سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ از آثار کیه خو؟درست اطلاعات بده خانوم:vahidrk: . . .:biggrin: آخه بگم کی تابلو می شه آقاااااااااا مربوط به دوره رنسانس :viannen_38: لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ آخه بگم کی تابلو می شه آقاااااااااا :biggrin:مربوط به دوره رنسانس :viannen_38: `اندره پلاديو؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ `اندره پلاديو؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 نخیرررررررررررررر پالادیو که اسم ویلا نیست لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ نخیرررررررررررررر :lol: پالادیو که اسم ویلا نیست من هم اسم سازندشو گفتم....:texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ من هم اسم سازندشو گفتم....:texc5lhcbtrocnmvtp8 خب حالا مثلا فرض می کنیم که شاید درسته بقیش 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ اینجا چرا خوابیده بدویین بینم 1 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ من شرمنده....اما ژرژ پمپیدو از فاستر و راجرز بوده اجازه هست منم بیام .....؟؟ ولی ژرژپمپیدو مال رنزو پیانو و ریچارد راجرزه هاااا من نمیگما این میگه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ راستش توو جزوه ایی که من از آقای بانی مسعود دارم برای معماری معاصر ژرژپمپیدو طرح مشترک ریچارد راجرز و نورمن فاستر هست....که مشترکا اجراش کردن....ینی کار گروهیشون بود که بعد از این پروژه و چند پروژه دیگه از هم جدا شدن :th_scratchhead: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ :th_scratchhead: حق با شماست....اشتباه از من بود:icon_gol: ببخشید 2 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ حق با شماست....اشتباه از من بود:icon_gol:ببخشید خواهش میکنم گلم ... :rose: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ خواهش میکنم گلم ... :rose: سوال بعد رو شما طرح میکنید ؟؟؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ سوال بعد رو شما طرح میکنید ؟؟؟:hapydancsmil: نه نه!!! من ترچیح میدم از اطلاعات دوستان استفاده کنم ... 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ خوب من میگم.......:gnugghender: برجی در نیویورک امریکاست...که زمانی بلندترین برج جهان بوده 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ خوب من میگم.......:gnugghender:برجی در نیویورک امریکاست...که زمانی بلندترین برج جهان بوده برج امپایر استیت؟ 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ مهم ترین نماد مکتب ارت دکو رو داره 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ برج کرایسلر نیست؟ درسته:icon_gol: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده