سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ بنای مذهیبه اصلا؟؟ :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 2 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ مسجد؟نه ايران؟ نه بناي مذهبيه؟بله لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ آرامگاه یا مقبره؟؟؟؟ :96h3px3wpnn293irwcz لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ مسجد؟نه ايران؟ نه بناي مذهبيه؟نه(ببخشيد اينجا رو اشتباه گفته بودم...) كليساي دوريك؟نه(گفتم اين بنا توي دوره اسلامي هستش) اتشكده نيس؟نه اروپا؟نه ارامگاه و مقبره؟نه امريكا؟نه لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ مسجد؟نه ايران؟ نه بناي مذهبيه؟نه(ببخشيد اينجا رو اشتباه گفته بودم...) كليساي دوريك؟نه(گفتم اين بنا توي دوره اسلامي هستش) اتشكده نيس؟نه اروپا؟نه ارامگاه و مقبره؟نه امريكا؟نه عربستانه؟نه... . توي حيطه معماري ايراني... معماري ايراني شامل ايران،افغانستان،پاكستان،ماوالنهر،خوارزم و تركمستان و ..... لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ کاروانسراس؟؟؟ :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 2 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ مسجد؟نه ايران؟ نه بناي مذهبيه؟نه(ببخشيد اينجا رو اشتباه گفته بودم...) كليساي دوريك؟نه(گفتم اين بنا توي دوره اسلامي هستش) اتشكده نيس؟نه اروپا؟نه ارامگاه و مقبره؟نه امريكا؟نه عربستانه؟نه... . توي حيطه معماري ايراني... معماري ايراني شامل ايران،افغانستان،پاكستان،ماوالنهر،خوارزم و تركمستان و ..... . کاروانسراس؟؟؟نه ایوان مدائن نیست؟نه لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ مسجد؟نهايران؟ نه بناي مذهبيه؟نه(ببخشيد اينجا رو اشتباه گفته بودم...) كليساي دوريك؟نه(گفتم اين بنا توي دوره اسلامي هستش) اتشكده نيس؟نه اروپا؟نه ارامگاه و مقبره؟نه امريكا؟نه عربستانه؟نه... . توي حيطه معماري ايراني... معماري ايراني شامل ايران،افغانستان،پاكستان،ماوالنهر،خوارزم و تركمستان و ..... . کاروانسراس؟؟؟نه ایوان مدائن نیست؟نه :ws38: لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ وا... .. رو هوا نگيد ديگ... از بناهاي عمومي هس... منابع رو گفتم ك...كتاب سبك شناسي معماري اسلامي.... لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ خب کاروانسرا هم بنای عمومیه دیگه :viannen_38: مسکونی؟؟ فرهنگی؟؟؟ بازار؟؟؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده