شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ شقايق جان مرگ مغزي با كما فرق ميكنه؛ اينكه 6 ماه طول كشيده، كما بوده، نه مرگ مغزي؛ بعد از مرگ مغزي فقط تا چند روز زنده ميمونه طرف؛ برگشتي هم وجود نداره (حتي يك مورد هم وجود نداشته)... ولي كما چرا... حالا اينكه چرا دكترا اين كارو كردن هم....!! عزیزم من با دکترش حرف نزدم ولی پدر مادرش میگفتن مرگ مغزی شده بود در مغز مغزیه که اعضا رو اهدا میکنن نه کما 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ عزیزم من با دکترش حرف نزدم ولی پدر مادرش میگفتن مرگ مغزی شده بوددر مغز مغزیه که اعضا رو اهدا میکنن نه کما خب خيلي وقتا اين اصطلاحا رو جاي همديگه بكار ميبرن؛ حتي تو سريالاي تلويزيون مريضي كه تو كماست هر لحظه ممكنه برگرده حتي بعد از چند سال؛ ولي مرگ مغزي در واقع مرده، حتي نوار مغزيم موجي رو نشون نميده، بعد چند روزم ميميره... بهرحال جون آدم بي ارزش نيست، اينام نبايد انقد راحت امضا ميكردن، اگه زنده موندن براشون مهم بود نظر چند تا متخصص ديگه رم بايد ميپرسيدن... شايد بخاطر طولاني شدن مدت كما تشخيص دادن كه ديگه احتمال برگشتش خيلي كمه و به ناراحتي و نگراني و حتي هزينه ش نميارزه...:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ حمید میدونی یاد چی افتادم دو سال پیش مادرم بیمارستان بستری بود هم تختی مادرم یک جوونی بود که دو سه روز بود از کما در اومده بود این جوون بخاطر تصادف و ضربه شدید مغزی به مرگ مغزی دچار شده بود 6 ماه کما کامل کم نیست 6 ماه بی اختیاری و غذا نخوردن کم نیست تا دکترا مادر و پدر و راضی کردن به اینکه این جوون حتی یک درصد احتمال زنده موندنش نیست بیاید راضی به اهدا عضو بشید بالاخره پدر و مادرش راضی شدن و فرم و امضا کردن ولی یک روز قبل از عمل بصورت معجزه وار این جوون هوش اومد تصورش هم سخته چه حالی به خانوادش دست داد خب اگر این پدر و مادر سر دو ماه اول که این جوون تو کما بود راضی میشدن چی میشد؟ جون یک آدم بخاطر اینکه اسمش و گذاشتیم منطق نجات دادن مریض میگرفتن :jawdrop:نمیدونم!!ولی میگن تا حالا هیچ بیمار مرگ مغزی برنگشته شقايق جان مرگ مغزي با كما فرق ميكنه؛ اينكه 6 ماه طول كشيده، كما بوده، نه مرگ مغزي؛ بعد از مرگ مغزي فقط تا چند روز زنده ميمونه طرف؛ برگشتي هم وجود نداره (حتي يك مورد هم وجود نداشته)... ولي كما چرا... حالا اينكه چرا دكترا اين كارو كردن هم....!! شقایق بچه ها حرفایی که میخواستم بزنم رو زدن.مرگ مغزی اگه برگشت داشت که اسمشو نمیذاشتن مغز.اون دکتری که واسه یه فرد به کما رفته این حرف و زده اشتباه کرده.شاید دنبال اعضای اون ادم بوده.بعضی از دکترا این کارو میکنن که بتونن جون کسای دیگه رو نجات بدن. شقایق کم ندیدیم افرادی که از کما برگشتن.دوست خود من تو یه دعوای قبیله ای با چاقو شکمش رو سفره کردن.دقیقا از سینه تا شکمش باز بود.71 روز تو کما بود.اما هیچوقت به ذهن هیچ کس نرسید این موضوع.چون کما اون موردی نیست که بتونیم اسمشو مرگ بذاریم. علم پزشکی معجزه رو قبول نمیکنه.اینو میتونی از هر پزشکی بپرسی.ول کن این سریال هایی که تلویزیون نشون میده.واقعیت فرق میکنه 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ خب خيلي وقتا اين اصطلاحا رو جاي همديگه بكار ميبرن؛ حتي تو سريالاي تلويزيون مريضي كه تو كماست هر لحظه ممكنه برگرده حتي بعد از چند سال؛ ولي مرگ مغزي در واقع مرده، حتي نوار مغزيم موجي رو نشون نميده، بعد چند روزم ميميره... بهرحال جون آدم بي ارزش نيست، اينام نبايد انقد راحت امضا ميكردن، اگه زنده موندن براشون مهم بود نظر چند تا متخصص ديگه رم بايد ميپرسيدن... شايد بخاطر طولاني شدن مدت كما تشخيص دادن كه ديگه احتمال برگشتش خيلي كمه و به ناراحتي و نگراني و حتي هزينه ش نميارزه...:icon_pf (34): اره ولی من تا جایی که یادمه مغزش مشکل دار شده بود تیم پزشکی حدود ده نفر هم بودن که تایید کردن فقط یک دکتر که نگفته بود بهر حال من اینمیگم هیچ ادمی حق گرفتن نفس انسان دیگه رو نداره:rose: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ شقایق بچه ها حرفایی که میخواستم بزنم رو زدن.مرگ مغزی اگه برگشت داشت که اسمشو نمیذاشتن مغز.اون دکتری که واسه یه فرد به کما رفته این حرف و زده اشتباه کرده.شاید دنبال اعضای اون ادم بوده.بعضی از دکترا این کارو میکنن که بتونن جون کسای دیگه رو نجات بدن.شقایق کم ندیدیم افرادی که از کما برگشتن.دوست خود من تو یه دعوای قبیله ای با چاقو شکمش رو سفره کردن.دقیقا از سینه تا شکمش باز بود.71 روز تو کما بود.اما هیچوقت به ذهن هیچ کس نرسید این موضوع.چون کما اون موردی نیست که بتونیم اسمشو مرگ بذاریم. علم پزشکی معجزه رو قبول نمیکنه.اینو میتونی از هر پزشکی بپرسی.ول کن این سریال هایی که تلویزیون نشون میده.واقعیت فرق میکنه معجزه؟ یک زمانی قبل از اینکه دچار تحول اعتقادی بشم شدیدا اعتقاد داشتم ولی الان نه مگر اینکه یک چیزی و به چشم ببینم مثلا دست بریده یک نفر رشد کنه و مثل اولش بشهدر این صورت باز دچار تحول اعتقادی میشم تو عمرم نشنیدم همچین معجزه ای رو 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ عزیزم من با دکترش حرف نزدم ولی پدر مادرش میگفتن مرگ مغزی شده بوددر مغز مغزیه که اعضا رو اهدا میکنن نه کما نه مرگ مغزی که تو ایران اجازه نمیگیرن(بعضی جاها یخ میکنن جنازه رو) برا قطع دستگاه ... طرف که دچار مرگ مغزی شد خلاص یا خاکش میکنن .... یا اعضایه اهداییش رو اهدا میکنن و بعد خاکش میکنن موقع کما هم گاهی اوقات و بعلت هزینه ایه سنگین بیمارستان و با رضایت فامیل درجه یک دستگاه ها رو قطع میکنن و میزارن طرف بمیره یا اعضاشو اهدا میکن این بابا هم همینجوری بوده .... تو کما بوده و جانوادش نمیتونستن حمایت کنن (الکی گفتن مرگه مغزی که وجدانشون راحت باشه ) 5 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اره ولی من تا جایی که یادمه مغزش مشکل دار شده بودتیم پزشکی حدود ده نفر هم بودن که تایید کردن فقط یک دکتر که نگفته بود بهر حال من اینمیگم هیچ ادمی حق گرفتن نفس انسان دیگه رو نداره:rose: شايد با مرگ اون كه احتمال زنده بودنش خيلي خيلي كم بوده، جون چند نفر نجات پيدا ميكرده، ترجيح دادن اين كارو بكنن... درسته؛ منم نه فقط براي اطرافيانم، واسه هر آدم ديگه اي نميتونم اينكارو كنم از يه طرف ديگه ممكنه يه فردي خودش، خودِ خودش اين درخواستو داشته باشه اگه خودش بخواد چي؟ اين حقو داره؟ 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ معجزه؟یک زمانی قبل از اینکه دچار تحول اعتقادی بشم شدیدا اعتقاد داشتم ولی الان نه مگر اینکه یک چیزی و به چشم ببینم مثلا دست بریده یک نفر رشد کنه و مثل اولش بشهدر این صورت باز دچار تحول اعتقادی میشم تو عمرم نشنیدم همچین معجزه ای رو پس اگه به معجزه اعتقاد نداری.وقتی دکتر میگه این دیگه تمام هست.نباید امیدی هم داشته باشی.امیدت واهی میشه که 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ پس اگه به معجزه اعتقاد نداری.وقتی دکتر میگه این دیگه تمام هست.نباید امیدی هم داشته باشی.امیدت واهی میشه که من میگم ما حق بریدن نفس هیچکس و نداریم حالا هی بگو امید معجزه:w00: 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من میگم ما حق بریدن نفس هیچکس و نداریم حالا هی بگو امید معجزه:w00: خب خود طرف راضی هست به مرگش لینک به دیدگاه
no.one6592@gmail.com 180 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ موافقم. نه تنها اشخاصی که ما بهشون میگیم بیمار بلکه هر کسی حق ادامه یا خاتمه زندگیشو داره.در مورد افرادی که خودشون توانایی تصمیم گیری ندارن و به احتمال بسیار زیاد در اینده ی نزدیک خواهند مرد به نظرم اول خانواده و بعد از خانواده یک شورا در مورد ادامه یا عدم ادامه حیات اون فرد تصمیم بگیره مگر اینکه اون شخص در زمانیکه توانای تصمیم گیری داشته خودش نظرش رو گفته باشه و از نظر مالی هم در حدی باشه که در زمان بیماریش و وقتی پزشکی ازش قطع امید کرد سربار جامعه نشه و از اموال خودش واسش خرج بشه نه مالیات دیگران(میتونه موسسات خیریه یا هر چیزی به جز بودجه عمومی باشه) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده