رفتن به مطلب

نظرتان در مورد دوستی های خیابانی چیست؟

ارسال های توصیه شده

ابتدا یک مقاله را در این رابطه قرار میدهم.

پس از مطالعه آن بفرمایید،چه قدر با محتویات آن موافق یا مخالفید؟

منبع:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

دوستی های خیابانی و آشنا شدن دختران و پسران به دور از چشم والدین یكی از معضلات اجتماعی است .

علل اقتصادی ،اجتماعی و فرهنگی در جوامع با عث شده سن ازدواج بالا رود و جوانان كمتر تشكیل خانواده بدهند كه البته دنیای ارتباطات نیز در شیوع این معضل نقش بسزایی را دارد .

اما گسترش چنین روابطی تاثیر منفی در كانون های خانوادگی دارد پایه های خانواده سالم كه هسته ای از تشكیلات اجتماع می باشد را متزلزل كرده است . لذا برای جلو گیری از پیشرفت این معضل به علل ممنو عیت چنین روابطی پر داخته می شود تا هر ذهن آگاهی با دانستن این مطالب ، آ گاه تر از پیش باشد .

این علل عبارتند از :

۱) شرع

اسلام اهمیت ویژه ای برای ازدواج قائل شده است و مخالف رهبانیت و و دنیا گریزی می باشد حتی احادیث و روایات معتبر و معروفی در زمینه ازدواج و جود دارد.

آیا مسیحیت رابطه های این چنین كه در بین پیروان این دین رایج است را جایز شمرده است؟

خیر چنین نیست. صفت حضرت مریم "عذرا " است و عذرا یعنی "پاكدامن " لقب عیسی "ع " "مسیح" است یعنی پاك در كتاب و سنت حضرت عیسی "ع" هم هیچ جوازی برای دریدن پرده حیاو شرم دیده نمی شود پس از این بی بندوباری رایج ناشی از تحریفات بعدی است.

۲) قانون

دومین علت ممنوعیت این نوع روابط در جامعه ما قانون است كه چنین روابطی را ممنوع كرده است .

۳) عرف

سومین علت عرف می باشد البته این عامل ناشی از همان متدین بودن مردم ماست و لی وجه تمایزی با علت و فلسفه شرع دارد كه باید ذكر شود .

۴) دلیل عقلی

چهارمین علت دلیل عقلی بررد رابطه دوستی بین دختر و پسر جوان و نو جوان می باشد این تنها علتی است كه هیچ كس نمی تواند از آن فرار كند ، زیرا در مورد ممنوعیت دین گاهی غفلت موجب فراموشی دستورات دینی می گردد و در مورد ممنوعیت قانون به علت اجرای ناقص قانون یا عدم دسترسی به همه مجرمین فرار از قانون و مجازات پیش می آید .

در واقع پیامد این نوع دوستی ها از دو راه خارج نیست:

یا منجر به ازدواج می شود یا اینكه با شكست مواجه می گردد.

در مورد اول كه بسیار نیز نادر است و در مواردی از قبیل عقد اجباری یا اطلاع خانواده هاست.

دراین فرض حس اعتماد به طرف مقابل كه یكی از اركان اساسی زندگی زناشویی است از بین می رود . طرفین هر لحظه انتظار خیانت طرف دیگر را دارند . مرد بیرون از خانه دل به كار نمی بندد چرا كه از خانه اش مطمئن نیست در بعضی موارد پیش آمده كه مرد،زن خود را در داخل حبس نمودهدر ها را از روی او قفل كرده است از طرفی زن تمام مدت دلشوره دارد كه زن جدیدی وارد زندگی اش نشود . با یك لحظه تاخیر مرد او را مورد باز خواست قرار می دهد و .......

اما در فرض دوم كه این دوستی با شكست مواجه می شود ضربه اصلی به دختر وارد می گردد زیرا دختر به خاطر احساسات و عواطفی كه دارد زود دلبسته طرف مفابل شده و بعد از شكست دچار طو فان عواطف و هیجانات روحی می گردد طوری كه اصلا" هیچ مردی را به عنوان مرد زندگی نمی تواند قبول كند .

حال چنین دختر و پسری كه وارد زندگی های جداگانه ای می شوند آیا صلاحیت این را دارند كه شریك خوبی برای همسرشان باشند ؟در این فرض علاوه براز بین رفتن حس اعتماد به صداقت نیز كه از دیگر اركان اصلی زندگی خانوادگی استاز بین می رود .

چرا كه هر فرد برای كتمان گذشته خود متوسل به دروغشده و می خواهد سابقه دوستی اش با فرد دیگری را از همسرش مخفی نگه دارد و احساس گناه شكاكی ، پشیمانی و افسردگی جایگزین صلح و صفا و دوستی و آرامش در چنین زندگی می شود .

• Like 17
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 53
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نظر من این یه موضوع کاملا فردی است که باید تربیت محیط و شخصیت فرد رو در نظر بگیریم و بعد درباره ش صحبت کنیم

به قول یه طنزی همه چیز از تو همین خیابان ها شروع می شه که در انتها به خانه ها ختم میشه از تو خونه که به خیابون نمی رسن:ws3:

• Like 11
لینک به دیدگاه
به نظر من این یه موضوع کاملا فردی است که باید تربیت محیط و شخصیت فرد رو در نظر بگیریم و بعد درباره ش صحبت کنیم

به قول یه طنزی همه چیز از تو همین خیابان ها شروع می شه که در انتها به خانه ها ختم میشه از تو خونه که به خیابون نمی رسن:ws3:

به نظر شما اگه بخواهیم تاپیک روانشناسی داشته باشیم که حولش بحث صورت بگیره،بهتره اینجا مطرح بشه یا در گفتگوی آزاد؟

چون به نظر میاد،عموم بچه ها اینجا نمیان و من خیلی مشتاقم در مورد موضوعات مختلف،نظر بچه ها را هم بدانم.

• Like 7
لینک به دیدگاه
به نظر شما اگه بخواهیم تاپیک روانشناسی داشته باشیم که حولش بحث صورت بگیره،بهتره اینجا مطرح بشه یا در گفتگوی آزاد؟

چون به نظر میاد،عموم بچه ها اینجا نمیان و من خیلی مشتاقم در مورد موضوعات مختلف،نظر بچه ها را هم بدانم.

خب مسلما همینجا

فقط یه زحمت داره اونم اینه که لینک تاپیک رو برای دوستان بفرستید شرکت می کنند

اینجوری تالار آزاد هم روانشناسی نمی شه

اینجا هم مشتریاش زیاد میشن بلاخره:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من نمیدونم چرا اسم ارتباط خارج از شرع با جنس مخالف رو میزارن دوستی خیابانی؟

من به ارتباطی که با دور دور کردن تو خیابون به قصد تور کردن سوژه به وجود بیاد میگم دوستی خیابانی و به شدت باهاش مخالفم.

• Like 10
لینک به دیدگاه
من نمیدونم چرا اسم ارتباط خارج از شرع با جنس مخالف رو میزارن دوستی خیابانی؟

من به ارتباطی که با دور دور کردن تو خیابون به قصد تور کردن سوژه به وجود بیاد میگم دوستی خیابانی و به شدت باهاش مخالفم.

خب چون ظرع می گه که دوستی با جنس مخالف از تو خیابون شروع می شه و بسیار هم اَخ است

منم با شما موافقم اسم دوستی ای را خیابانی می گذارم که کسی تنها بر اساس ظاهر بخواهد چیزی را موقت طلب کند!

حالا هر کسی که توی تورش افتاد این نشد اون یکی اونور خیابون هم خوبه!

• Like 7
لینک به دیدگاه

این قضیه دوستی دخترو پسرتازمانی که طرفین بدون تعصب جنسیتی واردمذاکره نشوند هیچگاه به نتیجه نخواهدرسیدبارهاوبارهااین قضیه بااسامی مختلف موردبحث قرارگرفته اماچون همیشه

یکی ازطرفین یادختران یاپسرها

بابعصب جنسیتی به بحث پرداخته اندهیچوقت به نتیجه نرسیده ونخواهدرسید.نمونه اش این تاپیک وهزاران تاپیک دیگه به نظرم این بحث نتیجه ندارد.http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=58818

• Like 7
لینک به دیدگاه

دوستی های خیابانی و آشنا شدن دختران و پسران به دور از چشم والدین یكی از معضلات اجتماعی است .

در اصل معضلی نیست انرا معضل کرده اند . نمیشه که جلو چشم بابا مامان دوست بازی کرد در کجای دنیا این رسم بوده ؟

اما گسترش چنین روابطی تاثیر منفی در كانون های خانوادگی دارد پایه های خانواده سالم كه هسته ای از تشكیلات اجتماع می باشد را متزلزل كرده است

من میگویم برعکسه یعنی این خانواده است که اساس دوستی ها را متزلزل کرده !!!

آیا مسیحیت رابطه های این چنین كه در بین پیروان این دین رایج است را جایز شمرده است؟

نمیدانم اما میدانم ممنوع هم نکرده

اما در فرض دوم كه این دوستی با شكست مواجه می شود ضربه اصلی به دختر وارد می گردد

همیشه اینطور نیست

پس از مطالعه آن بفرمایید،چه قدر با محتویات آن موافق یا مخالفید؟

مقاله خیلی قاطی کرده . بررسی عجولانه ای بوده . مثلا

این نویسنده خیلی کشف جالبی کرده ببینید

در واقع پیامد این نوع دوستی ها از دو راه خارج نیست:

یا منجر به ازدواج می شود یا اینكه با شكست مواجه می گردد.

:icon_pf (34):

محل دوستی کجا باشد مهم نیست خیابان و بیابان و کافه و دیسکو و سر گذر و پارک و مسجد و دانشگاه همه میتواند محل شروع یه ارتباط باشند .

در هر کجا دوستی ممکن است با روال عادی پیش رود یا به مشکل بر بخورد

• Like 9
لینک به دیدگاه

محل دوستی کجا باشد مهم نیست خیابان و بیابان و کافه و دیسکو و سر گذر و پارک و مسجد و دانشگاه همه میتواند محل شروع یه ارتباط باشند .

در هر کجا دوستی ممکن است با روال عادی پیش رود یا به مشکل بر بخورد

بیشتر درصدش مد نظر ماست.

یعنی درصد مشکلات دوستی خیابانی نسبت به درصد مشکلات دوستی در دانشگاه.

وگرنه مسلما در هر جایی موفقیت و شکست هست.

• Like 6
لینک به دیدگاه
خوب شمای نوعی چه میخواهید؟

راسش من اصلا علاقه ای به دوستی های خیابونی ندارم

دوستی های دانشگاهی رو بیشتر ترجیح میدم ..

• Like 3
لینک به دیدگاه
یا منجر به ازدواج می شود یا اینكه با شكستمواجه می گردد

به نظر من این طرز فکر اشتباهه!

اولا شما با عنوان دوستی خیابانی هر دوستیه دیگه ای از قبیل دوستی در محیط دانشگاه,دوستی به واسطه ی دوستای دیگه و خیلی دوستی های دیگه رو نفی می کنین!

ثانیا حرفای شما کاملا منطبق بر گفته های علمایی هست که می آن تو صدا و سیما اظهار نظر می کنن!

ثالثا, نتیجه ی این دوستی یا ازدواج یا شکست نیست! شکست از نظر شما! اما کسی که وارد این رابطه می شه,یه سری مسائلی رو لمس می کنه که درکش برای کسایی که واردش نشدن سخته! و به عنوان تجربه ی زندگی آینده ش می شه

• Like 4
لینک به دیدگاه
حرفای شما کاملا منطبق بر گفته های علمایی هست که می آن تو صدا و سیما اظهار نظر می کنن!

الان به نظر شما این مطالب نوشته من بوده؟!! :banel_smiley_4:

خوبه لینک منبع هم داده ام!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
راسش من اصلا علاقه ای به دوستی های خیابونی ندارم

دوستی های دانشگاهی رو بیشتر ترجیح میدم ..

یعنی به نظرتون سواد اینجا نقش مهمی را داره؟

اگر مثلا شما با یک انسان تحصیلکرده در خیابان دوست بشین چی؟

آیا الزاما هرکس در دانشگاهه از آدمی که در خیابانه،بهتره؟

ملاک ما واسه انتخاب دوست در خیابان یا دانشگاه چیه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

ببخشید!

درابتداازآغازگراین گفتار سپاسگزارم و پرسشی دارم که اگرپاسخ دهید ممنون خواهم شد.

آیااین جمله که کسی که درخیابان باشمادوست شوددرهمان خیابان هم شماراترک خواهدکردصحیح است؟

وآیامیتوان این سؤال رادرمورددوستیهای خیابانی تعمیم

داد؟

به این پرسشهاپاسخ دهیددرادامه خواهم گفت به کجامیرسیم

• Like 5
لینک به دیدگاه

آیااین جمله که کسی که درخیابان باشمادوست شوددرهمان خیابان هم شماراترک خواهدکردصحیح است؟

وآیامیتوان این سؤال رادرمورددوستیهای خیابانی تعمیم

داد؟

به این پرسشهاپاسخ دهیددرادامه خواهم گفت به کجامیرسیم

بستگی به هدف دوستی داره.

اگر هدفش فقط لحظه ای عیش باشه،100 درصد شما را رها میکنه.

در بسیاری موارد دوستی خیابانی شایسته این رابطه نیست.

باید گفت سوء استفاده خیابانی.

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...