shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ سلام. زهرا هستم. من نمونه کار ندارم ولی هنرمندم. رشتمم تاتره. تا حالا 3تا نمایش کار کردم... سلام بر آرتیست انجمن خوش اومدی عزیزم هنر های دیگهت چی هست اونها رو هم روکن ببینیم 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ سلام بر آرتیست انجمنخوش اومدی عزیزم هنر های دیگهت چی هست اونها رو هم روکن ببینیم بلهههههه... همونطور که میدونین از هر انگشتم یه هنر میریزه... آشپزیم بد نیست،آرایشگریم بلدم... ولی جدای شوخی نقاشی هم گاهی میکنم ولی زیاد حرفه ای نیستم... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ بلهههههه...همونطور که میدونین از هر انگشتم یه هنر میریزه... آشپزیم بد نیست،آرایشگریم بلدم... ولی جدای شوخی نقاشی هم گاهی میکنم ولی زیاد حرفه ای نیستم... اشکال نداره حرفه ای نیستی یه نمونه کاربده مشاهده کنیم دخمرم 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ اشکال نداره حرفه ای نیستی یه نمونه کاربده مشاهده کنیم دخمرم الان؟ توی این تاریکی؟ باشه بعدا یدونه جدید بکشم میذارم. 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ الان؟ توی این تاریکی؟ باشه بعدا یدونه جدید بکشم میذارم. کجا تاریکه اینجا که روشنهhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icon/w02.gif 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ کجا تاریکه اینجا که روشنه طرف ما تاریکه والا. 2 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ اگر بشود نام هنر روی کارهایم گذاشت شعر و فیلمنامه نویسی موسیقی سنتی محسمه سازی فلزی - ریخته گری . . . . 6 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ سلام رشته های مورد علاقه ی من هنر و ادبیات هستن! من خودمم نمیدونم چی شد که از این رشته ی فنی سر دراوردم :icon_pf (34):! بچه که بودم تو فیلم کوتاه ها و تله تئاتر های خواهرم بازی میکردم! تو تئاتر مدرسه هم فعال بودم همیشه... شعر زیاد نوشتم و متن ادبی هم... یه زمانی کلاس گیتار هم میرفتم ولی به کنکورم خورد و بعد از اون ولش کردم دیگه تازگیها یه نمایشنامه نوشتم به اسم(زنی که از زندگی کردن میترسید)...البته اولین کارمه و میدونم خیلی کم و کاست داره... به طور جدی هم یه فیلم کوتاه و 2 تا تئاتر جشنواره ای بازی کردم...فعلا از تئاتر خیلی خیلی خوشم اومده... 8 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ واااااااو چقد هنرمند تو انجمنون هست. من هم به جمعتون اضافه کنید یکم همدوستان از کارهای هنریشون لطف کنن بذارند. 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ واااااااو چقد هنرمند تو انجمنون هست. من هم به جمعتون اضافه کنید یکم همدوستان از کارهای هنریشون لطف کنن بذارند. سلام خوش اومدی عزیزم خب یکم خودتو معرفی کن از هنرهات بگو .. الکی که نمیشه اضافه کرد برای دیدن کارهای بچه ها هم میتونید به اینجا مراجعه کنید.. [h=3]موضوع مهم : معرفی: کمپین آثار هنری نواندیشان[/h] منتظر کارهای خوب خودتون هم هستیم 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ سلام خوش اومدی عزیزم خب یکم خودتو معرفی کن از هنرهات بگو .. الکی که نمیشه اضافه کرد برای دیدن کارهای بچه ها هم میتونید به اینجا مراجعه کنید.. موضوع مهم : معرفی: کمپین آثار هنری نواندیشان منتظر کارهای خوب خودتون هم هستیم به زودی با کارهام میام 5 لینک به دیدگاه
lab 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ من چیبگم وقتی خودتون همه صاحب نظرین فقط میگم کاری داشتین ماهم همین دور وبریم 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ به زودی با کارهام میام اومدی شما با کارهات ؟ 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ اومدی شما با کارهات ؟ یادم رفته بود به زودی میام 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ درود من چند سال پیش میکس میکردم فقط برای تنوع. فیلم های مسافرت و تولد خودمون میگن قدرت انتقال مفاهیمت بالاست.این شد که با تدریس هم کسب درآمد می کنیم فعلا تیراندازی و شنا و کیک بوکس اگه هنر محسوب میشه . آره دیگه مثلا میگن هنرهای رزمی.. 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ یاد باد آن روزگاران یاد باد 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ بچه ها مثل من اون ذوق هنریشون از بین رفته. منم تو اکثر زمینه های هنری ید طولانی داشتم منتها استعدادام کور شد 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ بچه ها مثل من اون ذوق هنریشون از بین رفته. منم تو اکثر زمینه های هنری ید طولانی داشتم منتها استعدادام کور شد اونکه صد البته. بر منکرش لعنت یه وقتهایی یه جایی همچین میزنند تو پرت که دیگه نمیتونی پرواز کنی بی هوا شاید درست لحظه ای که دوباره میخواستی بعد یه تنفس بپری یجوری بدترین موقع ممکنه:icon_razz: هنرمند فراوان داره اینجا دستشون بگیرید بیاریدشون تو گود تازه نفسند. شماها میتونید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده