spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ قدرت...ثروت...زور کدامیک ازاین پارامترها درکنترل زندگی اجتماعی انسانها وایجاد تضاد طبقاتی (این مسئله که مارکس انرا زمینه ساز حکومت میداند را کنار میگذاریم چون چارچوب علاقه مندی دراین بحث شناخت ریشه هست نه حاصل ودستاورد تضاد!) وحصول پارادایم جامعه واجتماع اثرگذارترند؟ ایا قدرت حاصل ثروت هست ویا زمینه ساز ثروت؟ زور به معنای لخت ان توحش وعصیان اجتماع دربرابر اجتماع میتواند منجر به تولید قدرت وثروت گردد؟ دراکثر حالات میبینیم که ثروت به همراه برنامه کنترل شده وهدفمند ودرراستای خواسته های ثروتمندان میتواند قدرتهای مختلف را تحت اثر خود گیرد...هرقدرتی برای بقا وسلطه نیاز به ابزار دارد که این مسئله به کمک ثروت شکل میگیرد یعنی زمینه ساز اصلی قدرت ثروت است هرچند قدرت فائقه ومسلط میتواند زمینه تولید وبازتولید ثروت را مساعد کند ولی بدون ثروت قدرت ماحصل دوچیز فقط میتواند باشد قدرتی که از عصیانهای اجتماع دربرابر اجتماع نشات گرفته باشد مانند مجموعه قبایلی که برای کسب ثروت یا براورده کردن نیازهایشان از منابع ثروت دیگران با استفاده اززور عمل کرده باشند یا قدرتی که ازتهییج احساسات عمومی (درشکل غالب ان انقلاب ها) به شکل مذهب دین یا نگرشهای اجتماعی حصل شده باشد ثروت بازهم هرچند به صورت کمرنگ ولی اثرگذار دراین مسئله دخیل است وگرنه این عصیانها اگر که دربرابر قدرت ثروتمندتری باشد بیشتر شبیه شورش اجنه هست تا یک الگوی موفق ونمونه های گاها غیرمتاثر ازثروت به صورت الگوهای قابل تکرار نمیتوانند مطرح باشند! 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ همیشه می شنیدم که می گن پول داشته باش زندان هم بهت خوش می گذره! قدرتمندتری کثیف تر از پول ندیدم!! 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ همیشه می شنیدم که می گن پول داشته باش زندان هم بهت خوش می گذره!قدرتمندتری کثیف تر از پول ندیدم!! به هرحال ما امروزه دردنیایی زندگی میکنیم که رکن اصلی واساسی تمامی ارتباطاتش وتاکیدا تمام ارتباطاتش (اون معدود افراد شعاربده ای که میگن ما مادی فکر نمیکنیم رو بزار کنار چون وقتی با سربخورن به زمین سفت اشهدشونو برعکس میخونن !!) براساس پول ودارایی تعریف میشه حالا چه کثیف وچه پاک این عاملی هست که هویت میده معنا میبخشه وزاییده فکرانسان ونیاز انسان هست 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ من قدرت و تمامیت خواهی را موثر تر از ثروت و خیلی فاکتورهای دیگه میدانم. قدرت پارامتر مشترکی در بین همه دیکتاتورهاست،مخصوصا دیکتاتورهای مذهبی. یک دیکتاتور مذهبی ممکنه زیاد ثروتمند و کاخ نشین نباشه،اما طمع قدرت و همه کاره آحاد یک جامعه شدن،او را مجبور کنه دست به هر کاری بزنه. 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ من قدرت و تمامیت خواهی را موثر تر از ثروت و خیلی فاکتورهای دیگه میدانم. قدرت پارامتر مشترکی در بین همه دیکتاتورهاست،مخصوصا دیکتاتورهای مذهبی. یک دیکتاتور مذهبی ممکنه زیاد ثروتمند و کاخ نشین نباشه،اما طمع قدرت و همه کاره آحاد یک جامعه شدن،او را مجبور کنه دست به هر کاری بزنه. اصلا دیکتاتور یا حاکم یا هرچیز مشابهی که بدون قدرت معنا پیدا نمیکنه اما چیزی که تو تاریخ دیدهخ میشه مخصوصا برای مذهبی که قدرت میگیره همیشه حضور درسایه ثروتمندان درحمایت از هیئت حاکمه مذهبیست دردوران حاکمیت کلیسا فئودالها درکشورهای عربی قبایل وشکل ساده ترشده ای ازاونو میشه دراسراییل دید به هرحال قدرت شاید بعد از تثبیت بتونه مولد باشه ولی قبلش بدون ثروت فقط میتونه درحد جرقه مطرح بشه یا استثناهایی که هیچگاه تکرار نمیشوند! 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ به هرحال قدرت شاید بعد از تثبیت بتونه مولد باشه ولی قبلش بدون ثروت فقط میتونه درحد جرقه مطرح بشه یا استثناهایی که هیچگاه تکرار نمیشوند! ولی من فکر میکنم خیلی از دیکتاتورها با فریب عوام و با ثروت خیلی کم به قدرت میرسند. نمونه اش هم زیاده،که به دلایل امنیتی نمیتوانم بگویم.... 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ ولی من فکر میکنم خیلی از دیکتاتورها با فریب عوام و با ثروت خیلی کم به قدرت میرسند. نمونه اش هم زیاده،که به دلایل امنیتی نمیتوانم بگویم.... خیلی نه نمونه های انگشت شماری هستند که درمورد اونا : استثناهایی که هیچگاه تکرار نمیشوند! این مسئله درموردشون مهمه که فعل اونا نمیتونه نهادینگی پیدا کنه وتو افکارتسری پیدا نمیکنه البته درمورد خود اونا هم خیلی نکات ابهام امیزهمیشه بوده وهست 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ ولی من فکر میکنم خیلی از دیکتاتورها با فریب عوام و با ثروت خیلی کم به قدرت میرسند. نمونه اش هم زیاده،که به دلایل امنیتی نمیتوانم بگویم.... ممکنه یه کسی با ثروت کم و با عوام فریبی به قدرت برسه اما قدرتش هرگز بدون ثروت پایدار نمیشه جهان سوم چرا قدرت نداره؟ چون در برابر جهان اولی ها ثروت نداره!! 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ زمانی که کلیسا بزرگترین فئودال بود، کاتولیک ها بر جامعه حکومت میکردند. اما وقتی لوتر و دار و دسته اش تونستن زمین ها رو از زیر دست کاتولیکا بکشن بیرون و دین رو از سیاست جدا کردن، اون موقع بود که دوران تاریکی تمام شد! دیکتاتورهای مذهبی، به ظاهر ساده زیستند. پشت پرده خبرهای دیگری است! قدرت برای ثروت است و ثروت برای قدرت و هر که ثروتش بیشتر باشد سمبه اش پر زورتر است. 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده