afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ مواد لازم برای 3-4 نفر: خیار پوست گرفته ی نگینی نخودی 2 عدد بزرگ گوجه فرنگی پوست کنده ی نگینی نخودی 2عدد بزرگ پیاز پوست کنده ی نگینی نخودی 1عدد بزرگ سرکه 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2تا 3 قاشق غذاخوری نمک، فلفل به میزان لازم طرز تهیه : خيار و گوجه فرنگی و پياز را در ظرفی بريزيد ، سركه و روغن را با اندكی نمك و فلفل اضافه كنيد و زير و رو كنيد . به اين سالاد می توانيد چند دانه فلفل سبز ساطوری و اندكی نعنای خشك اضافه كنيد . - گاهی به جای سركه ، يا علاوه بر آن ، چند قاشق آب ليموی تازه يا آب غوره به كار می برند . - مي توان به جای نمك و فلفل از ادويه ليمو فلفلی گلستان در تهيه سالاد فوق استفاده كرد . • منظور از خيارنگینی نخودی همان خيار با قطعات كوچك است . 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده