hosseinb 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ خب این یارو که با خودش درگیره با کی داره بحث میکنه که دوئل باشه یا بچه بازی ؟! نفهمیدم شیوه ت چیه دقیقا" ؟ یعنی هر کی هرچی گفت فقط باهاش مخالفت کنی کاری نداشته باشی چی گفته ؟ با عقل خودت اول نمی سنجی حرفشو ؟! تاپیکو ولش ، من کلا نگرفتم چی میگی! منظورم کلی بود با هر کسی که بحث میکنه در همه حال فک میکنه خودش خیلی منطقی هست و طرف مخالف کلا منطق نداره ( اینجور ادما زیادن ) ببین نگرفتی مثلا یکی میگه ماست سفیده من نمیگم سیاهه که دعوا بشه مثلا چند وقت پیش بحث عرب و ... شد من از عربا طرفداری کردم و به نظرم اون موقع درست هم میگفتم با اینکه زیاد حساس نیستم رو این موضوع یا مثلا وقتی با برادران ساندیس خور خیلی داغ طرفم من خیلی باهاشون بحث میکنم اگه یه سبز افراطی هم ببینم بحث میکنم حتی ممکنه فک کنه من احمدی نژادی سرسختم اخه بعضیا با یکی که مخالف میشن همه چیو می خوان بکوبن و این به نظرم درست نیست بیشتر میخوام بحثو متعادل کنم چون در تعادل امکان به نتیجه رسیدن هست مثلا اینجا میام میگم خدا دارم و بحث هم میکنم اما با یه مشت با خدا گاهی اوقات بعضی چیزا میگم که واقعا ممکنه فک کنن من بی خدام ( البته مشکل درک اشتباهشونه :دی ) ولی به نظرم جالبه گاهی حتی عقاید خودمو زیر سوال ببرم و از بقیه جواب بخوام نظرات همه رو بشنوم اخر بحثا خودم هم نظرمو میگم فک کنم باز نگرفتی:w768: نمیتونم بهتر بگم اونطور که فک کردی نیست ( لجبازی نمیخوام بکنم ، عشق دعوا هم نیستم ):smiley (18): کلا کسی بخواد یه طرفه به قاضی بره و حرف الکی بزنه لجم میگیره مثلا یه جا یه بابایی اومد گفت بحرینی ها رو میکشن و یه سری کارا گفت که تو نت باید انجام داد من خودم قبول نداشتم و بستم اما یه نفر اومد فحش و بد و بیراه و مسخره منم مخالف همین حرف زدم و طرفداری کسی که دربارهخ بحرین حرفیده بود رو کردم با اینکه خیلی قبولش نداشتم چرا من نمیتونم درست مطلبو برسونم؟:persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ شادی تاپیکت خیلی جالب بود...یاد دوئل های نیمه شب تو مهندسان با نخود و لوبیا ها افتادم پ ن : من رسما شیفته صداقت "پ ن " ت شدم!! 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ ممنون. موضوع به جايي بود .. واقعا اين که بحث هاي طولاني که بين دو تفکر در ميگيره چه نتيجه اي در بر داره سوال بزرگيه! يا اصلا به اين هدف هست که نتيجه اي در بر داشته باشه يا نه به نظر من، هر کس بايد اعتقادشو بيان کنه و رد بشه . البته در کمال ادب و احترام به طرف مقابل. اگر قرار باشه تاثير بذاره که ميذاره، در غير اينصورت ادامه دادن بحث تقريبا وقت تلف کردنه اما ممکنه گاهي طرف مقابل از ما طلب استدلال بکنه، خب در اينصورت بايد بيشتر جواب داد... نکته ي ديگه که براي من خيلي مهمه و به دوستانم هر توصيه مي کنم بهش توجه کنن اينه که، فقط انسان مودب بر حقه ....منظورم اين نيست که اگر کسي بي ادب بود افکاري که ازش دفاع ميکنه بر حق نيست . منظور اينه که اون نمي تونه حداقل دفاع کننده از يه تفکر حق باشه ... و به صلاحه که از اون عبور کرد و وقت رو تلف نکرد و آخرين نکته اينه که واقعا به قصد تخريب نبايد با کسي بحث کرد.. اين تاثير منفي تو شخصيت خود تحقير کننده ميذاره .. 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ شادی تاپیکت خیلی جالب بود...یاد دوئل های نیمه شب تو مهندسان با نخود و لوبیا ها افتادم پ ن : من رسما شیفته صداقت "پ ن " ت شدم!! انصافا" روی اون جواب داد !!! کلی آدم شد بعدش! پ.ن: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ ----------تست------- سالمه داداش!!! 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ سالمه داداش!!! متن طولانی تر از چند کلمه میدم ارور میده 1 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ درود 2 دسته آدم وارد بحث مي شوند: _آدمي كه دنبال اطلاعات است و تعصبي بر داشته هاي خود ندارد. _آدمي كه داشته اي ندارد و بر نداشته هايش تعصب دارد با گروه اول بحث حالت تبادل اطلاعات دارد و نتيجه تغيير برخي اطلاعات در هر دو نفر است اما بحثي كه حالت مجادله پيدا مي كند با نفر دوم است.اين افراد از در منطق و يا احساس وارد بشوي هيچ فرقي ندارد و دست آخر خود را پيروز مي داند .لذا بايد خدعه كرد. نيرنگي كه كارساز است اين هست كه مي بايست اين افراد را به تناقض گويي وا داشت و سپس از گفتار خودشان بر فرق سرشان بكوبي. البته اين به شرطي هست كه شما از داشته ي خود مطمين باشي آدم هايي كه همچون گوسفندان به دنبال بزي راه مي افتند و با هر حركت بز به نشانه ي تاكيد بع بع مي كنند به مانند گوسفند ابله هستند .تناقض گويي و اشفته گويي در گفتارشان موج مي زند كه همين كليد برد شما در مقابله با ايشان است.رمز موفقيت هم حفظ آرامش شماست.زيرا عصبانيت فضا را به سمت اين افراد تغيير مي دهد. ببينيد مثلا يك نفر از بحث پرداخت نقدي يارانه ها به مصرف كننده به جاي پرداخت يارانه ها به توليد كننده دفاع مي كند و آن را كار شايسته اي مي داند .حال شما با هزار دليل و مدرك هم كه صحبت كني قانع نمي شود اما اگر كمي صبر كنيد تا او سخن پراكني كند و سپس بحث را ببريد روي مثلا خريد هاي روزانه و خرج خانه و غيره به يكباره مي نالد از گراني كه فلان چيز ديروز انقدر بود و امروز انقدر در همين جا مي بايست بلافاصله گفت از پول يارانه ات هزينه كن و اضافي پولت را زمين و مسكن و طلا بخر. ممكن است در ظاهر خم به ابرو نياورد اما از درون مي شكند و ديوار حماقتش ترك مي خورد. در بسياري از مسايل هم همين است چه سياسي چه ديني چه فرهنگي چه هنري و .... متاسفانه چون در ايران هر ايراني متخصص بلامناضع تمام مباحث است(از جمله خودم كه استاد بزرگ هستم) مي بايست در مباحث يا وارد نشد و يا نيرنگ كرد تا به مقصود رسيد.زيرا افرادي كه ادعاي همه چيز داني دارند فكشان بيشتر از گوششان كار مي كند و هر دوي اينها بيشتر از مغزشان 7 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ درود2 دسته آدم وارد بحث مي شوند: _آدمي كه دنبال اطلاعات است و تعصبي بر داشته هاي خود ندارد. _آدمي كه داشته اي ندارد و بر نداشته هايش تعصب دارد با گروه اول بحث حالت تبادل اطلاعات دارد و نتيجه تغيير برخي اطلاعات در هر دو نفر است اما بحثي كه حالت مجادله پيدا مي كند با نفر دوم است.اين افراد از در منطق و يا احساس وارد بشوي هيچ فرقي ندارد و دست آخر خود را پيروز مي داند .لذا بايد خدعه كرد. نيرنگي كه كارساز است اين هست كه مي بايست اين افراد را به تناقض گويي وا داشت و سپس از گفتار خودشان بر فرق سرشان بكوبي. البته اين به شرطي هست كه شما از داشته ي خود مطمين باشي آدم هايي كه همچون گوسفندان به دنبال بزي راه مي افتند و با هر حركت بز به نشانه ي تاكيد بع بع مي كنند به مانند گوسفند ابله هستند .تناقض گويي و اشفته گويي در گفتارشان موج مي زند كه همين كليد برد شما در مقابله با ايشان است.رمز موفقيت هم حفظ آرامش شماست.زيرا عصبانيت فضا را به سمت اين افراد تغيير مي دهد. ببينيد مثلا يك نفر از بحث پرداخت نقدي يارانه ها به مصرف كننده به جاي پرداخت يارانه ها به توليد كننده دفاع مي كند و آن را كار شايسته اي مي داند .حال شما با هزار دليل و مدرك هم كه صحبت كني قانع نمي شود اما اگر كمي صبر كنيد تا او سخن پراكني كند و سپس بحث را ببريد روي مثلا خريد هاي روزانه و خرج خانه و غيره به يكباره مي نالد از گراني كه فلان چيز ديروز انقدر بود و امروز انقدر در همين جا مي بايست بلافاصله گفت از پول يارانه ات هزينه كن و اضافي پولت را زمين و مسكن و طلا بخر. ممكن است در ظاهر خم به ابرو نياورد اما از درون مي شكند و ديوار حماقتش ترك مي خورد. در بسياري از مسايل هم همين است چه سياسي چه ديني چه فرهنگي چه هنري و .... متاسفانه چون در ايران هر ايراني متخصص بلامناضع تمام مباحث است(از جمله خودم كه استاد بزرگ هستم) مي بايست در مباحث يا وارد نشد و يا نيرنگ كرد تا به مقصود رسيد.زيرا افرادي كه ادعاي همه چيز داني دارند فكشان بيشتر از گوششان كار مي كند و هر دوي اينها بيشتر از مغزشان حرف نداری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده