pesare irani 41805 ارسال شده در 11 مهر، 2011 روزنامه خراسان در سرمقاله امروز خود نامه یک زن خانه دار به رئیس جمهور را منتشر کرده است. در بخشی از این نامه آمده است: *من یک زن ایرانی ام. یک زن مسلمان ایرانی. نه معنی راست و چپ را می فهمم و نه کاری به آبی و سبز و قرمز دارم. اصلا اهل سیاست نیستم. من یک زن و یک مادرم که مانند همه زن ها و مادرهای دیگر باید چرخ زندگی ام را بچرخانم. *روزی که حرف از هدفمندی یارانه ها شد و بر این تصمیم خود اصرار می کردید زیرا معتقد بودید که با نقدی شدن یارانه ها این پول به طور مساوی و بین همه تقسیم خواهد شد. با خود گفتیم ما که خانه های چند هزارمتری ، ویلا ، استخر و جکوزی نداریم که پول مصرف انرژی مان سر از ناکجاآباد درآورد. مانند آدم های پولدار چند تا، چندتا، ماشین چند صدمیلیونی هم نداریم که غصه بنزین آن را بخوریم پس حتما از پول یارانه ها چیزی برایمان می ماند تا اندکی از چاله های زندگی مان را با آن پرکنیم و چه نقشه هایی که برای این یارانه ها نکشیدیم. اما با برداشتن یارانه ها و آزاد شدن قیمت ها آن قدر همه چیز گران شد که وجود این پول اصلا در زندگی ما احساس نمی شود حتی اگر آن مبلغی را که بر کالاها و اجناس افزوده شده حساب کنیم می بینیم که از پول یارانه ها نیز بیشتر است. * من اقتصاددان نیستم و معنی رشد اقتصادی و تورم تک رقمی را هم نمی فهمم اما می بینم که قیمت گوشت آنقدر زیاد شده که باید به طور کلی از صفحه زندگی مان حذف کنیم باید به بچه هایمان آموزش دهیم که دیگر از ما میوه نخواهند زیرا قیمت آن با پول جیب ما جور در نمی آید و در بعضی موارد اجناس حتی تا صددرصد هم گران شده اند. آقای رئیس جمهور گرانی های بی حد و حصر کمر مردم را شکسته است. اجاره های بالا داد مردم را درآورده است. قبل از هدفمندی یارانه ها بارها گفتید که با اجرای این قانون سفره های قشر محروم جامعه رنگین تر خواهد شد اما چیزی که ما امروز می بینیم سفره هایی است که هر روز خالی تر می شود. دیگر نمی توانیم سر سفره گوشت بگذاریم زیرا توان خرید آن را نداریم حتی نان خالی را با قناعت باید بخوریم و حالا باید کم کم یادبگیریم که شیر هم نخوریم. *وقتی مجری برنامه تلویزیون از یک مسئول می پرسد اگر شیر گران شود ممکن است مردم نتوانند آن را بخرند و این موجب می شود شیرها بمانند و دامدار ضرر کند این مسئول می فرمایند اگر چنین شد ما شیرها را تبدیل به شیرخشک می کنیم و آن را صادر می کنیم. این یعنی این که برای ما مهم نیست مردم نتوانند از شیر استفاده کنند برای ما مهم نیست کودکان فقر آهن بگیرند، دچار کمبود کلسیم شوند و یا حتی بمیرند. * آقای رئیس جمهور درآمد کم و مخارج بالای زندگی هر پدری را نزد فرزندش شرمنده می کند و هزینه های بالای زندگی انسان را به زانو در می آورد. باور کنید همه واقعیت آن چیزی نیست که شما در تلویزیون می گویید و همه چیز را خوب و زیبا جلوه می دهید، واقعیت آن چیزی است که ما با آن دست و پنجه نرم می کنیم. *من می دانم شما تمام توان و تلاش خود را به کار می برید تا ما بتوانیم راحت تر زندگی کنیم و به عنوان کسی که به شما رای داده هنوز هم شما را حامی قشر محروم و مستضعف جامعه می دانم اما خواهش می کنم هر تصمیمی که می گیرید تمام جوانب آن را بسنجید زیرا عمر ما کفاف آزمون و خطا را به ما نمی دهد و مردم ما به اندازه کافی امتحان خود را پس داده اند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 25
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 11 مهر، 2011 فکر کنم فردا در این روزنامه تخته می شه چرا پس مگه به کسی فحش داده یه درد و دل ساده کرده 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 12 مهر، 2011 چرا پس مگه به کسی فحش داده یه درد و دل ساده کرده هان؟ هین؟ هون؟ 2
