spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ بخشی از آثار دکتر شریعتی ابوذر؛ اسلام شناسی؛ امت وامامت؛ انسان؛ انسان بیخود؛ اومانیسم اسلامی؛ با مخاطبهای آشنا؛ بازگشت به خویش، بازگشت به کدام خویش؛ تحلیلی از مناسک حج؛ تشیع علوی و تشیع صفوی؛ توتم پرستی؛ جهاد و شهادت؛ جهانبینی و ایدئولوژی؛ جهتگیریهای طبقاتی در اسلام؛ چه باید کرد؟؛ حج؛ حسین وارث آدم؛ خودسازی انقلابی؛ روش شناخت اسلام؛ زن در اسلام؛ علی انسان تمام؛ فاطمه فاطمهاست؛ فلسفه تاریخ در اسلام؛ کویر (مجموعه مقالات)؛ گفتوگوهای تنهایی؛ ما و اقبال؛ مذهب علیه مذهب؛ مسئولیت شیعه بودن؛ میعاد با ابراهیم؛ نامهها؛ نیازهای انسان امروز؛ نیایش؛ هجرت وتمدن؛ هنر؛ یک جلوش تا بینهایت صفرها؛ ویژگیهای قرون جدید؛ هبوط؛ استحمار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ سجاد عزیز ممنون. دنبال یک کتاب از دکتر هستم که خیلی وقته میگردم ولی پیداش نمیکنم. عنوان کتاب هست اسلام منهای روحانیت. 4 لینک به دیدگاه
شاران 768 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ راستش من زیاد با خط فکری دکتر آشنا نبودم و جور دیگه ای در موردش فکر می کردم اما با دیدن و شنیدن یه سری از مطالب و گفته های ایشون علاقمند به آشنایی بیشتر شدم ممنون می شم به نظر خودتون چند تایی از کتاباشون رو پیشنهاد بدین 4 لینک به دیدگاه
شاران 768 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ راستش من زیاد با خط فکری دکتر آشنا نبودم و جور دیگه ای در موردش فکر می کردم اما با دیدن و شنیدن یه سری از مطالب و گفته های ایشون علاقمند به آشنایی بیشتر شدم ممنون می شم به نظر خودتون چند تایی از کتاباشون رو پیشنهاد بدین ممنون از تشکرها اما من بیشتر مایل بودم جواب سوالم رو بگیرم تا تشکر پای پستم رو 1 لینک به دیدگاه
h.h 577 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ شریعتی صاحب اندیشه های مرده واکارامده یعنی نوشته های اون برای زمان خودش اغواگر ولی زیبا وفریبنده بوده ومملو از ارمانگرایی که باعث انحراف ذهن دوستدارانش وکسانی که باورش کردن از مسایل واقعی شد به نظرم کتاب پدرمادرما متهمیم شریعتی نسبت به بقیه کتابهاش اثرگذارتر ومنطقی تر هست وگرنه کلهم خوندن وشنیدن نداره حرفاش...این حرفایی هم که این همه ازش نقل میشه کافیه خیلیاشو جستحو کنین وببینین مال مترلینک واسکاروایلد وجبران خلیل جبران هست نه شریعتی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده