هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ قشنگی یه شهر فقط به ساختمونای بلند و بناهای معماری و فضای سبزش.... نیست به نظرم دخترای که با لباسای رنگارنگ و ازادانه توی خیابوناش راه میرن خیلی بیشتر از هر سازه مصنوعی و طبیعی می تونن به شهر زیبا یی و طراوت ببخشن، میتونن تصویر گویایی باشن برای نمایش زببای ، ازادی و امنیت و... بسیاری از حس های خوب دیگه . حس هایی که این روزها از چهره شهرها پاک میشن به بدترین شکل ممکن به بهانه امنیت ... . 20 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ یعنی دخترا به عنوان یک عنصر تزئینی دیده می شن؟؟ 8 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ آه خدای من! منظور اینکه وقتی احساس آرامش بکنی همه چیز زیبا به نظر میرسه. حالا فکر کن آرامش باشه مردم هم لباس های رنگی بپوشن چه قدر قشنگتر میشه. 9 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ منظور این نیست که دخترا عنصر تزئینین بلکه ادمای یک شهر هر چقدر خوشحال و شاد باشن شهر زیباتر میشه. شهر با ادمایی با لباس رنگی زیباتر میشه یا چادرای مشکی؟ 11 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ من منظورو ایشونو گرفتم ولی طرز بیان کردنش برام عجیب بود!! زیبایی یک شهر به اینه که همه مردم با آرامش ، و همونطور که اعتقاد و خواست خودشونه بیان بیرون.یعنی هرکسی همونطور که احساس آرامش می کنه... ولی تو پست اول فقط به دخترا اشاره شد که به نظرم باید به همه مردم اشاره کنیم 7 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ الان فکر کنین یکی شبیه آواتار من تو خیابون راه بره!!! چه قدر همگی خوشحالتر میشیم :dancegirl2: خب عزیزم الان دخترها محدودتر هستن دیگه برای همین به اونها اشاره کرده. هم اتاقی منو چون مانتوش صورتی بود تو خیابون گرفتن. پوشیده بود. بلند بود. آستین و یقه و همه چیزش مناسب بود فقط صورتی بود. فاطی کماندو بهش گفته بود صورتی میپوشین پسرها تحریک میشن 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ الان فکر کنین یکی شبیه آواتار من تو خیابون راه بره!!! چه قدر همگی خوشحالتر میشیم :dancegirl2:خب عزیزم الان دخترها محدودتر هستن دیگه برای همین به اونها اشاره کرده. هم اتاقی منو چون مانتوش صورتی بود تو خیابون گرفتن. پوشیده بود. بلند بود. آستین و یقه و همه چیزش مناسب بود فقط صورتی بود. فاطی کمانود بهش گفته بود صورتی میپوشین پسرها تحریک میشن نه من می ترسم ازش 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ منظور این نیست که دخترا عنصر تزئینین بلکه ادمای یک شهر هر چقدر خوشحال و شاد باشن شهر زیباتر میشه. شهر با ادمایی با لباس رنگی زیباتر میشه یا چادرای مشکی؟ البته که یه شهر رنگارنگ زیباتر از یه شهر تیرس! اما بازم یکی اعتقاد داره مشکی بپوشه، چه اشکالی داره ...یکی هم دوست داره رنگین کمان بپوشه بازم چه اشکالی داره.ما که بخیل نیستیم 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ وا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به این خوجگلی :ws54: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ البته که یه شهر رنگارنگ زیباتر از یه شهر تیرس!اما بازم یکی اعتقاد داره مشکی بپوشه، چه اشکالی داره ...یکی هم دوست داره رنگین کمان بپوشه بازم چه اشکالی داره.ما که بخیل نیستیم خب ببین مطمئن باش همه نمیخوان یه رنگ بپوشن. هرکی یه رنگ میپوشه. یکی مشکی. یکی آبی. یکی سفید... خب اینجوری قشنگتر میشه تا یه دست تیره مثل الان 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ الان فکر کنین یکی شبیه آواتار من تو خیابون راه بره!!! چه قدر همگی خوشحالتر میشیم :dancegirl2:خب عزیزم الان دخترها محدودتر هستن دیگه برای همین به اونها اشاره کرده. هم اتاقی منو چون مانتوش صورتی بود تو خیابون گرفتن. پوشیده بود. بلند بود. آستین و یقه و همه چیزش مناسب بود فقط صورتی بود. فاطی کماندو بهش گفته بود صورتی میپوشین پسرها تحریک میشن خب اونکه بیخود گفته وا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به این خوجگلی :ws54: به عنوان آواتار بلهههههه 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ خب ببین مطمئن باش همه نمیخوان یه رنگ بپوشن. هرکی یه رنگ میپوشه. یکی مشکی. یکی آبی. یکی سفید... خب اینجوری قشنگتر میشه تا یه دست تیره مثل الان عزیزم منکه خودم با شما هم عقیدم! مشکل من با این بود که می گم هر آدمی چه مرد و چه زن اگه رنگی بپوشن، چهره شهر شاداب تر می شه صد در صددددددددددد 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ البته که یه شهر رنگارنگ زیباتر از یه شهر تیرس!اما بازم یکی اعتقاد داره مشکی بپوشه، چه اشکالی داره ...یکی هم دوست داره رنگین کمان بپوشه بازم چه اشکالی داره.ما که بخیل نیستیم خب اره اما مانتوی مشکی با چادر مشکی با روبنده از زمین تا اسمون تفاوت داره 2 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ بهتره پسرا هم چادر رنگی سر کنن تا یه جور تنوع و حس همدردی ایجاد بشه اجر معنوی فوق العاده ای داره و در روایات هم هیچ اشاره ای بدان نشده 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ آخ آرش این تاپیکو باید تو باشگاه زد...! 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ منظور آرش اینه که یه شهری رو تصور کنید که فقط یه گروه ساکن داره.....یه سری مرد.....نه خانمی.....نه بچه ای .....نه جنب و جوشی..... حس خوبی نیست.....وقتی تو همچین محیطی باشی این موضوع واست ملموس میشه....که شهر به همه ی آدمها با همه نوع سن و جنسیت نیاز داره....تا آدم توش احساس سرزندگی کنه:girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ قشنگی یه شهر فقط به ساختمونای بلند و بناهای معماری و فضای سبزش.... نیست به نظرم دخترای که با لباسای رنگارنگ و ازادانه توی خیابوناش راه میرن خیلی بیشتر از هر سازه مصنوعی و طبیعی می تونن به شهر زیبا یی و طراوت ببخشن، میتونن تصویر گویایی باشن برای نمایش زببای ، ازادی و امنیت و... بسیاری از حس های خوب دیگه .حس هایی که این روزها از چهره شهرها پاک میشن به بدترین شکل ممکن به بهانه امنیت ... . قربونت برم من این تاپیکو باید تو بخش شهرسازی می زدی! ما توی طراحی فضاهای شهری سه تا مولفه داریم به نامهای فرم، عملکرد، معنا! ساختمون و وجه کالبدی فقط میره تو بخش فرم. ملاک ما برای ارزیابی فضاهای موفق شهری، فقط وجه کالبدی اون نیست! میزان حضور مردم توی فضاست. 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ آخ آرش این تاپیکو باید تو باشگاه زد...! دوست داری نظرات حال بهم زن ببینی 1 سالی میشه که باشگاه حالم بهم می زنه برای همین هم 1 سال اونجا نرفتم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ قربونت برم من این تاپیکو باید تو بخش شهرسازی می زدی! ما توی طراحی فضاهای شهری سه تا مولفه داریم به نامهای فرم، عملکرد، معنا! ساختمون و وجه کالبدی فقط میره تو بخش فرم. ملاک ما برای ارزیابی فضاهای موفق شهری، فقط وجه کالبدی اون نیست! میزان حضور مردم توی فضاست. ممنون داداش :flowerysmile: اما تا جایی که یادمه میزان رای ملت است در ضمن من تو همون تالار تخصصی برق و شیمی که رشته تحصیلی و کارمه نمیرم چه برسه به شهر سازی اما اینارا که گفتم الان تو شهرای بزرگ شما بیشتر میبنید در حالی که توی عسلویه اطلا زن و دختری تو خیابون نیست که بخوان بهشون گیر بدن اگه باشه جند نفری و از نوع نقاب دار 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده