partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ با سلام خدمت دوستان و طراحان گرامی ... در این تاپیک سوالات و مشکلات خود را در رابطه با فتوشاپ مطرح کنید ... در حد توان پاسخگوی شما خواهیم بود ... 9 لینک به دیدگاه
0 mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ من فتوشاپم غیر فعال شده، کد ندارم فعالش کنم، کسی میتونه بهم کرکشو بده؟ آهان، سوال خوبی کردین، من فتوشاپم cs3 هستش توروخدا نیاین بگین برو cs5 بنصب و اینا، به خدا این کارارو بلدم، فعلا به این نیاز دارم 4 لینک به دیدگاه
0 partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ یعنی هیچ کس کیجن نداره؟ بفرمایید ... از این استفاده کردم ... جواب میده ... 3 لینک به دیدگاه
0 mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ بفرمایید ... از این استفاده کردم ... جواب میده ... وای تو چقد مدیر خوب و مهربون و لایقی هستی سه تا کیجن گرفته بودم هیچکدوم به درد نخورد، با این فرتی اکتیو شد خیلیییییییییییی زیاد ممنــــــــــــــــــون زهرا جونم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
0 partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ وای تو چقد مدیر خوب و مهربون و لایقی هستی سه تا کیجن گرفته بودم هیچکدوم به درد نخورد، با این فرتی اکتیو شد خیلیییییییییییی زیاد ممنــــــــــــــــــون زهرا جونم :hapydancsmil: خواهش میشود ... 2 لینک به دیدگاه
0 DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ وای تو چقد مدیر خوب و مهربون و لایقی هستی سه تا کیجن گرفته بودم هیچکدوم به درد نخورد، با این فرتی اکتیو شد خیلیییییییییییی زیاد ممنــــــــــــــــــون زهرا جونم :hapydancsmil: 100 درصد 2 لینک به دیدگاه
0 saraaaaa 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ میخواستم این سوالو بپرسم که دیدم یکی پرسیده! سلام...ببخشید نمی دونم تاپیک مربوطه این بود یا نه می خوام بدونم تو این شکلکا چه جوری اسم ها رو تغییر می دن؟ سایتشو کسی بلده؟ 1 لینک به دیدگاه
0 DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ میخواستم این سوالو بپرسم که دیدم یکی پرسیده! سایتشو کسی بلده؟ من پیدا نکردم اونی که اینو گذاشته باید بگه مهناز باید بگه 1 لینک به دیدگاه
0 saraaaaa 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ من پیدا نکردم اونی که اینو گذاشته باید بگه مهناز باید بگه خب کجاس؟ میاد اینجا؟ من لازم دارم لینک به دیدگاه
0 partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ خب کجاس؟ میاد اینجا؟ من لازم دارم کمی صبر کنید ... تا امشب یا فردا بهتون اطلاع میدم... 3 لینک به دیدگاه
0 saraaaaa 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ کمی صبر کنید ... تا امشب یا فردا بهتون اطلاع میدم... وای ممنون!!!! 3 لینک به دیدگاه
0 mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ کمی صبر کنید ... تا امشب یا فردا بهتون اطلاع میدم... منم میخوام 2 لینک به دیدگاه
0 partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ وای ممنون!!!! منم میخوام بچه ها ... من از تنها دوستی که میدونستم این سایت رو میشناسه پرسیدم ... ولی سایت رو یادش نمیاد ... 2 لینک به دیدگاه
0 DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها ... من از تنها دوستی که میدونستم این سایت رو میشناسه پرسیدم ... ولی سایت رو یادش نمیاد ... دست شما درد نکنه 1 لینک به دیدگاه
0 mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها ... من از تنها دوستی که میدونستم این سایت رو میشناسه پرسیدم ... ولی سایت رو یادش نمیاد ... چه حیف شد، اگه یه وقت خودت جایی دیدی بهم خبر بده 2 لینک به دیدگاه
0 hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان کسی میدونه تو فتوشاپ بخوام به عکسم ابر اضافه کنم باید چیکار کنم؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
0 masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان کسی میدونه تو فتوشاپ بخوام به عکسم ابر اضافه کنم باید چیکار کنم؟؟؟ میتوانی از براش ابر استفاده کنی اگه سرچ کنی cloud brush انواع مختلفش میاد . مثلا این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 40 تای مختلف رو لینک داده 1 لینک به دیدگاه
0 hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ میتوانی از براش ابر استفاده کنی اگه سرچ کنی cloud brush انواع مختلفش میاد . مثلا این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 40 تای مختلف رو لینک داده ممنون. فقط چطوری باید استفاده کنم از اینا؟؟ یکی دانلود کردم وقتی بازش کردم تغییری تو فتوشاپ احساس نشد 2 لینک به دیدگاه
0 partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ ممنون. فقط چطوری باید استفاده کنم از اینا؟؟ یکی دانلود کردم وقتی بازش کردم تغییری تو فتوشاپ احساس نشد بفرمایید... آموزشش رو اینجا گذاشتم : http://www.noandishaan.com/forums/thread46117-2.html#post910282 2 لینک به دیدگاه
0 masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ سلام یه سوال میشه عکسی که میدونیم چند لایه اس ،به لایه های سازنده اش تبدیل کرد ؟ 1 لینک به دیدگاه
سوال
partow 25305
با سلام خدمت دوستان و طراحان گرامی ...
در این تاپیک سوالات و مشکلات خود را در رابطه با فتوشاپ مطرح کنید ...
در حد توان پاسخگوی شما خواهیم بود ...
لینک به دیدگاه
ارسال کنندگان برتر این سوال
10
7
5
5
ارسال کنندگان برتر این سوال
partow 10 ارسال
hamid_shahrsaz 7 ارسال
mamooshak 5 ارسال
Nightingale 5 ارسال