~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ گنبد سلطانيه بعد پانتئون بود... لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ البته اين فضا گنبد شكل،و بزرگترين فضا بدون تير و ستون در جهان تا قبل از پانتئون مي باشد... لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ فلورانس؟ مينا فلورانس كه ميگي منظورت گنبد كليساي برونلسكي هس؟؟؟...نه... پانتئون سبك روم باستان هس...مال اون دوره هس... دنبال بناي قبل از رو بايد باشيد.... تو ي سرزميني هس كه اون سرزمين اشتراكاتي با يونان داره لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ گنبد کلیسای سن پیترو نیست؟:biggrin: لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ گنبد کلیسای سن پیترو نیست؟:biggrin: مينا.ا.ا.ا..ا.ا.ا.ا.ا.ا.ا.ا..ا.::obm: من ميگم قبل رم باستان.......تو ميگي كليسا....اخه مسحيت كه بعد از دوره رم باستان هس....::th_scratchhead: . مينوسي...حالا اسم بنا...اسمش هم اشتباها ميگن گنج خانه......texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ گنبد سلطانیه! گنبد سلطانیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جوابشو پیدا نکردم 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ البته اين فضا گنبد شكل،و بزرگترين فضا بدون تير و ستون در جهان تا قبل از پانتئون مي باشد... مينوسي...حالا اسم بنا...اسمش هم اشتباها ميگن گنج خانه...... . . . گنج خانه اترئوس.... لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ دانشگاه ساخته شده توسط میس واندرواهه آلمانی در آمریکا 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ اوکی......خودم میگم..... کلیسایی در رم....:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ اوکی......خودم میگم.....کلیسایی در رم....:biggrin: چه تایپیک جالبی دست گل بروبچ معماری درد نکنه سن جیووانی؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ چه تایپیک جالبیدست گل بروبچ معماری درد نکنه سن جیووانی؟ خواهش........ نه....سن جیوانی نیست لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ کلیسای سن پیترو ؟؟؟؟ درسته...کلیسایی که گنبدش توسط میکل آنز ساخته شد:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ یه ویلا می باشد :texc5lhcbtrocnmvtp8 ویلا ساووی؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ از آثار کیه خو؟ درست اطلاعات بده خانوم:vahidrk: . . .:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده