*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما حدس بزنید ...من اطلاعات رو اضافه میکنم 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ ساختمونش رو معماری معروف ساخته 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ کدوم کشوره؟ شما حدس بزنید من اطلاعاتشو تکمیل میکنم 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ borje khiyarshoor 2. talar shahre london (memar hardoo norman foster) لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ borje khiyarshoor 2. talar shahre london (memar hardoo norman foster) خیر تا 2 3 سالِ پیش بود فک کنم که ساختش تموم شد...معمارش رنزو پیانو هست 3 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ خیر تا 2 3 سالِ پیش بود فک کنم که ساختش تموم شد...معمارش رنزو پیانو هست borje ya sakhteman edariii .... لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ borje ya sakhteman edariii .... برجِ اداری فک میکنم یه موزه است؟ نه موزه نیست...دقیقا نقطه مقابل برج ری اکس هم ساخته شده...در کنار چرخ و فلکِ چشم لندن 5 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ the shear age dorost esmeshoo begam nist لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ the shear age dorost esmeshoo begam nistنه..اشتباهه....ممم..ساختمونش مثلثی شکله...پوستشم کاملا شفافه 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ من یادمه اینو جواب داده بودیم... بقیش کوجاس 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده