*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ تاج محل؟ جواب درست رو زود نگین دیگههههه 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ جواب درست رو زود نگین دیگههههه خب قانونش اینهه...اینه که از 20 سوالی متمایزش میکنهخوب شروعش کردی ..آفریـــن خوب....بناییی است در روسیه که بابتش پادشاه روسیه چشمای معمار اون بنا رو کوور کرد 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ کلیسای سنت بازیل؟ درستهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه حکایتشم اینه که وقتی این معمار بنا رو ساخت تک بود...بعد پادشاه که خیلی ذوق مرگ شده بود گفت بزار این اقای معمارو یه امتحانی کنیم ببینیم چی میگه:w31: بهش گفت آهااایی...مستر معمار! از این بنا بازم میتونی بسازی یا نهی؟ اون اقای معمارم که از ذوق مرگی پادشاه، به تشنج و لرزونک بندری افتاده بود گفت معلومه که میتونم بسازم عشققققققققققم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v پادشاهم که میخواست فقط سنت بازیلِ خودش توو دنیا تک باشه با اون مناره های پیازیش، خیـــــــــــلی شیک و مجلسی داد سرِ آقای معمارو با تشریفات فراوووووووونننن به ملکوتِ اعلـــــــی بدن :banel_smiley_90: 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ آخ ببخشید من اینجا رو ندیده بودم نام شهری باستانی در ایران 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ شهر سوخته؟ آفرررررررررررین درستههههههههه 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ با اجـــــــازه من میگم اولین بنای ساخته شده به صورت پیش ساخته بعد از انقلاب صنعتی 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ کریستال پِـــــِـــــــلِـــــــــیس؟؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ انگلیس؟فرانسه؟ کریستال پِـــــِـــــــلِـــــــــیس؟؟ بلههه....درسته کریستال پالاس انگلیس هستش..سازه بنا تماما از فولاد و شیشه بوده که حدود 85 سال سر پا بوده و توو این مدت در 3 جا بر پا شده.در آخر هم به دلیل آتش سوزی از بین رفته 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ ساختمان اداری جانسون؟ نــــــــــع 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده