AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ اي بي تو حيات ها فسرده وي بي تو سماع مرده مرده ما بر در عشق حلقه كوبان تو قفل زده كليد برده 3 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ اي بي تو حيات ها فسرده وي بي تو سماع مرده مرده ما بر در عشق حلقه كوبان تو قفل زده كليد برده هان ای طبیب عاشقان دستی فرو کش برسرم تا تخت و بخت و رخت خود بر عرش و کرسی بربرم . . . . 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ مرده بدم زنده شدم، گريه بدم خنده شدم دولت عشق آمد و من دولت پاينده شدم 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ من پیش ازین میخواستم گفتار خود را مشتری وکنون همیخواهم زتو وزگفت خویشم واخری 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ يونسي ديدم نشسته بر لب درياي عشق گفتمش چوني جوابم داد بر قانون خويش 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ شاه ما از جان ما هم دور و هم نزدیک بود جان ما با شاه ما نزدیک و دور اندیش بود 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ یه هفته هیچکی نبود خودم گفتم >>>>> دست را بر اژدها انکس زند که عصا را دستش اژدرها کند 1 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ دردیست غیر مـردن کان را دوا نباشــــد پس من چگونه کویم کین درد را دوا کن 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ نوش نوش مستیان برعرش رفت تا گرو شد زهد را سجاده ای 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ يكي ماهي همي بينم برون از ديده در ديده نه او را ديده اي ديده، نه او را گوش بشنيده 3 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ هستم به وصال دوست دلشاد امشب وز غصه هجر گشته آزاد امشب با یار بچرخم و دل میگوید یا رب که کلید صبح گم باد امشب 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE] [TR] [TD]بنشستهام من بر درت تا بوک برجوشد وفا [TABLE] [TR] [TD]باشد که بگشایی دری گویی که برخیز اندرآ [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ آنكه بر افلاك رفتارش بود بر زمين رفتن چه دشوارش بود 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ دل چو بدید روی تو چون نظرش بجان بود جان به لبت چو میشکد خیره و لب گزان بود 3 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ در خواب دوش پیـری در کوی عشــق دیدم با دست اشـارتم کرد که عـزم سوی ما کن 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ نای اگر ناله کند لیک ازو بوی لبت برسد سوی دماغ و بکند غمازی 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ يار مرا غار مرا عشق جگرخوار مرا يار تويي غار تويي خواجه نگهدار مرا 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ ان تنی را که بود در جان خلل خوش نگردد گر بگیری در عسل 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ لب را تو به هر بوسه و هر لوت میالا تا از لب دلدار شود مست و شکرخا 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ اي يار مقامر دل پيش آ و دمي كم زن زخمي كه زني بر ما مردانه و محكم زن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده