رفتن به مطلب

آسایشــــگاه سالمندان یا ضد حالی سالمندان...چطور باید از پدر و مادرمون مراقبت کنیم...

ارسال های توصیه شده

خوشا به سعادتت!!!

من که نخواستم بیام اومدم حالام میخم برم نمیشه!!

آخی سختی زیاد کشیدی پس.....

اینم بخشی از زندگیه باید پذیرفت اما برای سالمند هیچی بهتر ومناسب تر از حضور خانواده نیست اگرم میبرنشون سالمندان حتما دائم بهشون سر بزنن یا با هم برن سفر

اگر می خواستن دائم سر بزنن و همیشه پیششون باشن که نمی بردنشون اونجا:w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ببین کار و زندگی با یه سالمند واقعا سخته یعنی تو حداقل باید کم کم 3 یا 4 سال وقتتو بذاری واسه نگهداریش اما اگه تو سالمندان باشه تو نیمی از وقتتو میذاری ..حالا اونی که میذاره نه ببخشید میندازه سالمندان بحثش جداست ..بوئی از انسانیت نبرده

• Like 3
لینک به دیدگاه

:banel_smiley_4:

زندگی پرمشغله امروز فرصت نمیده

• Like 3
لینک به دیدگاه
ببین کار و زندگی با یه سالمند واقعا سخته یعنی تو حداقل باید کم کم 3 یا 4 سال وقتتو بذاری واسه نگهداریش اما اگه تو سالمندان باشه تو نیمی از وقتتو میذاری ..حالا اونی که میذاره نه ببخشید میندازه سالمندان بحثش جداست ..بوئی از انسانیت نبرده

خوب همین که این همه راه بری سالمندان بعد چند دقیقه هم ملاقاتش کنی وقتتو نمیگیره؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
من میرم.

اما با اون معایبی که شما گفتین موافق نیستم.

چون میتونی با دوستان خودت در پیری بری بیرون،به بچه ها و خانواده ات هم سر بزنی و....

قرار نیست که خانه سالمندان زندان انفرادی باشه!

یعنی میزارن تو از در اونجا بیای بیرون ؟؟

تو میگی من مراقبم میرم میام دوستات چی همه آلزایمرین پاتونو از در بزارین بیرون در اون آسایشگاه سالمندان رو تخته میکنن چون مسئولیت داره خروج هر فرد...فکر کن باید زنگ بزنن از بچت رضایت بگیرن که تو بری بیرون:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

دعا میکنم که تا روز اخر زندگیم طوری نشم که محتاج بچه هام شم بقول معروف یه تب و یه مرگ

• Like 4
لینک به دیدگاه

من فقط امیدوارم خ...نشم و بچه بدنیا بیارم

شما برای من این موضوع رو حل کنید که تو این دوره زمونه بعضیا به چه دلخوشی و به چه جراتی بچه بدنیا میارن

کم نیستا

یه موجود زنده

با کلی امید و ارزو

• Like 3
لینک به دیدگاه
من فقط امیدوارم خ...نشم و بچه بدنیا بیارم

شما برای من این موضوع رو حل کنید که تو این دوره زمونه بعضیا به چه دلخوشی و به چه جراتی بچه بدنیا میارن

کم نیستا

یه موجود زنده

با کلی امید و ارزو

به عشق یه ملیون تومن !

• Like 3
لینک به دیدگاه

الان که جوونیم هممون میگیم حاضرم برم

ولی فک نکنم تو دوران پیری هم نظرمون همین باشه

به نظرم ادمای پیر خیلی حساس میشن با کوچکترین کم توجهی احساس تنهایی و بی مصرف بودن میکنن

در ضمن دلشون نمیخواد قبول کنن کسایی که تا دیروز سرپرست یه خانواده بودن ،بزرگی میکردن و برای خودشون برو بیای داشتن حالا بیفتن یه گوشه و مورد بی توجهی واقع بشن

البته واقعا هم نمیدونم باید با یه ادم پیر و مریض چیکار کرد چون واقعا نگهداری کردن ازشون خیلی مشکله و خیلی صبر و حوصله میخواد

من که ارزو میکنم فقط تا وقتی سرپا هستم و میتونم اموراتمو خودم اداره کنم زنده بمونم

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...