رفتن به مطلب

mercy killing

ارسال های توصیه شده

خودم ک عمرا راضی نمیشم کسی بخواد زندگیو ازم بگیره :hanghead:

در مورد یکی دیگه ک داره زجر میکشه با اینکه خیلی خودخواهیه ک ب خاطر این ک ما میخوایم و دوس داریم پیشمون باشه زنده نگهش داریم و اون زجر بکشه ولی من موافق نیستم حق زندگیو ازش بگیریم شاید ی راهی واسه درمانش پیدا بشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 90
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نه به هیچ وجه

خیلی خیلی سخته

حتی دیده شده ادمایی که از نظر پزشکی مرده حساب شدن وقتی دستشونو میگیری دستت

یا یه جورایی محبت خالصتو بهش نشون میدی می فهمن

به قدرت محبت و معجزه ایمان دارم بشرطی که خالص و ناب ناب باشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه به هیچ وجه

خیلی خیلی سخته

حالا اگه يه نفر خودش بخواد و تصميم بگيره چي؟ پزشك حق داره اين كارو بكنه يا نه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر من حق طبیعیه هرکسیه که برای زندگیه خودش تصمیم بگیره. زندگیه بعضیا علاوه بر خودشون برای اطرافیانشون هم شکنجه اس.

وجود دنیای بعد از مرگ هم ثابت نشده و به نظر من احمقانه اس که آدم به خاطر ترس از عذابی خیالی در دنیایی موهوم زندگی ای سراسر رنج و عذاب رو تحمل کنه. عادلانه هم نیست.

• Like 3
لینک به دیدگاه
ميشه از طرفي هم اينطور نگاه كرد كه اون زن داره زجر ميكشه و هيچ اميدي هم به بهبودش نيست... در واقع زندگي نميكنه و نخواهد كرد، فقط زنده ست اونم با زجر

خيلي شرايط سختيه، منم تا تو شرايطش نباشم نميتونم قاطعانه بگم ولي بعيد ميدونم بتونم اين كارو بكنم :hanghead:

پ.ن مطمئنيد اين تاپيك در مورد اوتانازيه؟!! :banel_smiley_4:

اره راجع به اتانازی هست چطور؟

به پیشرفت علم همیشه میشه امید داشت

بابا جان خود علم میگه هیچ کاری نمیشه براش کرد.خود طرف هم راضی هست.

• Like 1
لینک به دیدگاه
خودم ک عمرا راضی نمیشم کسی بخواد زندگیو ازم بگیره :hanghead:

در مورد یکی دیگه ک داره زجر میکشه با اینکه خیلی خودخواهیه ک ب خاطر این ک ما میخوایم و دوس داریم پیشمون باشه زنده نگهش داریم و اون زجر بکشه ولی من موافق نیستم حق زندگیو ازش بگیریم شاید ی راهی واسه درمانش پیدا بشه

وقتی خودش راضی باشه چی؟

لینک به دیدگاه
نه به هیچ وجه

خیلی خیلی سخته

سارا جان معجزه چی هست میشه بگی؟

طرف داره زجر میکشه و خودش راضی به مرگش هست

حالا اگه يه نفر خودش بخواد و تصميم بگيره چي؟ پزشك حق داره اين كارو بكنه يا نه؟

شرط لازم همینه که خود بیمار راضی باشه و پزشک تایید کنه و کس و کار بیمار هم راضی باشن.

به نظر من حق طبیعیه هرکسیه که برای زندگیه خودش تصمیم بگیره. زندگیه بعضیا علاوه بر خودشون برای اطرافیانشون هم شکنجه اس.

وجود دنیای بعد از مرگ هم ثابت نشده و به نظر من احمقانه اس که آدم به خاطر ترس از عذابی خیالی در دنیایی موهوم زندگی ای سراسر رنج و عذاب رو تحمل کنه. عادلانه هم نیست.

دقیقا.این عادلانه نیست که بذاریم یک فردی اینچنین درد بکشه

• Like 1
لینک به دیدگاه
اره راجع به اتانازی هست چطور؟

هيچي با خودم بودم :دي؛ آخه اين مثالا ربطي به اتانازي نداره، خودكشي و نجات پيدا كردن از سرطان و بچه هاي آفريقايي و... اولا كه تو حوزه پزشكي تعريف ميشه، بعدم كه علم پزشكي بايد تأييد كنه كه اميدي به بهبودي نيست، و مهمترم كه رضايت طرف يا اطرافيانش هست

شرط لازم همینه که خود بیمار راضی باشه و پزشک تایید کنه و کس و کار بیمار هم راضی باشن.

ميدونم؛ واسه همين پرسيدم :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب وقتی خود بیمار راضی هست میگه دارم زجر میکشم.تو چرا میخوای زجرش بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من كه ميگم منطقي و اخلاقيه؛ ولي اگه تو موقعيتش آدم قرار بگيره به اين راحتي نيست تصميم گرفتن

اگه طرف خودش بتونه بگه و رضايت بده كه ديگه از من نميپرسن :ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من كه ميگم منطقي و اخلاقيه؛ ولي اگه تو موقعيتش آدم قرار بگيره به اين راحتي نيست تصميم گرفتن

اگه طرف خودش بتونه بگه و رضايت بده كه ديگه از من نميپرسن :ws44:

ببین نوشی وقتی یه فرد کل زندگیش شده یه تخت که روش خوابیده و چیزی حس نمیکنه و هیچ لذتی نمیبره حتی نمیتونه لبخند بزنه چرا ما باید بیشتر باعث عذابش بشیم؟

وقتی حتی نمیتونه ادرارش رو کنترل کنه غرورش میشکنه.خورد میشه.این انسان دیگه چی داره؟اگه خودش راضی نباشه اره.فرق میکنه.حتی اگه راضی به مرگ هم باشه ولی وضعیتش جوری باشه که امکان زنده موندنش هست باید همه کار براش کرد.اونا فرق مکنه.

من این حس رو تجربه کردم.وقتی اون کار رو انجام دادم واقعا هیچ میلی به زندگی نداشتم.از همه چیز بریده بودم.حتی شاید از دست کسانی که داشتن کمک میکردن که منو به زندگی برگردونن در درونم عصبانی بودم.اما وقتی که دوباره جون گرفتم فهمیدم چه کاری برام انجام دادن.اون لحظه من به مرگم راضی بودم که اون کارو انجام دادم اما 2 شرط دیگه هم باید باشه.تایید پزشک که قطع امید کنه و بستگان.اون 2 شرط برای من مهیا نبود.واسه این همه تلاش میکردن.

اما در اینجا ما برای فردی این موضوع رو مطرح میکنیم که این 3 شرط وجود داره.ببینین نباید احساسی برخورد کرد با این مسئله.چند بار دیگه هم گفتم یک مسئله ی انسانی هست.در چند تا کشور هم قانونی شده.شما فکر میکنید در حق اون فرد بدی میکنید در صورتی که یه خوبی هست برای اون

• Like 2
لینک به دیدگاه
نظرتون رو بگین راجع بهش.

اما لطفا قبلش خوب فکر کنید و خودتون رو در اون شرایط قرار بدین.

من مخالفم

علتشم یه کلمه ست : امید

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببین نوشی وقتی یه فرد کل زندگیش شده یه تخت که روش خوابیده و چیزی حس نمیکنه و هیچ لذتی نمیبره حتی نمیتونه لبخند بزنه چرا ما باید بیشتر باعث عذابش بشیم؟

وقتی حتی نمیتونه ادرارش رو کنترل کنه غرورش میشکنه.خورد میشه.این انسان دیگه چی داره؟اگه خودش راضی نباشه اره.فرق میکنه.حتی اگه راضی به مرگ هم باشه ولی وضعیتش جوری باشه که امکان زنده موندنش هست باید همه کار براش کرد.اونا فرق مکنه.

من این حس رو تجربه کردم.وقتی اون کار رو انجام دادم واقعا هیچ میلی به زندگی نداشتم.از همه چیز بریده بودم.حتی شاید از دست کسانی که داشتن کمک میکردن که منو به زندگی برگردونن در درونم عصبانی بودم.اما وقتی که دوباره جون گرفتم فهمیدم چه کاری برام انجام دادن.اون لحظه من به مرگم راضی بودم که اون کارو انجام دادم اما 2 شرط دیگه هم باید باشه.تایید پزشک که قطع امید کنه و بستگان.اون 2 شرط برای من مهیا نبود.واسه این همه تلاش میکردن.

اما در اینجا ما برای فردی این موضوع رو مطرح میکنیم که این 3 شرط وجود داره.ببینین نباید احساسی برخورد کرد با این مسئله.چند بار دیگه هم گفتم یک مسئله ی انسانی هست.در چند تا کشور هم قانونی شده.شما فکر میکنید در حق اون فرد بدی میکنید در صورتی که یه خوبی هست برای اون

منم موافقم باهات، من كه هي دارم ميگم يه كار اخلاقيه :banel_smiley_4: ولي سخته، تو شرايطش قرار بگيريم نميتونيم انقد راحت اينو بگيم؛ يه كورسوي اميد هميشه وجود داره و اتفاقا شايد اين بعد منفي اميدواريه :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
من مخالفم

علتشم یه کلمه ست : امید

منم موافقم باهات، من كه هي دارم ميگم يه كار اخلاقيه :banel_smiley_4: ولي سخته، تو شرايطش قرار بگيريم نميتونيم انقد راحت اينو بگيم؛ يه كورسوي اميد هميشه وجود داره و اتفاقا شايد اين بعد منفي اميدواريه :icon_pf (34):

امید به چیییییییییییییییییییییی؟نگید معجزه.یه چیزی که علم قبول کنه

• Like 1
لینک به دیدگاه

امید به زندگی تا آخرین ثانیه

علم خودش معجزه میکنه بعضی وقتا !

• Like 1
لینک به دیدگاه
امید به زندگی تا آخرین ثانیه

علم خودش معجزه میکنه بعضی وقتا !

وقتی علم بگه کاری از دست من ساخته نیست و مدت زیاده زنده نمیمونه چی؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

همينكه طرف نفس ميكشه و بدنش گرمه، يه اميد (شايد كاذب) ميده

• Like 2
لینک به دیدگاه
همينكه طرف نفس ميكشه و بدنش گرمه، يه اميد (شايد كاذب) ميده

خودم میگی کاذب.این امید الکی باعث میشه اون درد بکشه.خورد بشه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
وقتی علم بگه کاری از دست من ساخته نیست و مدت زیاده زنده نمیمونه چی؟

آخه عزیز من علم پزشکی که ریاضی نیست بگه دو دو تا ، تا ابد 4 تاست :banel_smiley_4:

ممکنه مرضی که تا امروز علم پزشکی درمانی واسش نداشته فردا درمانشو پیدا کنه حتی اگه احتمالش 0.0000000000000000000000000000000000000001 درصد باشه میشه امیدوار بود

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...