El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ فرض کنيد شما يک خانم هستيد و اگر خانم هستيد مي توانيد بدون فرض کردن به سراغ فرض دوم برويد. به عنوان فرض دوم فرض کنيد در موقعيتي قرار گرفته ايد که شخصي قصد تجاوز يا اگر بخواهيم با ادبيات روزنامه اي حرف بزنيم قصد اذيت و ازار شما را دارد. به عنوان فرض سوم فرض کنيد امکان درخواست کمک با جيغ و داد راه انداختن وجود ندارد. در اين موقعيت چه کار مي کنيد؟ سناريوي اول شما يک ادم بي منطق هستيد و احساسي عمل مي کنيد. شما به سمت در مي دويد و دستگيره را به سرعت مي چرخانيد اما در قفل است و باز نمي شود نفس در سينه تان حبس شده و با حالتي دستپاچه و عصبي دستگيره در را تکان مي دهيد ولي بي فايده است. بر مي گرديد و مرد متجاوز را مي بينيد که درگوشه اي ارام ايستاده و با لبخندي شيطاني شما را مي نگرد. بعد کليدي را از جيبش بيرون مياورد و به شما نشان مي دهد و در مقابل نگاه مستاصل شما کليد را در دهان ميگزارد و قورت ميدهد. ارام ارام به سمت شما ميايد و شما هم عقب عقب ميرويد تا ميخوريد به ديوار و ديگر راه فرار نداريد. مرد شيطان صفت چنگ مي اندازد که لباستان را بگيرد شما در يک لحظه به ياد سريال يوسف پيامبر مي افتيد و فکري مثل برق از ذهنتان مي گزرد. فورا به او پشت مي کنيد تا لااقل پيراهنتان از پشت پاره شود و بعدن کارشناس شما را مقصر اعلام نکند. همانطور که به مرد متجاوز پشت کرده ايد ياد چاقويي مي افتيد که براي روز مبادا در کيفتان حمل مي کنيد. پاره شدن لباستان را احساس مي کنيد و مي فهميد که ديگر از اين مباداتر وجود ندارد. چاقو را محکم در دست مي فشاريد اما نمي دانيد با ان چه کار کنيد. تا به حال چاقوکشي نکرده ايد اما فرصت فکر کردن نيست با يک حرکت عصبي به سمت مرد بر مي گرديد. مرد ازار دهنده در دو سانتيمتري صورت شما فريادي از درد مي کشد و شما بوي گند سيرترشي را از دهانش استشمام مي کنيد و بعد هر دو به زمين مي افتيد. شما براي اولين بار کسي را کشته ايد در نتيجه بي هوش شده ايد و مرد هم براي اولين بار مرده است در نتيجه به زمين مي افتد. چند روز بعد دادگاه جنايي قاضي: شما يه نفرو کشتيد ايا اعتراف مي کنيد؟ شما: بله ولي ……… قاضي: بسيار خب بياين ببرين اعدامش کنين شما: وا …. يعني چي اقا جون! بزاريد اقلکم حرفم تموم بشه قاضي: چه حرفي خانم؟ ديگه حرفي نمي مونه اعتراف به قتل براي انشاي حکم کفايت مي کنه دادگاه وقت نداره بشينه داستان گوش کنه شما: صبر کنيد ببينم. من از حق و حقوقم خبر دارم. دوره قاجار که نيست. من از خودم دفاع کردم به اين ميگن دفاع مشروع که جزو حقوق طبيعي محسوب ميشه قاضي: ببينيد خانم شما هر چقدر هم که حقوق بدوني از من بيشتر نمي دوني. نه من وقت دارم بهت حقوق ياد بدم نه ياد گرفتنش برات فايده اي داره چون زياد فرصتي نداري که از آموخته هات استفاده کني اما فقط اينو بدون که در دفاع مشروع اقدام مجني عليه بايد متناسب با فعل مجرم باشه شما: يعني چي متناسب باشه؟ يعني من هم بايد بهش تجاوز مي کردم؟ خب چيکار ميتونستم بکنم با اون مرتيکه غول تشن؟ زورم که بهش نمي رسيد تنها چيزي که براي دفاع از خودم داشتم همين چاقو بود قاضي: استفاده از چاقو اشکالي نداره اشکالش اينه که شما يه نفرو کشتي و هر وقت يه نفر کشته ميشه يه نفر هم بايد اعدام بشه. مي تونستي يه خط بندازي رو طرف يا مثلن الت ارتکاب جرمشو قطع کني چرا ديگه صاف فروکردي تو شيکمش؟ اينجا روزي ده تا چاقو کش محاکمه مي کنيم. چاقو کش حرفه اي هيچ وقت کسيو نميکشه سر تا پاي طرفو خط خطي مي کنه اما چاقو رو زرتي فرو نمي کنه تو شکم طرف. اين جور کارها کار شما اماتورهاست شما: خب شما خودتون مي فرماييد اونها حرفه اي هستن من که چاقو کش نيستم خودمم نفهميدم چه کار کردم. حالا اصلا مگه حکم زناي محسنه اعدام نيست؟ …. قاضي: اولن محسنه نيست محصنه است … شما: خب من هم همينو گفتم قاضي: نخير شما گفتي محسنه بايد زبان را بگزاري پشت دندانهاي فک بالا و ص را تلفظ کني…….. شما: محسنه …….مح…ثنه ….محفنه ….مح ….سنه ……… قاضي: نکن خانم جان صورتمو پر از تف کردي شما: ببخشيد. خب حالا اين نوع زنا اسمش هرچي که هست حکمش اعدامه ديگه پس اون اقا در هر صورت بايد اعدام مي شد غير از اينه؟ قاضي: بله غير از اينه. اون اقا در صورتي اعدام مي شد که شما کاري نمي کردي و مي گزاشتي فعل مجرمانه واقع بشه اما شما عجله کردي و حالا شما اعدام مي شي شما: وااااا …….خب يعني من بايد چه کار مي کردم؟ اصلا شما فکر کن دختر خودت جاي من بود بايد چه کار مي کرد؟ کار درستي که مي شد تو اين موقعيت انجام داد چي بود؟ قاضي: من چه مي دونم خانم جان چقدر سيم جيم مي کني. اينو از جنبش زنان بپرس. از اونها بپرس که به جاي اينکه اين چيزها رو ياد زنها بدن راه ميوفتن کمپوت امضا درست مي کنن شما: اولن کمپوت نه کمپين قاضي: حالا هرچي شما: حالا شما ديواري از جنبش زنان کوتاهتر پيدا نکردي؟ اونها هم که کلن چهار نفرن که سه نفرشون تو زندانه. چرا اين چيزها رو تو مدرسه به دخترها ياد نمي دين؟ چرا اجازه نمي دين خانمها از وسايل دفاعي بي خطر استفاده کنن؟ چرا اسپري فلفلو از بسيجيهاتون نمي گيرين بدين به امثال من که بتونن از خودشون دفاع کنن؟ چرا …… قاضي: بسه خانم! هر چي من مي خوام با مردمسالاري ديني حرف بزنم شما گستاختر ميشي….. روت زياد بشه مي گم 80 ضربه شلاق هم بهت بزنن ها …….. بياين اينو برداريد ببريد خسته ام کرد … سناريوي دوم شما ادمي منطقي يا شايد بي عرضه و دست و پا چوبي هستيد در اين حالت شما به علت منطقي بودن چاقو حمل نمي کنيد در نتيجه کسي کشته نمي شود و همه چيز به خوبي و خوشي فيصله مي يابد. بقيه ماجرا دو حالت دارد. يا شما علاوه بر منطقي بودن با اراده هم هستيد که در اين صورت چيزي از اين ماجرا به خانواده تان بروز نمي دهيد و يک مدت بعد در اثر آشفتگي روحي خودکشي مي کنيد حالت دوم اين است که ادمي منطقي و بي اراده هستيد که در اين صورت ماجرا افتابي مي شود و پدر يا برادر غيرتي شما سرتان را گوش تا گوش مي برد مي گزارد تخت سينه اتان نتيجه گيري: منطق نقش چنداني در سرنوشت زنها ندارد 33 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ اگر منطق نقش چندانی در سرنوشت زنان نداره دلیلش اشتباه مردان است.