*mini* 37778 مالک ارسال شده در 25 بهمن، 2012 جواب درست رو زود نگین دیگههههه خب قانونش اینهه...اینه که از 20 سوالی متمایزش میکنهخوب شروعش کردی ..آفریـــن خوب....بناییی است در روسیه که بابتش پادشاه روسیه چشمای معمار اون بنا رو کوور کرد 3
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 15 فروردین، 2013 کلیسای سنت بازیل؟ درستهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه حکایتشم اینه که وقتی این معمار بنا رو ساخت تک بود...بعد پادشاه که خیلی ذوق مرگ شده بود گفت بزار این اقای معمارو یه امتحانی کنیم ببینیم چی میگه:w31: بهش گفت آهااایی...مستر معمار! از این بنا بازم میتونی بسازی یا نهی؟ اون اقای معمارم که از ذوق مرگی پادشاه، به تشنج و لرزونک بندری افتاده بود گفت معلومه که میتونم بسازم عشققققققققققم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v پادشاهم که میخواست فقط سنت بازیلِ خودش توو دنیا تک باشه با اون مناره های پیازیش، خیـــــــــــلی شیک و مجلسی داد سرِ آقای معمارو با تشریفات فراوووووووونننن به ملکوتِ اعلـــــــی بدن :banel_smiley_90: 2
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 آخ ببخشید من اینجا رو ندیده بودم نام شهری باستانی در ایران 2
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2013 با اجـــــــازه من میگم اولین بنای ساخته شده به صورت پیش ساخته بعد از انقلاب صنعتی 4
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 انگلیس؟فرانسه؟ کریستال پِـــــِـــــــلِـــــــــیس؟؟ بلههه....درسته کریستال پالاس انگلیس هستش..سازه بنا تماما از فولاد و شیشه بوده که حدود 85 سال سر پا بوده و توو این مدت در 3 جا بر پا شده.در آخر هم به دلیل آتش سوزی از بین رفته 2
ارسال های توصیه شده