خانوم نیمه عریان دست که هیچی حتی نیگاه هم بکنه !!

!

اصلا فلسفه ی پوشیده بودن اینه که کار به جاهای باریک نکشه و هر کس پی لذت جویی خودش نباشه

وقتی در اروپا تو دوره ی دبیرستان روابط جنسی نامحدود شروع میشه .. دیگه اون زن نیمه عریان چه جذابتی میتونه داشته باشه ؟

اما اونا مشکلات دیگه رو گرفتارش میشن ... که مهم ترینش عدم رغبت به تشکیل خانواده در سنین جوانیه .... یا انحرافات جنسی از قبیل هم جنس بازی و روابط با حیوانات و از این قبیل ... چون اون چیزی که جذابیت باید داشته باشه دیگه جذابیتش رو از دست داده..

من نمی خوام بگم همه ی اروپایی ها بد هستن ... تو همین دوربین مخفی ها می بینیم که بعضی از مردم چقدر با حیا هستن ... به هر ترتیب تربیت آدمها فرق میکنه ..

دو نقل بالا نشون میده که به هر ترتیب در کشور خودمون هم دو گروه مرد داریم . با شعور و بی شعور ... و به خاطر وجود این افراد کم ظرفیت هم که شده باید تا حدی رعایت کرد.... این به آسایش خود خانوم کمک میکنه

اما باز هم میگم من اصلا موافق این جور برخورد ها که نیروی انتظامی میکنه نیستم . چون با زور نمیشه کسی رو هدایت کرد ... فقط میشه ترسوند !

• Like 1
لینک به دیدگاه

اما قبلا ایراد داشت

عذر میخوام اما شما چطور و بر چه مبنایی به این رسیدین که میتونید راجع به خانمها همچین چیزی رو بگید؟!

اونچه نه خانمها بلکه آقایون هم تمایل بهش دارن زیبایی ه.....جلب توجه ربطی به جنسیت نداره.....هر شخصی میتونه به دلایل شخصیتی این گرایش درش وجود داشته باشه

• Like 11
لینک به دیدگاه
عذر میخوام اما شما چطور و بر چه مبنایی به این رسیدین که میتونید راجع به خانمها همچین چیزی رو بگید؟!

اونچه نه خانمها بلکه آقایون هم تمایل بهش دارن زیبایی ه.....جلب توجه ربطی به جنسیت نداره.....هر شخصی میتونه به دلایل شخصیتی این گرایش درش وجود داشته باشه

من نظر شخصی ندادم . این نظر روانشناسانه .. اگر بخواید خارج از بحث این تاپیک میتونم یه سری منبع معرفی کنم

اما این جمله ی معروفو که دیگه همه شنیدن

زن مظهره نازه و مرد مظهر نیاز

• Like 2
لینک به دیدگاه

مسئله نحس و شوم و بدبختی اور گونی تنها مسئله ای هست که تک تک دخترا و زنای ایرونی رو بهم پیوند داده و اونارو بهم نزدیک و همدرد کرده

شاید اگه ترس تجاوز نبود به جرات میشد گفت تنها راه نجات و دموکراسی زود هنگام ایران از طریق همین مبارزات زنان و دخترای ایرونی بود

یاد زنان و دخترای از جان گذشته ویتنامی بخیر

• Like 11
لینک به دیدگاه
من نظر شخصی ندادم . این نظر روانشناسانه .. اگر بخواید خارج از بحث این تاپیک میتونم یه سری منبع معرفی کنم

ممنون میشم همینجا معرفی کنید:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

متاسفانه این اقایون نیازمند تو کشور ما اونقدر جسور و وقیح شدن که به زور وارد حریم خصوصی خانوما هم میشن

• Like 9
لینک به دیدگاه
ممنون میشم همینجا معرفی کنید:banel_smiley_4:

اگر بخوام با روش شما برم جلو میگم :

کتاب 20 فصلی آیزنک رو یه ورق بزنید .. در مورد روانشاسی زن هم زیاد گفته ... البته ممکنه ناراحت کننده هم باشه بخش هاییش... تو گوگل یه سرچ بزنی کتابش برای دانلود پیدا میشه

اما به نظر خودم اگر قرار بود اثر داشته باشه همون یه جمله ی معروف هم که گفتم تاثیر میذاشت

من اصلا هم اصراری ندارم که بگم همه ی خانومها عین همن ... شاید بعضی از خانومها هم وجود دارن که ناز میخرن!

لینک به دیدگاه
مطمئنا همه ی مردا بی غیرت نیستن . اما اون مردی که زنش با مانتوی نازکی میاد تو خیابون که لباس های زیرش هم مشخصه ... به نظرت چی میشه گفت!

اصلا بحث چادر نیست ! مگه هر کس مانتو و روسریه موقر تری میپوشه بی حجابه؟

بحث سر اینه که بین هم سنای خودمون اونایی که اهل دنبال دختر راه افتادنن در مورد دخترهایی که لباس جلف می پوشن چه اصلاحاتی رو به کار میبرن ؟ که جاش نیست اینجا بگیم

ایا این اصلاحات برای یه دختری که لباس متین تری پوشیده به کار میره؟

واقعا ما تعارف داریم که این مسائل وجود داره ؟

اصلا فلسفه ی پوشیده بودن اینه که کار به جاهای باریک نکشه و هر کس پی لذت جویی خودش نباشه

وقتی در اروپا تو دوره ی دبیرستان روابط جنسی نامحدود شروع میشه .. دیگه اون زن نیمه عریان چه جذابتی میتونه داشته باشه ؟

اما اونا مشکلات دیگه رو گرفتارش میشن ... که مهم ترینش عدم رغبت به تشکیل خانواده در سنین جوانیه .... یا انحرافات جنسی از قبیل هم جنس بازی و روابط با حیوانات و از این قبیل ... چون اون چیزی که جذابیت باید داشته باشه دیگه جذابیتش رو از دست داده..

من نمی خوام بگم همه ی اروپایی ها بد هستن ... تو همین دوربین مخفی ها می بینیم که بعضی از مردم چقدر با حیا هستن ... به هر ترتیب تربیت آدمها فرق میکنه ..

دو نقل بالا نشون میده که به هر ترتیب در کشور خودمون هم دو گروه مرد داریم . با شعور و بی شعور ... و به خاطر وجود این افراد کم ظرفیت هم که شده باید تا حدی رعایت کرد.... این به آسایش خود خانوم کمک میکنه

اما باز هم میگم من اصلا موافق این جور برخورد ها که نیروی انتظامی میکنه نیستم . چون با زور نمیشه کسی رو هدایت کرد ... فقط میشه ترسوند !

میدونی چیه من و شما داریم یه حرفو به دو زبون مختلف و متضاد میزنیم

اونجور که من برداشت کردم شما بیشتر روی عملکرد خانوما بحثته در حالی که من بحثم روی مرداست

حرف من اینه در یک کلام

زمانی که ما از مردامون هیولا میسازیم که با دیدن بند لباس زیر یه خانوم تئی خیابون ،حادثه خمینی شهر رو میسازه و یا هزار چیز دیگه، یا ما میاییم عملا بین دو جنس جدایی قایل میشیم و اونا رو هر چه بیشتر از هم دور میکنیم (مثل همین طرح تفکیک جنسییتی دانشگاهها و یا همین طرح بوستانهای مخصوص خانوماو ............) ایا نباید پشت سر این همه عملکرد جدایی گونه ، شاهد این نوع رفتارها بشیم که یه جوان اونقد خودشو بی ارزش کنه که توی خیابون به یه خانوم حرفی بزنه و مزاحمش بشه !؟

آیا اگه اون خانومی که شما میگی لباس زیرش دیده بشه خودشو بپوشوشنه اونم با زور چوب و چماق آیا دیگه زیر اون پوشش نمیتونه کسی رو اغفال کنه ؟!

آیا به نظر شما زیر چادر نمیشه جاده خاکی زد!؟ایا با این کارا و حجاب به زور کردن سر خانوما ارزش حجاب و چادر روو پایین نیاوردن!؟آیا باعث نمیشن اون سری از افرادی که (چیزی که نمیگم طبیعی اما همه جا بوده همه زمانها هم بودن زنان بدکاره که توی جامعه حتی زمان پیامبر و خلفاو...) دنبال یه سری کارا هستن ،ارزش همین حجاب از بین بره؟!

اصلا بذار یه جور دیگه بگم

مگه انسان مختار نیست

مگه انسان شعور نداره

قوه تشخیص مگه نداره؟

فک کنم هر کسی برای خودش نسبت به زندگی خودش نگران تر و حساس تر باشه

حالا اگه یه شب یه بنده خدایی توی تلویزیون اعلام عمومی بکنه که توی جامعه اسلامی ما از فردا هر کس با هر پوششی که خواست بیاد بیرون (قانون جنگل مد نظرم نیست ،اینه هر کس نوع پوششو خودش مشخص کنه!) به نظرت چقدر از افراد با این پوششی که مد نظر دولتمردانمونن میان بیرون!

ببین دوست عزیز حرف من اینه

چرا داریم خودمون با رفتار غلطمون تیشه به ریشه برخی از باورهای مذهبیمون میزنیم

برای من یکی به شخصه اصلا این طور فشار قابل درک نیست

میدونی با این کار به این شکل باعث میشن گرگ و میش زیر یک پوشش قرار بگیرن اونی که خوبه پوشش اش با اونی که هرزست یکی میشه

برا منی که جوانم و دنبال برنامم دیگه همه یکسان شدن

من میبینم اونی که معتقد هم مثلا چادر سرشه اونی هم که بدکارست چادر سرش کرده!! اینجا دچار تعارض میشم نمیدونم خوبه کدومه بده کدومه (گرچه اون بده هم برای خودش برای این کارش دلایل خاص خودشو داره مکه به این راه افتاده )

نمیدونم گرفتی منظورمو یا نه

یاد خاطره مامان بزرگم افتادم که میگفت:(خدابیامورزتش)

میگفت نه نه جون اون زمونا که ما مییومدیم مشد با درشکه توی خیابون گرگ و میش با هم آب میخوردن!!

میدونی چی میخام بگم

اون موقع هم گرگش مشخص بود هم میشش

اما حالا چی گرگه توی لباس میشه برای من تشخیص میش بودن یا گرگ بودنش سخته برای همین به هر دوشون گیر میدم توی خیابون

الان فک نکنم دخترای چادری ما هم از دست مزاحمین خیابونی در امان باشن (همون طور که خبر تجاوز به یه دختر معلول صحت داشت)

• Like 8
لینک به دیدگاه
متاسفانه این اقایون نیازمند تو کشور ما اونقدر جسور و وقیح شدن که به زور وارد حریم خصوصی خانوما هم میشن

بعد از سلام به نمی دونم هنوزم میتونم بگم آبجی سارا یا نه ی گرامی:icon_redface:

من نمی دونم .. صحبت های لطیف و قشنگ ما رو چرا اینقدر خشن جلوه میدید؟!:w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه
میدونی چیه من و شما داریم یه حرفو به دو زبون مختلف و متضاد میزنیم

اونجور که من برداشت کردم شما بیشتر روی عملکرد خانوما بحثته در حالی که من بحثم روی مرداست

حرف من اینه در یک کلام

زمانی که ما از مردامون هیولا میسازیم که با دیدن بند لباس زیر یه خانوم تئی خیابون ،حادثه خمینی شهر رو میسازه و یا هزار چیز دیگه، یا ما میاییم عملا بین دو جنس جدایی قایل میشیم و اونا رو هر چه بیشتر از هم دور میکنیم (مثل همین طرح تفکیک جنسییتی دانشگاهها و یا همین طرح بوستانهای مخصوص خانوماو ............) ایا نباید پشت سر این همه عملکرد جدایی گونه ، شاهد این نوع رفتارها بشیم که یه جوان اونقد خودشو بی ارزش کنه که توی خیابون به یه خانوم حرفی بزنه و مزاحمش بشه !؟

آیا اگه اون خانومی که شما میگی لباس زیرش دیده بشه خودشو بپوشوشنه اونم با زور چوب و چماق آیا دیگه زیر اون پوشش نمیتونه کسی رو اغفال کنه ؟!

آیا به نظر شما زیر چادر نمیشه جاده خاکی زد!؟ایا با این کارا و حجاب به زور کردن سر خانوما ارزش حجاب و چادر روو پایین نیاوردن!؟آیا باعث نمیشن اون سری از افرادی که (چیزی که نمیگم طبیعی اما همه جا بوده همه زمانها هم بودن زنان بدکاره که توی جامعه حتی زمان پیامبر و خلفاو...) دنبال یه سری کارا هستن ،ارزش همین حجاب از بین بره؟!

اصلا بذار یه جور دیگه بگم

مگه انسان مختار نیست

مگه انسان شعور نداره

قوه تشخیص مگه نداره؟

فک کنم هر کسی برای خودش نسبت به زندگی خودش نگران تر و حساس تر باشه

حالا اگه یه شب یه بنده خدایی توی تلویزیون اعلام عمومی بکنه که توی جامعه اسلامی ما از فردا هر کس با هر پوششی که خواست بیاد بیرون (قانون جنگل مد نظرم نیست ،اینه هر کس نوع پوششو خودش مشخص کنه!) به نظرت چقدر از افراد با این پوششی که مد نظر دولتمردانمونن میان بیرون!

ببین دوست عزیز حرف من اینه

چرا داریم خودمون با رفتار غلطمون تیشه به ریشه برخی از باورهای مذهبیمون میزنیم

برای من یکی به شخصه اصلا این طور فشار قابل درک نیست

میدونی با این کار به این شکل باعث میشن گرگ و میش زیر یک پوشش قرار بگیرن اونی که خوبه پوشش اش با اونی که هرزست یکی میشه

برا منی که جوانم و دنبال برنامم دیگه همه یکسان شدن

من میبینم اونی که معتقد هم مثلا چادر سرشه اونی هم که بدکارست چادر سرش کرده!! اینجا دچار تعارض میشم نمیدونم خوبه کدومه بده کدومه (گرچه اون بده هم برای خودش برای این کارش دلایل خاص خودشو داره مکه به این راه افتاده )

نمیدونم گرفتی منظورمو یا نه

یاد خاطره مامان بزرگم افتادم که میگفت:(خدابیامورزتش)

میگفت نه نه جون اون زمونا که ما مییومدیم مشد با درشکه توی خیابون گرگ و میش با هم آب میخوردن!!

میدونی چی میخام بگم

اون موقع هم گرگش مشخص بود هم میشش

اما حالا چی گرگه توی لباس میشه برای من تشخیص میش بودن یا گرگ بودنش سخته برای همین به هر دوشون گیر میدم توی خیابون

الان فک نکنم دخترای چادری ما هم از دست مزاحمین خیابونی در امان باشن (همون طور که خبر تجاوز به یه دختر معلول صحت داشت)

دوست من ... من که گفتم با زور مخالفم و تاثیر مثبتی نداره!:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...