دلیلش حق خوری مردان است. از تاپیک خوشم نیومد 10 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ عجیبه ها... یکی اومده این مطلب رو نوشته بعد اسمش رو گذاشته شتری که در خانه ی هر زنی میخوابد... بعد طنز آمیز هم نوشته و از همه مهم تر اینکه ایم مطلب در مورد تجاوز هست که اصلا نه خنده داره و نه قراره (حداقل امیدوارم) در خونه ی همه ی خانوم ها بخوابه... اینش برام عجیب بود... ولی در مورد این پارادوکس قانونی که وجود داره درسته... به هر حال جامعه ی اسلامی هست و قوانین اسلامی و اینها دیگه... ملتم که راضی هستند خوب... 12 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ عجیبه ها... یکی اومده این مطلب رو نوشته بعد اسمش رو گذاشته شتری که در خانه ی هر زنی میخوابد... بعد طنز آمیز هم نوشته و از همه مهم تر اینکه ایم مطلب در مورد تجاوز هست که اصلا نه خنده داره و نه قراره (حداقل امیدوارم) در خونه ی همه ی خانوم ها بخوابه... اینش برام عجیب بود... ولی در مورد این پارادوکس قانونی که وجود داره درسته... به هر حال جامعه ی اسلامی هست و قوانین اسلامی و اینها دیگه... ملتم که راضی هستند خوب... اسم مطلب "منطق نقش چنداني در سرنوشت زنها ندارد" بود ولی من نخواستم نتیجه گیری آخر مطلب رو تیترش بزنم ، در مورد تیتری هم که زدم کنایه بود به امنیت موجود در کشور و تجاوزهایی که هر روز داره اتفاق میوفته در مورد خوب و بد بودن مطلب هم نویسنده باید جواب بده که نمیدونم کیه ولی از طرف من داشته باشین که اگه طنز پرداخته نشده بود همینجا 3 سوته ترکونده بودنش ، هرچند 90٪ به زودی خواهد ترکید 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ همه ی اینا درست مملکت بی صاحابی داریم اگه کسی اومد تو خونت دزدی و بلایی سرش اومد تو مقصری !!! ولی بعنوان یه موضوع جدا گونه .... حمل اسلحه کار درستی نیست حداکثر همون اسپری فلفل آدم وقتی عصبی میشه نمیفهمه چیکار میکنه 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ اسم مطلب "منطق نقش چنداني در سرنوشت زنها ندارد" بود ولی من نخواستم نتیجه گیری آخر مطلب رو تیترش بزنم ، در مورد تیتری هم که زدم کنایه بود به امنیت موجود در کشور و تجاوزهایی که هر روز داره اتفاق میوفته در مورد خوب و بد بودن مطلب هم نویسنده باید جواب بده که نمیدونم کیه ولی از طرف من داشته باشین که اگه طنز پرداخته نشده بود همینجا 3 سوته ترکونده بودنش ، هرچند 90٪ به زودی خواهد ترکید منم اعتراضی نکردم که دوست عزیز... فقط به نظرم جالب اومد... متفاوت بود... معمولا در این مورد روضه میخونند بیشتر افراد... مخصوصا فمنیست های عزیز... جالب بود که ایشون طنز آمیز مطرح کرده بودند مطلب رو... نه معمولا مدیران به این مطالب کاری ندارند... مشکل ساز نیست... البته تا اونجایی که بنده فهمیدم تا حالا... 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ عجیبه ها... یکی اومده این مطلب رو نوشته بعد اسمش رو گذاشته شتری که در خانه ی هر زنی میخوابد... بعد طنز آمیز هم نوشته و از همه مهم تر اینکه ایم مطلب در مورد تجاوز هست که اصلا نه خنده داره و نه قراره (حداقل امیدوارم) در خونه ی همه ی خانوم ها بخوابه... اینش برام عجیب بود... ولی در مورد این پارادوکس قانونی که وجود داره درسته... به هر حال جامعه ی اسلامی هست و قوانین اسلامی و اینها دیگه... ملتم که راضی هستند خوب... من به قانون ایران کار ندارم ولی درکل دین اسلام دین شکم و زیر شکم هست با این همه قوانین دست پا گیر باز هم نمیتونن مجرم رو به سزای اعمالش برسونن 7 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ من به قانون ایران کار ندارم ولی درکل دین اسلام دین شکم و زیر شکم هست با این همه قوانین دست پا گیر باز هم نمیتونن مجرم رو به سزای اعمالش برسونن دلیلش این هست که کاربرد فردی داره... نه اجتماعی... همیشه در کل تاریخ زمانی که دین به عنوان قوانینی اجتماعی بهش نگاه شده جامعه به فساد و نابودی کشیده شده... مشکل از اینجاست... اصلا برای اینکار طراحی نشده... 8 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ اگر منطق نقش چندانی در سرنوشت زنان نداره دلیلش اشتباه مردان است.دلیلش حق خوری مردان است.از تاپیک خوشم نیومد نچ. اگه واقعا همچین اتفاقی واسه یه زن بیفته مطمئن باشین اکثر زنان هم میگن تقصیر خود زنه هست. زنان ما به فرهنگ مرد سالاری عادت کردن و بهش علاقه هم دارن. این پایه از بن ویران است. 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ موضوع جالبی برای خندیدن نیست لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ نچ. اگه واقعا همچین اتفاقی واسه یه زن بیفته مطمئن باشین اکثر زنان هم میگن تقصیر خود زنه هست. زنان ما به فرهنگ مرد سالاری عادت کردن و بهش علاقه هم دارن. این پایه از بن ویران است. شما جرات داری برو بگو دیه ات اندازه ما مردا باشه.وقتی قانون بهت اجازه نمیده هیچ کاری نمیتونی انجام بدی.حتی اگه جراتشو داشته باشی لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ شما جرات داری برو بگو دیه ات اندازه ما مردا باشه.وقتی قانون بهت اجازه نمیده هیچ کاری نمیتونی انجام بدی.حتی اگه جراتشو داشته باشی چطور زنان تونستن حق طلاق در صورت ازدواج مجدد مرد رو بگیرن؟ قانون رو مگر کی مینویسه؟ 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ چطور زنان تونستن حق طلاق در صورت ازدواج مجدد مرد رو بگیرن؟ قانون رو مگر کی مینویسه؟ خیلی شاهکار کردین تازه به اینجا رسیدین نه؟برو اندازه من ارث ببر اگه راست میگی.میدونی دیه تو اندازه چی هست؟مردا 4 تا زن میگیرن هر چند تا هم خواستن صیغه میکنن.حق طلاق با مرداس اگه عشقش کشید به تو میده. قانون رو مردا مینویسن 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ خیلی شاهکار کردین تازه به اینجا رسیدین نه؟برو اندازه من ارث ببر اگه راست میگی.میدونی دیه تو اندازه چی هست؟مردا 4 تا زن میگیرن هر چند تا هم خواستن صیغه میکنن.حق طلاق با مرداس اگه عشقش کشید به تو میده.قانون رو مردا مینویسن آره دیگه. اینا همه الطاف محمد و خداشه به مردان مجاهد. دو-سه ماه پیش گروههای مدافع حقوق زنان تونستن حق طلاق زن در صورت ازدواج مجدد مرد رو به تصویب برسونن، یعنی دیگه در این موارد حداقل نیازی به اجازه مرد نیست. 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ نچ. اگه واقعا همچین اتفاقی واسه یه زن بیفته مطمئن باشین اکثر زنان هم میگن تقصیر خود زنه هست. زنان ما به فرهنگ مرد سالاری عادت کردن و بهش علاقه هم دارن. این پایه از بن ویران است. شما درست میگید زن ها هم در ظلم به خودشون مقصرن اما این دید مردها در اونا به وجود آوردن در واقع مردان مقصر تر هستن لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ ببینم یعنی پلیسامون انقد فرز شدن که تا خانمه به هوش بیاد رسیدن و گرفتنش!!!!!!!!!!! در ضمن کسایی که اسلحه سرد حمل میکنن بهتره اینکه کجا و چطور باید بزنن رو هم یاد بگیرن ! مملکتی که قانونی نداره که ازت دفاع کنه خودت باید از خودت دفاع کنی.... 