داريوش 2148 ارسال شده در 12 مهر، 2011 باز خوشبحال اين خانم كه هنوزم اميد داره كه اين جوري گله كرد خيلي دلش خوشه فكر نكنم كه شنيده باشه كليه فروختن چيه براي چيه البت حرفهاي قشنگي زدمنظورم اينه كه كار از اين حرفها مثل سفره رنگي و خالي گذشته كار به توهين كشيده توهين به شعور مردم 5
immortal 103 ارسال شده در 12 مهر، 2011 آخی دلم سوزیده شد واسش نمیدونم این طرح خوب بود یا بد...یه عده راضین یه عده ناراضی 3
eder 13732 ارسال شده در 12 مهر، 2011 ای بابا ما که تو خانواده هممون شاغلیم توش موندیم این خانواده ها دیگه جای خود دارن 4
lady architect 5358 ارسال شده در 12 مهر، 2011 ای باباما که تو خانواده هممون شاغلیم توش موندیم این خانواده ها دیگه جای خود دارن افرین من تنها با مادربزرگم که خودش از معلمای قدیمیه و درامد داره زندگی میکنم هرچند شاغلم اما باورتون نمیشه که از بی بنزینی و بی پولی چهار ماه ماشینمون تو پارکینگ مونده و تکون نخورده:icon_pf (34): و درامدمون فقط صرف خورد و خوراکمون میشه درست از زمانی که این طرح شروع شد 4
M_Archi 7762 ارسال شده در 12 مهر، 2011 من می دانم شما تمام توان و تلاش خود را به کار می برید تا ما بتوانیم راحت تر زندگی کنیم و به عنوان کسی که به شما رای داده هنوز هم شما را حامی قشر محروم و مستضعف جامعه می دانم اما خواهش می کنم هر تصمیمی که می گیرید تمام جوانب آن را بسنجید زیرا عمر ما کفاف آزمون و خطا را به ما نمی دهد و مردم ما به اندازه کافی امتحان خود را پس داده اند. خوشم میاد با تموم اینها بازم سر حماقت خودشون هستن!!!! 8
سـارا 20071 ارسال شده در 12 مهر، 2011 بفریمایید جواب بدید اقا رئیس جمهور...اصلا جوابی دارید بدید؟؟؟ 2
سـارا 20071 ارسال شده در 12 مهر، 2011 خوشم میاد با تموم اینها بازم سر حماقت خودشون هستن!!!! اینجاست که آدم مجبور می شه بگه : خلایق هرچه لایق!! تو رای دادی و این بلا سر تو و زندگیت اومد، بازم حامی قشر محروم جامعه می دونیش؟؟ آدم می مونه چی بگه والا!! 6
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 12 مهر، 2011 خواهش می کنم هر تصمیمی که می گیرید تمام جوانب آن را بسنجید زیرا عمر ما کفاف آزمون و خطا را به ما نمی دهد ما نسل سوخته ایم... 4
M_Archi 7762 ارسال شده در 12 مهر، 2011 اینجاست که آدم مجبور می شه بگه : خلایق هرچه لایق!!تو رای دادی و این بلا سر تو و زندگیت اومد، بازم حامی قشر محروم جامعه می دونیش؟؟ آدم می مونه چی بگه والا!! دقیقا ادم نمیدونه دیگه دلش به حال کدومش بسوزه. نداریشون یا حماقتشون. و البته هردو! 3
mIn 2294 ارسال شده در 12 مهر، 2011 طرز نگارش نامه واسه كسي كه از همه ي اون تورم و اينا سر در نمياره نيس :دي ولي دقيقا واقعيت خيلي از خيلي از خيلي از خيلي از آدمها گفته شده ،،، 4
سـارا 20071 ارسال شده در 12 مهر، 2011 دقیقاادم نمیدونه دیگه دلش به حال کدومش بسوزه. نداریشون یا حماقتشون. و البته هردو! هرکی خربزه می خوره پای لرزشم می شینه دیگه... طرز نگارش نامه واسه كسي كه از همه ي اون تورم و اينا سر در نمياره نيس :دي ولي دقيقا واقعيت خيلي از خيلي از خيلي از خيلي از آدمها گفته شده ،،، آره منم به این فکر کردم اتفاقا 2
eder 13732 ارسال شده در 12 مهر، 2011 طرز نگارش نامه واسه كسي كه از همه ي اون تورم و اينا سر در نمياره نيس :دي ولي دقيقا واقعيت خيلي از خيلي از خيلي از خيلي از آدمها گفته شده ،،، خب مسلمه اگه نگارشش بد بود نمیزاشتن تو روزنامه اصلا کلی اصلاحش کردن که راه در رو توش بزارن مثلا همونجایی که میگه شما حامی قشر .... 1
سیندخت 18786 ارسال شده در 12 مهر، 2011 خوشم میاد با تموم اینها بازم سر حماقت خودشون هستن!!!! حماقت نیست. اتفاقا سیاسته. با این حرف هندونه زیر بغل طرف گذاشته. اگه اینا رم نمی گفت احتمالا باید دفعه دیگه به بچه هاش آموزش می داد که مادر نخواهند. البته اگه تا حالا........... 3
ارسال های توصیه شده