میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ . . . . . . . تاپیک درخواستی از spow http://noandishaan.com/forums/showpost.php?p=615714&postcount=19 یکم موضوعشو عوض کردم البت. مقدمه: هدف چیست؟ هدف یعنی داشتن مقصد ... ما در جریان زندگی هستیم و همواره در حرکتیم.....هدف یعنی اینکه مقصد را انتخاب کنیم تا بدونیم در چه جهتی حرکت کنیم برای رسیدن به خواسته هامون. ما مثل قایقرانی هستیم که تو رودخونه با جریان آب (جریان زندگی) حرکت میکنه....آب به طور اتفاقی اینطرف و اونطرف میبره قایق رو....بعضی وقتا به سنگ و سخره میخوره...بعضی وقت ها تو سرازیری میوفته و سرعت حرکت شدت میگیره.....بعضی وقت ها لذت میبره...بعضی وقت ها ضربه میخوره ... و ممکن هست هر جایی بره قایق. حالا اگه قایق ران سکان قایق رو دست خودش بگیره میتونه قایق رو کنترل کنه و به جایی که دوست داره بره برای رسیدن به هدف باید برنامه ریزی داشت....تلاش برای رسیدن به هدف مانند عبور کردن از یک طرف دره به طرف دیگر اون هست برنامه ریزی مانند پلی هست بین دو طرف دره.... جایی که هستیم و جایی که میخوایم باشیم. یعنی تبدیل هدف از مرحله ذهنی به عملی اینکه فقط هدف خاصی داشته باشیم لزوما نمیتونیم به اون برسیم...باید برنامه ریزی داشت و تلاش کرد برای رسیدن به هدف. قایق ران برای اینکه به مقصدش برسه باید مسیر رو بشناسه....هنگام سختی ها و حادثه و تلاطم جریان آب بتونه قایق رو کنترل کنه و کم نیاره ...یعنی تلاش کنه . "برگرفته از کتاب "هدف چیست" دکتر یوزا " 0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0 حالا بحث اصلی شما هدف دارین تو زندگیتون؟ من خودم هیچ هدف بلند مدت خاصی ندارم تو زندگیم فعلا...فقط دارم زندگی میکنم...مثل اون قایقرانی که قایق رو به دست آب سپرده :45645: زندگی میکنیم تا ببینیم چی پیش میاد. (الان فهمیدم چرا سجاد ابن موضوع رو به من گفت:JC_thinking: قبلا بهش گفته بودم اینو...شایدم اتفاقی بوده (نبوده) ) -کسی که هدف نداشته باشه چی میشه؟ -چرا باید هدف داشته باشیم؟ اصلا باید داشته باشیم؟ -داشتن هدف چه کمکی به بهتر زندگی کردن میکنه؟ --------------------------------------------------- --------------------------------------------------- تاپیک تکراری نیست...شبیه یکی 2 تا تاپیک قدیمیه فقط:thumbsdownsmiley: 36 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ جواب بدین دیگه کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (1 عضو و 1 مهمان) همه اومدند تشکر کردند رفتند واسه امتیاز زدم ایو که..سواله واقعا واسم 13 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ با تشکر ازدکتریوزا بابت اهتمام دربحث هدف اینکه ما زندگی رویه مسیر بدونیم وسعی برلذت بردن از لحظه لحظه انداشته باشیم وهر موقعیتی را به ایده الهای ذهنی(الگوی هدف ذهنی) نزدیکتر کنیم میتونه مارو درهنگام سنجش عملکرد(ارزیابی هدف های عملی) به شاخصه هایی برسونه که معیار تصمیم گیری واصلاح رفتارمون باشند هرکدوم از ما دربطن افکارمون به دنبال هدف هستیم حالا اگر اونو برای خودمون به معیار تبدیل کنیم میشه هدف مطرح شده واگر در پستوی ذهنمون محبوسش کنیم میشه هدف های بالقوه من به شخصه دیگه عادت کردم مرتبا هدفگذاری کنم وعملکردهامونسبت به اهدافی که درنظر میگیرم مورد سنجش قرار بدم اما چیزی که این میان مهمه طی یک پروسه به عنوان شاخص سیستمی هست یعنی فرایند ورودی- سیستم – خروجی –فیدبک اگر هدفی نداشته باشیم ایا لذت نمیبریم یا دچار مشکل میشیم؟ مسلما نمیتوان با قاطعیت به این سوال جواب داد چون موقعیت های مختلف زندگی هرشخصی نه فقط منطبق بر اهداف وبرنامه ریزی که مشمول تاثیر هزاران عامل ریز ودرشت هست که میتونه تموام اهداف وبرنامه ریزی ها رو تحت تاثیر قرار بده ولی انچه که مشخصا میتوان ابراز کرد اینه که برنامه های هدفمند معمولا باعث تحول میشن وانسان بخاطر ذات ترمودینامیکیش نمیتونه از این اصل تبعیت نکنه!! اما نکته اخری که دراین موضوع به ذهنم میرسه سنجش بزرگی اهداف نسبت به شاخصه های شخصیتی است یعنی اهداف رواونقدر کوچک انتخاب نکنیم که مارو دچار دلسردی بکنه واز قابلیت هامون چشم بپوشیم یا اونقدر بزرگ نباشه که مصداق سنگ بزرگ علامت نزدن بشه شناخت ویژگی های شخصیتی وتوانایی های شخصی میتونه عامل بسیار مهمی در تعریف هدف یا توجه به اهداف بالقوه ذهنیمون باشه نکته اخر هم اینکه گاهی داشتن هدف میتونه (والبته نه همیشه) باعث ایجاد امید وانگیزه درافراد بشه وهمین باعث لذت بخش شدن تقابل با مشکلات ورسیدن به جایگاهی بالادستی بشه 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ شما هدف دارین تو زندگیتون؟ هدف داریم تا هدف. یک هدف ندارم،هدف های فردی دارم،هدف های اجتماعی دارم،هدف های رویایی هم دارم. هدف فردیم رسیدن به مقام غلامی آغاست،هدف اجتماعیم هم نابودی اســـرائیل غاصب از صحنه جهانی است. هدف رویایی من هم بازی کردن با گوسفندان بدون حضور چوپان و گرگ است. کسی که هدف نداشته باشه چی میشه؟ یا فتـــنه گر میشه یا وابسته به جریان انـــحرافی. هدف اطاعت مطلقه است و بس،من به غیر از اطاعت،هدف مدون دیگری در دنیا نمیبینم. چرا باید هدف داشته باشیم؟ اصلا باید داشته باشیم؟ هدف خوبه،چون مزیت های فراوانی مثل ساندیس و... پشتش میاد. اگر کسی هدف نداشته باشه،نه تو این دنیا به جایی میرسه نه درسرای باقی. داشتن هدف چه کمکی به بهتر زندگی کردن میکنه؟ عین سوالات لوس صدا و سیما است سوالاتت !!! از اون سوالاتی که از مولای خوبان پرسیدند احساس شما چیست و ایشان گفت: هیچ من هم میگویم هیچ...... 20 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ همه اومدند تشکر کردند رفتند واسه امتیاز زدم ایو که..سواله واقعا واسم کودوم همه. همش 3-4 نفر تشکر زدن. همش نیم ساعته تاپیک زده شده میان الان.... هدف... قدیما یه هدف داشتم که براش خیلی تلاش کردم ولی به هرکی گفتم مسخره کرد... هر چی سنم بالا رفت با آدمای گنده تری نشستم هدفم کوچیکتر بنظر رسید کنار هدفای کوچیکم یه هدف بزرگ داشتم که اونم پیشرفت کشور و مردمم بود... ولی این روزا به هرکی گفتم جواب داده که: " این حرفارو بذار کنار. هدفت فقط جیبته ماهم اینو میدونیم... بگو چند!!!" :icon_razz: این یکی دو ساله انقد این جواب برام تکرار شد که خودمم باورم شد. از وقتی هدفم رنگ پول گرفته حرفامو بهتر میفهمن.... خودمم دیگه اون شور و شوقو ندارم... 12 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ من کلی هدف دراز مدت و بلند مدت دارم... فعلا به حتی یدونشم نرسیدم... البته فکر کنم به یکیش رسیده باشم... ولی فقط همون یکی... 10 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ کودوم همه. همش 3-4 نفر تشکر زدن. همش نیم ساعته تاپیک زده شده میان الان.... هدف... قدیما یه هدف داشتم که براش خیلی تلاش کردم ولی به هرکی گفتم مسخره کرد... هر چی سنم بالا رفت با آدمای گنده تری نشستم هدفم کوچیکتر بنظر رسید کنار هدفای کوچیکم یه هدف بزرگ داشتم که اونم پیشرفت کشور و مردمم بود... ولی این روزا به هرکی گفتم جواب داده که: " این حرفارو بذار کنار. هدفت فقط جیبته ماهم اینو میدونیم... بگو چند!!!" :icon_razz: این یکی دو ساله انقد این جواب برام تکرار شد که خودمم باورم شد. از وقتی هدفم رنگ پول گرفته حرفامو بهتر میفهمن.... خودمم دیگه اون شور و شوقو ندارم... پولم بالاخره نیازه..