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ ببینم یعنی پلیسامون انقد فرز شدن که تا خانمه به هوش بیاد رسیدن و گرفتنش!!!!!!!!!!! در ضمن کسایی که اسلحه سرد حمل میکنن بهتره اینکه کجا و چطور باید بزنن رو هم یاد بگیرن ! مملکتی که قانونی نداره که ازت دفاع کنه خودت باید از خودت دفاع کنی.... آموزش: قمه (در این آموزش منظور از قمه چاقویی است که با آن از خود دفاع میکنید) طرز گرفتن قمه : قمه رانباید مثل کارت آشپزخانه بگیرید ، بلکه در جهت 180 درجه برعکس ( دسته چاقو سمت انگشت 60 و تیغه از سمت انگشت کوچک بیرون باشد) ضربه زدن: به یاد داشته باشید هدف ما فرو کردن چاقو نیست ، و فقط میخواهیم خراش ایجاد کنیم یا به قول معروف خط بیاندازیم ! پس باید ضربه را توری بزنیم که بر خلاف معمول که ابتدا سر تیغه میبرد و به سمت ته تیغه پیش میرود ، ابتدا ته تیغه به سوژه اصابت نمیاید ، بدین ترتیب زخمی حداکثر به عمق 1 سانت ایجاد مینماییم تهیه و تنظیم و ترجمه : ال رومان (استفاده با ذکر منبع بلا مانع میباشد) 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ آموزش:قمه (در این آموزش منظور از قمه چاقویی است که با آن از خود دفاع میکنید) طرز گرفتن قمه : قمه رانباید مثل کارت آشپزخانه بگیرید ، بلکه در جهت 180 درجه برعکس ( دسته چاقو سمت انگشت 60 و تیغه از سمت انگشت کوچک بیرون باشد) ضربه زدن: به یاد داشته باشید هدف ما فرو کردن چاقو نیست ، و فقط میخواهیم خراش ایجاد کنیم یا به قول معروف خط بیاندازیم ! پس باید ضربه را توری بزنیم که بر خلاف معمول که ابتدا سر تیغه میبرد و به سمت ته تیغه پیش میرود ، ابتدا ته تیغه به سوژه اصابت نمیاید ، بدین ترتیب زخمی حداکثر به عمق 1 سانت ایجاد مینماییم تهیه و تنظیم و ترجمه : ال رومان (استفاده با ذکر منبع بلا مانع میباشد) خیلی ممنون بسیار دقیق توضیح دادی! 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ آموزش:قمه (در این آموزش منظور از قمه چاقویی است که با آن از خود دفاع میکنید) طرز گرفتن قمه : قمه رانباید مثل کارت آشپزخانه بگیرید ، بلکه در جهت 180 درجه برعکس ( دسته چاقو سمت انگشت 60 و تیغه از سمت انگشت کوچک بیرون باشد) ضربه زدن: به یاد داشته باشید هدف ما فرو کردن چاقو نیست ، و فقط میخواهیم خراش ایجاد کنیم یا به قول معروف خط بیاندازیم ! پس باید ضربه را توری بزنیم که بر خلاف معمول که ابتدا سر تیغه میبرد و به سمت ته تیغه پیش میرود ، ابتدا ته تیغه به سوژه اصابت نمیاید ، بدین ترتیب زخمی حداکثر به عمق 1 سانت ایجاد مینماییم تهیه و تنظیم و ترجمه : ال رومان (استفاده با ذکر منبع بلا مانع میباشد) یعنی مثل شمشیر بگیریمش؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ نه برعکس ، وقتی شمشیر رو به بالاست اگه اونجوری که من میگم بگیری تیغش رو به پایین میشه ، البته جهت تیز تیغه هم به سمت دشمن باید باشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده