~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ مسجد؟نه ايران؟ نه بناي مذهبيه؟نه(ببخشيد اينجا رو اشتباه گفته بودم...) كليساي دوريك؟نه(گفتم اين بنا توي دوره اسلامي هستش) اتشكده نيس؟نه اروپا؟نه ارامگاه و مقبره؟نه امريكا؟نه عربستانه؟نه... . توي حيطه معماري ايراني... معماري ايراني شامل ايران،افغانستان،پاكستان،ماوالنهر،خوارزم و تركمستان و ازبكستان..... . کاروانسراس؟؟؟نه ایوان مدائن نیست؟نه مسکونی؟؟نه فرهنگی؟؟؟نه بازار؟؟؟نه اموزشي؟بله لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ وقتی مذهبیه....مسحد و آتشکده و کلیسا نیست...می شه صومعه :ydm47612zsesgift969 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ مسجد؟نهبناي مذهبيه؟نه(ببخشيد اينجا رو اشتباه گفته بودم...) وقتی مذهبیه....مسحد و آتشکده و کلیسا نیست...می شه صومعه :ydm47612zsesgift969 گفت مذهبی نی خو عمه!!! 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ مسجد؟نهايران؟ نه بناي مذهبيه؟نه(ببخشيد اينجا رو اشتباه گفته بودم...) كليساي دوريك؟نه(گفتم اين بنا توي دوره اسلامي هستش) اتشكده نيس؟نه اروپا؟نه ارامگاه و مقبره؟نه امريكا؟نه عربستانه؟نه... . توي حيطه معماري ايراني... معماري ايراني شامل ايران،افغانستان،پاكستان،ماوالنهر،خوارزم و تركمستان و ازبكستان..... . کاروانسراس؟؟؟نه ایوان مدائن نیست؟نه مسکونی؟؟نه فرهنگی؟؟؟نه بازار؟؟؟نه اموزشي؟بله مدرسه نگفتین یعنی!!؟؟ مدرسه!!؟:دی 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ گفت مذهبی نی خو عمه!!! اییی بابا من فکر کردم نه رو اشتباه گفته...ببقچید... مکتب خونه؟ :ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ مسجد؟نه ايران؟ نه بناي مذهبيه؟نه(ببخشيد اينجا رو اشتباه گفته بودم...) كليساي دوريك؟نه(گفتم اين بنا توي دوره اسلامي هستش) اتشكده نيس؟نه اروپا؟نه ارامگاه و مقبره؟نه امريكا؟نه عربستانه؟نه... . توي حيطه معماري ايراني... معماري ايراني شامل ايران،افغانستان،پاكستان،ماوالنهر،خوارزم و تركمستان و ازبكستان..... . کاروانسراس؟؟؟نه ایوان مدائن نیست؟نه مسکونی؟؟نه فرهنگی؟؟؟نه بازار؟؟؟نه اموزشي؟بله مدررسه؟بله لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ مسجد؟نه ايران؟ نه بناي مذهبيه؟نه(ببخشيد اينجا رو اشتباه گفته بودم...) كليساي دوريك؟نه8:(گفتم اين بنا توي دوره اسلامي هستش) اتشكده نيس؟نه اروپا؟نه ارامگاه و مقبره؟نه امريكا؟نه عربستانه؟نه... . توي حيطه معماري ايراني... معماري ايراني شامل ايران،افغانستان،پاكستان،ماوالنهر،خوارزم و تركمستان و ازبكستان..... . کاروانسراس؟؟؟نه ایوان مدائن نیست؟نه مسکونی؟؟نه فرهنگی؟؟؟نه بازار؟؟؟نه اموزشي؟بله مدررسه؟بله مقطع؟نه(مقطع منظورت برش؟؟يا اسم ي مدرسه هس مقطع؟) مدرسه اي در شهر سمرقند(ازبكستان) لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ مدرسه اي در شهر سمرقند(ازبكستان) مدرسه الغ بیک!؟؟ لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ یه بناییه که توسط یکی از معماران معروف ساخته شده:girl_in_dreams: سازماندهی ساختمان در داخل مارپیچی که در داخل یک مربع بنا شده،قرار داده شده دیگه جونم براتون بگه که... توسط این معمار ساختش شروع شده ولی توسط شاگردانش به پایان رسیده بیاین بگین ببینم بلتین 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ یه سوال : اینجا میشه یه سخن از معمارا گذاشت بعد بقیه حدس بزنن معمارش کیه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ موزست؟ اوهوم:girl_yes2: مشکوک میزنیااااااااا!! اداریه؟؟؟ نوچ از کارهای میس ونده رو؟؟؟ نوچ یه سوال :اینجا میشه یه سخن از معمارا گذاشت بعد بقیه حدس بزنن معمارش کیه؟؟؟ آره عزیزم چرا نمیشه الان صاحبش میاد منو میزنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ یه سوال :اینجا میشه یه سخن از معمارا گذاشت بعد بقیه حدس بزنن معمارش کیه؟؟؟ معلومه که میشه خانومی چرا که نه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده