afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ مواد لازم: پنير فيلافيلا رنده شده: 400 گرم پودر پنير پارمسان: يك فنجان كوچك بادنجان: 6 عدد درشت سينه مرغ 2 تكه كاملا پخته شده بشامل سس(سس سفيد): يك واحد طبق دستور ذكر شده. مواد لازم براي تهيه سس سفيد: شير:500 ميلي ليتر آرد گندم: 4 قاشق غذاخوري كره: 50 گرم نمك و فلفل سياه به ميزان لازم خامه صبحانه: 200 گرم روش تهيه: براي تهيه همه گراتنها ابتدا سس سفيد را تهيه ميكنيم. در شروع كار كره را داخل قابلمهاي ذوب كرده، آرد را به آن اضافه ميكنيم و تفت ميدهيم تا بوي خامي آرد گرفته شود. شير سرد را به آن اضافه ميكنيم و آرام هم ميزنيم تا با هم مخلوط شده و گلوله نشوند. مواد را روي حرارت به هم ميزنيم تا غلظت پيداكنند، سپس نمك و فلفل و خامه را اضافه كرده و وقتي همه را با هم هم زديم و يكدست شدند از روي حرارت برميداريم. بادنجانها را خوب شسته و به شكل حلقهاي با پوست برش ميدهيم سپس داخل روغن داغ شناور و سرخ ميكنيم. كف ظرف مورد نظر را با كره چرب ميكنيم سپس مقداري سس بشامل ريخته و نيمي از بادنجانهاي سرخ شده را در ظرف روي سس ميريزيم. روي آنها را با مقداري بشامل سس، مخلوط پنيرها و تمامي مرغ كه آنها را تكه كردهايم ميپوشانيم. دوباره بقيه بادنجانها را روي مواد چيده و در نهايت روي كل مواد را با باقي مانده سس و سپس با پنيرها ميپوشانيم و بهمدت 45 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم، ميپزيم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده