رفتن به مطلب

به نظر شما واقعا الان لیاقتشو داریم؟

spow

ارسال های توصیه شده

من حاضر بودم برای بهتر شدن اینجا بجنگم، ولی کم کم دارم به این نتیجه میرسم به جای اینکه انرژیم رو صرف جنگیدن بکنم، یه روزنه ای پیدا بکنم و از اینجا فرار کنم:icon_pf (44):

خلایق هرچه لایق، خودمم جزء همین خلایقم، ملتی که فقط تو تاکسی شیر میشیم! تخم مرغ قیمتش 6 برابر میشه میگن اشکال نداره کم میخوریم؟!! متنفرم از همشون، اصلا اعصاب فکر کردن به مساله رو هم ندارم، الان تنها آرزوم برای این کشور اینه که ناتو حمله بکنه! آرزوم هم برای خودم اینه که بتونم از اینجا بکنم و برم،

الهی آمیییین

مطمئنا این راهش نیست ولی دقیقا باهات موافقم!

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 87
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

لیاقت ما بدتر از ایناست.

یک تاپیکی یکی از دوستان درباره کره شمالی زده بود،دیدم راهی تا اونجا نمونده و مردم ما هم هرچی بیشتر تو سری میخورن،گویا رام تر میشن.

این حرکتشون در کرمانشاه و گریه زاری واسه فقط یک لحظه دیدن یک آدم واقعا عجیب بود.

کی از این بت پرستی این مردم دست ور میدارند،نمیدونم و واقعا دارم خسته میشم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
لیاقت ما بدتر از ایناست.

یک تاپیکی یکی از دوستان درباره کره شمالی زده بود،دیدم راهی تا اونجا نمونده و مردم ما هم هرچی بیشتر تو سری میخورن،گویا رام تر میشن.

این حرکتشون در کرمانشاه و گریه زاری واسه فقط یک لحظه دیدن یک آدم واقعا عجیب بود.

دوسال پیش یه وبلاگی داشتم که به لطف دوستان با افکار باز حذف شد!

تو تحلیل یه خبری نوشته بودم بزودی ایران فضای رفتاریش(درکلیه حالات ونه فقط رفتار سیاسیش)مثل کره شمالی میشه وزیاد هم دور از انتظار نیست که کشوری مثل افغانستان با این روالی که ما داریم چند سال بعد به ریش ما نخنده

البته راهکارهایی برای برون رفت هست وصدالبته این حرفا برمبنای رفتارکلیت اجتماع ما هست ولزوما تک تک اشخاص رو نمیتونه شامل بشه ومهمترازاون قطعیتی هم نداره ولی چیزی هست که هست!

البته نظرات جالبی داشتن اون روزا دوستانی که نظر میدادن وباهم بودیم واغلبشون به یک نتیجه رسیدن انی فکر میکردن(چیزی که از همون اولش هم گفتم محاله!) وامروز امیدوارم من اشتباه کنم

• Like 3
لینک به دیدگاه
لیاقت ما بدتر از ایناست.

انسان چرا چیزی یا کسی رو می پرسته ؟

چون بهش نیازمنده یا حداقل احساس نیاز می کنه

انسان ها چه کسی رو می پرستن ؟

اونایی رو که از خودشون برتر باشن یا حداقل برتر بدونن

یه موقع هایی هس انسانی مثل مولانا در اوج بی نیازی از این سرای فانی دم از نیاز می زنه

یه موقع هایی هم هس انسانی در این سرای فانی برای بقا و غذا دم از نیاز می زنه

• Like 4
لینک به دیدگاه

به نظر من مردم ایران چند دسته اند!

1دسته لیاقتشو دارند واون چند دسته ی باقی مونده لیاقتش رو ندارند

اونا هم کسایی هستند که به این قضیه اعتقاد دارند که اگر بگی با جو حاکم مخالفی از دین خارج شدی!

حالا این دایره ی دین کجاست و کی موجود برتر از ماست که برامون تعیینش میکنه خدا عالمه

مگه غیر از اینه که الان تو جامعه دیگه نه پیغمبر هست نه امام؟:JC_thinking:

الان همه مثله ما انسان معمولی هستند پس چرا حق دارند برای ما محدوده تو دین تعیین کنند ؟مگه همه ی ما شعورمون به 1 اندازه نیست؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
به نظر من مردم ایران چند دسته اند!

1دسته لیاقتشو دارند واون چند دسته ی باقی مونده لیاقتش رو ندارند

اونا هم کسایی هستند که به این قضیه اعتقاد دارند که اگر بگی با جو حاکم مخالفی از دین خارج شدی!

حالا این دایره ی دین کجاست و کی موجود برتر از ماست که برامون تعیینش میکنه خدا عالمه

مگه غیر از اینه که الان تو جامعه دیگه نه پیغمبر هست نه امام؟:JC_thinking:

الان همه مثله ما انسان معمولی هستند پس چرا حق دارند برای ما محدوده تو دین تعیین کنند ؟مگه همه ی ما شعورمون به 1 اندازه نیست؟

بسیار عالی عزیز

نمیخوام مسئله بحث رو به خارج از حقایق جاری که صرفا نظرات انسانی دراون تاثیرگذارند گره بزنم ولی با گفته هاتون موافقم وشاید درمحلی دیگر درصورت لزوم به واکاوی این مسئله هم بپردازیم

مسئله ازادی همیشه درطول تاریخ برای بشر پارادوکس بوده وهزاران تاویل وتفسیر متفاوت از ان ارائه شده

اگر بحث میکنیم که ایا الان لیاقتشو داریم به معنای زیر سوال بردن مفهوم جامعه وشعور مردم نیست بخاطر نشان دادن راه اشتباه افکار پریشان وعملکرد نادرست حاکم بر خروجی افراد با هرایده فکریست

دوستان نظرات متفاوتی ارائه کردند واز ادامه دادن انطور که باید وشاید استقبال نکردند لیکن کماکان روی حرفهایی که درپستهای قبلی نوشته ام مصرم

بازم ممنون

• Like 1
لینک به دیدگاه

نمیشه گفت مردم ما لیاقت ندارن اینا همش منشاش از نادونیه مردمی که فک میکنن اگه این طور زندگی کنن خوشبختن مردمی که خیلی چیزا رو نمیبینن شاید اگه یه خورده عاقل بودن میفهمیدن زندگی کردن یعنی چی :ws37:

تاپیک جالبیه!

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...
نمیشه گفت مردم ما لیاقت ندارن اینا همش منشاش از نادونیه مردمی که فک میکنن اگه این طور زندگی کنن خوشبختن مردمی که خیلی چیزا رو نمیبینن شاید اگه یه خورده عاقل بودن میفهمیدن زندگی کردن یعنی چی :ws37:

تاپیک جالبیه!

عزیز قانون شمشیر دولبه ای دردموکراسیست وما اگاهی وجل از تبیین نشدن قانون صریح واجرای بی چون وچرای اون نشات میگیره

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...