*mini* 37778 مالک ارسال شده در 4 خرداد، 2013 باغ:بلهایران:بله شیراز :خیر یزد:خیر تبریز:بله ائل گلی: خیر سلام دوست گلم عزیزم روندِ تاپیک به این صورت هست که باید اطلاعات بیشتری رو در اختیارِ بچه ها بزاری....چون این روندی که شما داری میری برای 20 سوالی تخصصی و تصویر شناسی هست ... ممنون میشم روندِ تاپیک رو مثه پست اول این تاپیک که توضیح دادم پیش ببرین 3
noorano2001 1312 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 این باغ در تبريز يكي از مهمترين ابنيه معماري دوره آق قويونلو ها(908-780 ه.ق.) است. مجموعه باغ و ميدان در يك دوره مشخص و با طرحي از پيش انديشيده شده، با توجه به شرايط خاص اجتماعي- سياسي شكل گرفته است. تطبيق منابع به جاي مانده اعم از يادداشت هاي روزانه جهانگردان و كروكي هاي ترسيم شده با قديمي ترين نقشه موجود شهر تبريز (نقشه مطرق چي، 944 ه.ق.) وبا بررسي نقشه بازسازي شده مجموعه، بيانگر اين است كه به احتمال زياد اين مجموعه اولين نمونه توسعه شهري در ايران به صورت غير ارگانيك است. الان باید جوابو بگین... 2
noorano2001 1312 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 در بالا اشاره شد که ائل گلی نیست. چون چند روز به اینترنت دسترسی ندارم :icon_pf (34):جواب رو عرض می کنم و از ونوس عزیز خواهش می کنم مسابقه رو ادامه بدن. جواب: باغ صاحب آباد 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 خرداد، 2013 در بالا اشاره شد که ائل گلی نیست.چون چند روز به اینترنت دسترسی ندارم :icon_pf (34):جواب رو عرض می کنم و از ونوس عزیز خواهش می کنم مسابقه رو ادامه بدن. جواب: باغ صاحب آباد مرسی عزیزم، متوجه نشدم که ائل گلی نیست :دی ؛ خب ، بعدی در نظر گرفته شد ، یه بنا هستش ؛ قدیمی هم هست
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 خرداد، 2013 مرسی عزیزم، متوجه نشدم که ائل گلی نیست :دی ؛ خب ، بعدی در نظر گرفته شد ، یه بنا هستش ؛ قدیمی هم هست ایرانیه؟ نه عزیزم ایرانی نیست ، اما تو آسیاست
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 خرداد، 2013 ژاپن؟هند؟ یه بنا هستش؛ تو آسیاست ، اما نه طرف شرق آسیا ،
ارسال های توصیه شده