~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ یه سوال :اینجا میشه یه سخن از معمارا گذاشت بعد بقیه حدس بزنن معمارش کیه؟؟؟ به نظرم ك نميشه...با ي سرچ تو اينترنت ميشه فهميد... . . در مورد چورچين: معمارش زندس؟؟؟ لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ معمارش زندس؟؟؟ خو یه تنکس بزنین من بفهمم سوال پرسیدین خو دیجه:icon_razz: نوچ 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ لوکوربوزیه؟؟؟ آفرین دختر خوب خود خودشه:girl_yes2: خو دیجه تابلو شد موزه هم که هه 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ موزه ملی هنر غرب توکیو اوهوم:girl_yes2: سوال بعدی با خودته عزیزم 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ خوب باید زود جواب بدیناااااااااااااا... این بنا در 45 کیلومتری جنوب شوش در نزدیکی هفت تپه قرار داره.. خوب خیلی تابلو هستش زود بگید.. 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ برترین شاهکار معماری جهان از نظر مجله تایم در سال 2001 ؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ برترین شاهکار معماری جهان از نظر مجله تایم در سال 2001 ؟ تخت جمشید؟ 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ من كه بلد نبودم ...ولي ي سرچ كردم شد: موزه ميلواكي كالاتراوا لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآپ 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ من كه بلد نبودم...ولي ي سرچ كردم شد: موزه ميلواكي كالاتراوا :4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ ای خداااااااااااااا آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآپ لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ خوب سوال بعدي... . يه بنا كه قبل از ساخت پانتئون بزرگترين گنبد ساخته شده در جهان بود...(در دوران قديم) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده