رفتن به مطلب

گراتن مرغ و بادنجان


ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

 

  • پنير فيلافيلا رنده شده: 400 گرم

 

  • پودر پنير پارمسان: يك فنجان كوچك

 

  • بادنجان: 6 عدد درشت

 

  • سينه مرغ 2 تكه كاملا پخته شده

 

  • بشامل سس(سس سفيد): يك واحد طبق دستور ذكر شده.

مواد لازم براي تهيه سس سفيد:

 

  • شير:500 ميلي ليتر

 

  • آرد گندم: 4 قاشق غذاخوري

 

  • كره: 50 گرم

 

  • نمك و فلفل سياه به ميزان لازم

 

  • خامه صبحانه: 200 گرم

 

 

 

روش تهيه:

 

براي تهيه همه گراتن‌ها ابتدا سس سفيد را تهيه مي‌كنيم. در شروع كار كره را داخل قابلمه‌اي ذوب كرده، آرد را به آن اضافه مي‌كنيم و تفت مي‌دهيم تا بوي خامي آرد گرفته شود. شير سرد را به آن اضافه مي‌كنيم و آرام هم مي‌زنيم تا با هم مخلوط شده و گلوله نشوند. مواد را روي حرارت به هم مي‌زنيم تا غلظت پيداكنند، سپس نمك و فلفل و خامه را اضافه كرده و وقتي همه را با هم هم زديم و يكدست شدند از روي حرارت برمي‌داريم.

 

بادنجان‌ها را خوب شسته و به شكل حلقه‌اي با پوست برش مي‌دهيم سپس داخل روغن داغ شناور و سرخ مي‌كنيم. كف ظرف مورد نظر را با كره چرب مي‌كنيم سپس مقداري سس بشامل ريخته و نيمي از بادنجان‌هاي سرخ شده را در ظرف روي سس مي‌ريزيم. روي آن‌ها را با مقداري بشامل سس، مخلوط پنيرها و تمامي مرغ كه آن‌ها را تكه كرده‌ايم مي‌پوشانيم. دوباره بقيه بادنجان‌ها را روي مواد چيده و در نهايت روي كل مواد را با باقي مانده سس و سپس با پنير‌ها مي‌پوشانيم و به‌مدت 45 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، مي‌پزيم.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...