اینکه هدفت پول باشه چیز بدی نیست به چند درصد هدفات رسیدی حالا؟ من کلی هدف دراز مدت و بلند مدت دارم... فعلا به حتی یدونشم نرسیدم... البته فکر کنم به یکیش رسیده باشم... ولی فقط همون یکی... چرا نرسیدی؟ منم هدف بزرگ داشتم قبلا....ولی تلاش و برنامه ریزی نداشتم بهش نرسیدم الان ولی پشیمون نیستم..میتوسنت زدگیم بهتره باشه...ولی الانم خوبه :45645: 10 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ چرا نرسیدی؟ منم هدف بزرگ داشتم قبلا....ولی تلاش و برنامه ریزی نداشتم بهش نرسیدم الان ولی پشیمون نیستم..میتوسنت زدگیم بهتره باشه...ولی الانم خوبه :45645: چون تلاشم کافی نبوده... کسی نبوده کمک بکنه یا راهنمایی بده (البته این رو دلیل نمیدونم... فکر میکنم این توجیه مسئله هست... ولی خوب خیلی تاثیر داشته)... چون خانوادم به هیچ وجه به فکرم نبودند... چون همیشه در موقعیتی قرار داشتم که با کسانی بودم و در محیطی بودم که از خودم خیلی خیلی خیلی پایین تر بودند... اینا همه تاثیر داشته... ولی خوب... هنوزم همون اهداف هستند... برای رسیدن به خدا راه های زیادی هست... 15 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ هدف من رسیدن به آرزوهامه: 1- یار خودم رو پیدا کنم که پیداش کردم 2- گاراژ و تعمیرگاه مخصوص ماشین مسابقه داشته باشم 3- یه اتوبوس کاروان داشته باشم با زنم برم دور دنیا رو بگردم 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ چون خانوادم به هیچ وجه به فکرم نبودند... چون همیشه در موقعیتی قرار داشتم که با کسانی بودم و در محیطی بودم که از خودم خیلی خیلی خیلی پایین تر بودند... اینا همه تاثیر داشته... ولی خوب... هنوزم همون اهداف هستند... برای رسیدن به خدا راه های زیادی هست... یاد کتاب جوجه اردک زشت اثر هانس کریستین اندرسن بخیر...... جوجه وافن دیروز،امروز شده کربلایی وافن ...... 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ داشتن هدف خیلی خوبه... (غیب گفتم) من فقط پیشنهاد میکنم اهداف کوتاه و بلند مدتتون روی کاغذ بنویسید و هرچند وقت یکبار مرور کنید واقعا موثر هست... 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ قبلا هدفم ایجاد یه زندگی راحت و بدون استرس برا خودم و شقی و بچه ها بود الان هدفم اینه که چجوری یارانه ها رو خرج کنم و از پس افزایش قیمتها بربیام:w74: 13 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ .. شما هدف دارین تو زندگیتون؟ -کسی که هدف نداشته باشه چی میشه؟ -چرا باید هدف داشته باشیم؟ اصلا باید داشته باشیم؟ -داشتن هدف چه کمکی به بهتر زندگی کردن میکنه؟ --------------------------------------------------- --------------------------------------------------- بلی هدف دارم تا دلت بخواد نزدیکترین و مهمترینش فعلا اینه که ارشد بالینی روزانه علامه قبول بشم ....قبلش بیشتر و بهتر بشم تو کارای مشاوره و روانشناسی ....تو کارم مشهور بشم و تعداد آدمهای زیادی برای مشاوره بهم اعتماد کنن کسی که د ر زندگی هدف نداشته باشه مثل یه برگ خشک میمونه که باد خیلی راحت این طرف و اون طرف میبرش یا زیر پای دیگران خرد میشه باید هدف داشته باشیم چون ویژگی یه انسان طبیعی و سالم داشتن هدف در زندگیه در غیر این صورت زندگی نباتی یا مرده تعبیر میشه خب گفتم که ...خیلی خوبه کلا باید وقتشو زیاد کنن 8 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ مرسی از همه :icon_pf (44): چون تلاشم کافی نبوده... کسی نبوده کمک بکنه یا راهنمایی بده (البته این رو دلیل نمیدونم... فکر میکنم این توجیه مسئله هست... ولی خوب خیلی تاثیر داشته)... چون خانوادم به هیچ وجه به فکرم نبودند... چون همیشه در موقعیتی قرار داشتم که با کسانی بودم و در محیطی بودم که از خودم خیلی خیلی خیلی پایین تر بودند... اینا همه تاثیر داشته... ولی خوب... هنوزم همون اهداف هستند... برای رسیدن به خدا راه های زیادی هست... منم دقیقا همینا بودم مثلا تو مدرسه ای بودم دبیرستان که نمره 14 میگرفتم شاگرد اول میشدمهمه معلما تشویقم میکردند کسی هم نبود درباره درس و دانشگاه و اینا راهنمایی کنه کسی که د ر زندگی هدف نداشته باشه مثل یه برگ خشک میمونه که باد خیلی راحت این طرف و اون طرف میبرش یا زیر پای دیگران خرد میشه باید هدف داشته باشیم چون ویژگی یه انسان طبیعی و سالم داشتن هدف در زندگیه در غیر این صورت زندگی نباتی یا مرده تعبیر میشه :JC_thinking::pichak29: من هدف ندارم ولی طبیعیم هنوز...زندگیم هم زیاد مرده نیست 7 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ پولم بالاخره نیازه..اینکه هدفت پول باشه چیز بدی نیستبه چند درصد هدفات رسیدی حالا؟ نه هدفم پول نیست. منظورم چیز دیگه ای بود... تقریبا به همشون رسیدم جز همون اولی 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ منم دقیقا همینا بودم مثلا تو مدرسه ای بودم دبیرستان که نمره 14 میگرفتم شاگرد اول میشدمهمه معلما تشویقم میکردند کسی هم نبود درباره درس و دانشگاه و اینا راهنمایی کنه من این فقط یکی از مشکلاتم بود... خیلی خیلی چیزهای دیگر هست که نمیشه اینجا گفت... خیلی مسائل هست... ولی این هم یکیش بود... 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ . شما هدف دارین تو زندگیتون؟ -کسی که هدف نداشته باشه چی میشه؟ -چرا باید هدف داشته باشیم؟ اصلا باید داشته باشیم؟ -داشتن هدف چه کمکی به بهتر زندگی کردن میکنه؟ هدف دارم ولی زیاد اهداف بلند مدت واسه خودم تعیین نمیکنم که از تلاش برای رسیدن بهشون خسته بشم. ---- کسی که هدف نداشته باشه ، بی هدفه! ---- به نظر من بایدی در کار نیست ، اگه آدم بتونه شاد زندگی کنه براش کافیه ولی بعید میدونم آدم بی هدف بتونه شاد زندگی کنه ! --- داشتن هدف فکر نمیکنم کمکی به بهتر زندگی کردن بکنه حتی زندگی رو سخت تر میکنه، این رسیدن به هدفه که میتونه زندگی رو بهتر کنه. 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خسته نباشین واقعا!!! مردین بگین برای رسیدن به اون هدف برنامه دارین یا نه؟ که به قول یکی از دوستان خارجکیمون: Planning is general problem of Iranians!!! 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ داشتم الان ندارم یعنی دارماااااااااااااااااااااا ولی نمیگم 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ من یه زمانی اهداف زیادی داشتم. به یه سری از اونا رسیدم. از این دسته تعدادی پوچ بود. از اون دسته که نرسیدم یه تعدادی رو دست نیافتنی میبینم. پس ولشون کردم. یه تعدادی رو هنوز دارم پیگیری میکنم. ولی سرعتم دیگه خیلی کم شده. شاید هیچوقت به بعضی هاشون نرسم. ولی تلاشمو میکنم. اینطوری بهتره. شاید به بخشی از یک هدف برسم. ولی در حال حاضر دیگه هیچ هدف جدیدی ندارم. فقط دارم سپری میکنم. مثل همه. داشتن هدف قبل از اولین قدم قرار میگیره. پس مشخصه که لازمه وجودیش خیلی زیاده. بعد از هدف به طرح و برنامه و در نهایت تلاش باید پرداخت. 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده