هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ بالاخره نفهمیدیم ناسا برای امریکاست یا ایران؟ !!!! ... پروفسور محمد جمشيدي مدير برنامه هاي داخلي ايستگاه فضايي ناسا فيروز نادري مدير برنامه اجرايي سياره مريخ در ايستگاه فضايي ناسا حميد برنجي عضو پژوهشگران ايستگاه فضايي ناسا قاسم اسرار عضو هيئت مديره ايستگاه فضايي ناسا كاظم اميدوار عضو پژوهشگران ايستگاه فضايي ناسا رضا غفاريان مهندس لابراتوار نيرو محركه جت ايستگاه فضايي ناسا پروفسور پرویز معین رئیس موسسه مرکزی تحقیقاتی دانشگاه ناسا در آمریکا پروفسور صمد حیاتی عضو هیئت مدیره ایستگاه فضایی ناسا عبد الحميد كريمي در رابطه با ساخت موشك هاي فضايي در ناسا فعاليت دارند خانم دكتر مقدم در آزمايشگاه پيشرانش جت در ناسا بر روي رادارها كار ميكند و ... طبق آخرین آماری که گرفته شده و در روزنامه Space چاپ شده، 43 درصد ناسا از پژوهشگران ایرانی می باشد . 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ فهمیدن نمیخواد برادر افسوس میخواد به اینا نمیگن فرار مغزها به اینا میکن استفاده از توانمندیها شاید هرکدوم این دانشمندان الان تو ایران بود به نون شبشم محتاج بود...تاسف فقط میشه خورد نه چیز دیگه ای... حالا هی من بیام اینجا بگم فلانه... پس فردا میرم غصه منم میخورید....این ساک م رو پیدا کنم پیچیدم رفتم 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ از اونجايي كه من خيلي مخفيانه كار ميكنم هيچوقت نزاشتم اسمم جايي درز كنه اما ديگه وقتشه بزارين خودم خودمو معرفي كنم زهرا فرزين رئيس هيئت مديره ايستگاه فضايي ناسا!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ چند نفر تو ناسا هستن که اینا با این تعداد کم 42 درصد تشکیل میدن؟ 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ فهمیدن نمیخواد برادر افسوس میخواد به اینا نمیگن فرار مغزها به اینا میکن استفاده از توانمندیها شاید هرکدوم این دانشمندان الان تو ایران بود به نون شبشم محتاج بود...تاسف فقط میشه خورد نه چیز دیگه ای... حالا هی من بیام اینجا بگم فلانه... پس فردا میرم غصه منم میخورید....این ساک م رو پیدا کنم پیچیدم رفتم درست میگی آتروس جان حالا نمیشه ی کم دست نگه داری بعد بری؟ی خورده بیشتر بمون اگر بری که کشور ضربه بزرگی می خوره:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ از اونجايي كه من خيلي مخفيانه كار ميكنم هيچوقت نزاشتم اسمم جايي درز كنه اما ديگه وقتشهبزارين خودم خودمو معرفي كنم زهرا فرزين رئيس هيئت مديره ايستگاه فضايي ناسا!!!!!!!! واقعا نمی دونستیم انجمن این همه آدم دانشمند داره لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ چند نفر تو ناسا هستن که اینا با این تعداد کم 42 درصد تشکیل میدن؟ شاید بازم ایرانی هست چون اونا سمت مهم ندارن اسمشونو ننوشتن لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ هادی جان یه آمار بگیر ببین توی وزارت جنگ آمریکا چند درصد ایرانی هست ؟ چون ما ایرانیها عادت داریم همیشه به هم بپریم و باهم دعوا کنیم . نکنه اونجا هم ایرانی داریم . خودمون هم خبر نداریم ؟ دستت درد نکنه . 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ هادی جان یه آمار بگیر ببین توی وزارت جنگ آمریکا چند درصد ایرانی هست ؟ چون ما ایرانیها عادت داریم همیشه به هم بپریم و باهم دعوا کنیم . نکنه اونجا هم ایرانی داریم . خودمون هم خبر نداریم ؟ دستت درد نکنه . احتمالا چون ایرانیا خیلی جنگ و دعوا درست کردن و جنگ های زیادی رو مثل جنگ با عراق و طالبان و... رو به آمریکا تحمیل کردن همشونو تبعید کردن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده