hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ فایده نداره... خودم کلی قبلا باهاش صبحت کردم... تازه اگر درست یادم باشه یه بار گفت اگر ازدواج کنی دیگه پسر من نیستی... بعد شما مامانتون بهتون میگه چرا واسه خودتون آستین بالا نمیزنید... خیلی نامردیه اینا... :icon_razz: والا من راضیم جای مامانامون رو با هم عوض کنیم:4chsmu1: هدی جون ارشد قبول شد خودمون یه کله قند میگیرم میریم براش خواستگاری آخه اینجوری که معلومه دق میکنه تنهایی تا اون موقع 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ خودت بالا گفتی دختر میخوای..الان میگی زن؟؟؟ تکلیف منو مشخص کن میخوام برم.. کار دارم زود باش ببینم:w00: منظور از زن همان همسر محترم یا فعل ازدواج کردن هست که متاسفانه در واژه دان ما بد جا افتاده... پس نتیجه میگیریم که منظورم دختر هست... یا به قول برادران مازندرانی "زن بردن"... من هی قوانین ضد زن رو به مامانم یآوری میکنم بعد سکوت میکنه و هیچی نمیگه من هیچ قوانینی ندارم یا آوری کنم بهشون... میدونی به این میگند مدیریت ریسک... شما قوانینی ضد زن رو که در جامعه و قانون جریان داره رو با اینکار به شکلی برای نفع خودتون استفاده میکنید که این در جای خودش بسیار شگفت انگیز هست... 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ والا من راضیم جای مامانامون رو با هم عوض کنیم:4chsmu1: آخه اینجوری که معلومه دق میکنه تنهایی تا اون موقع نخیرم... تو خبر نداری... صدای چیز شنیدن از دور خوش است (اسم اون ساز رو بلد نبودم چطوری مینویسند... ) نه... تا دو سال دیگه هم میتونم تحمل کنم... 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ والا من راضیم جای مامانامون رو با هم عوض کنیم:4chsmu1: آخه اینجوری که معلومه دق میکنه تنهایی تا اون موقع این دو سال میاد اینجا سرش گرم میشه تا ارشد قبول بشه. 2 سال نون و تره میخوره بعد 100 سال نون و کره من هیچ قوانینی ندارم یا آوری کنم بهشون... میدونی به این میگند مدیریت ریسک... شما قوانینی ضد زن رو که در جامعه و قانون جریان داره رو با اینکار به شکلی برای نفع خودتون استفاده میکنید که این در جای خودش بسیار شگفت انگیز هست... ما کلا شگفت انگیزیم :2rqfst4: غصه نخور حالا. ارشد قبول شدی با وساطت بزرگون مزدوج میشی.:dancegirl2: 5 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ نخیرم... تو خبر نداری... صدای چیز شنیدن از دور خوش است (اسم اون ساز رو بلد نبودم چطوری مینویسند... ) نه... تا دو سال دیگه هم میتونم تحمل کنم... الهییییییییییییی :aghosh: باشه پس من و مریم قول میدیم که ارشد قبول شدی یه خانمش رو واست سوا کنیم:shad: مریم قبوله؟ 5 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ این دو سال میاد اینجا سرش گرم میشه تا ارشد قبول بشه. 2 سال نون و تره میخوره بعد 100 سال نون و کره ما کلا شگفت انگیزیم :2rqfst4: غصه نخور حالا. ارشد قبول شدی با وساطت بزرگون مزدوج میشی.:dancegirl2: 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ الهییییییییییییی :aghosh:باشه پس من و مریم قول میدیم که ارشد قبول شدی یه خانمش رو واست سوا کنیم:shad: مریم قبوله؟ قبوله.من عاشق مچمیکری هستم 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ الهییییییییییییی :aghosh:باشه پس من و مریم قول میدیم که ارشد قبول شدی یه خانمش رو واست سوا کنیم:shad: مریم قبوله؟ دستتون درد نکنه... انشاالله خدا یک در جهان صد در آخرت نصیبتون کنه... انشاالله خود پیغمبر شما رو تا دروازه ی بهشت همراهی کنه... مریم که صد در صد قبول داره... مرسی... من برم واسه کنکور ارشد بخونم... با اجازه... 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ ببخشید وسط جلسه تون مزاحم میشما ... :w554: قرار بود راهکار بدین که جلو این اتفاق شوم و ناگوار رو بگیرم اونوقت دارین بحث میکنین ؟ :w00: زود راهکاراتونو رو کنین اعصاب معصاب درست و درمونی ندارم ...گفته باشم .... :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ قبوله.من عاشق مچمیکری هستم :shad: دستتون درد نکنه... انشاالله خدا یک در جهان صد در آخرت نصیبتون کنه... انشاالله خود پیغمبر شما رو تا دروازه ی بهشت همراهی کنه... مریم که صد در صد قبول داره... مرسی... من برم واسه کنکور ارشد بخونم... با اجازه... برو از العان تو فکر انتخاب اسم بچه باش:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ ببخشید وسط جلسه تون مزاحم میشما ... :w554:قرار بود راهکار بدین که جلو این اتفاق شوم و ناگوار رو بگیرم اونوقت دارین بحث میکنین ؟ :w00: زود راهکاراتونو رو کنین اعصاب معصاب درست و درمونی ندارم ...گفته باشم .... :vahidrk: عزیزم من خودم حیرون پیدا کردن راهکارم....تو پیدا کردی به منم بگو 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ فایده نداره... خودم کلی قبلا باهاش صبحت کردم... تازه اگر درست یادم باشه یه بار گفت اگر ازدواج کنی دیگه پسر من نیستی... بعد شما مامانتون بهتون میگه چرا واسه خودتون آستین بالا نمیزنید... خیلی نامردیه اینا... :icon_razz: :ws28: من هی قوانین ضد زن رو به مامانم یآوری میکنم بعد سکوت میکنه و هیچی نمیگه منم دقیقا از همین سلاح استفاده میکنم 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ راهکار به سپید : خودتو بزن به اون راه اصلا اهمیت نده چی میگن!!انگار نشنیدی! 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ :ws28: منم دقیقا از همین سلاح استفاده میکنم به قول خارجکیا Great minds think alike راهکار به سپید : خودتو بزن به اون راه اصلا اهمیت نده چی میگن!!انگار نشنیدی! درست میفرمایند این بزرگوار 4 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ خوب فرزندم کم مردم آزاری کن . ولی به نظر من هم میخوان بفرستنت به خونه بخت . فقط ما رو هم دعوت کنی ها گلم . 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ به قول خارجکیا Great minds think alike درست میفرمایند این بزرگوار شرمنده فرمودی بابا!...کلی خجالت :icon_redface::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ شرمنده فرمودی بابا!...کلی خجالت :icon_redface::icon_gol: :aghosh: :icon_pf (17): 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده