Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ دروووووود عمو جان مهربون صادق یه کم لجباز با اطلاعات بیشتر اوقات جدی عاشق ادبیات علاقه مند به کشاورزی همینا عمو جان...راستی اسم اون حییون مهربونا چی بود؟ شاد باشی :flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ دروووووود عمو جان یه کم لجباز بیشتر اوقات جدی علاقه مند به کشاورزی همینا عمو جان...راستی اسم اون حییون مهربونا چی بود؟ شاد باشی :flowerysmile: مرسي مهناز جان كه اومدي و نظر دادي 1-من كجا لجبازم آخه؟ 2-من شوخي هام هم گاهي جدي هست 3-من عاشق طبيعت هستم و چون كشاورزي ارتباط مستقيم با طبيعت دارد از اين رشته لذت مي برم اون حيوان زيبا هم كه فراموش كردي اسمش آلكاپا هست كه متاسفانه هنوز هيچ اقدامي نكردم در موردش مطمين باش يك دونه حتما برات كنار مي ذارم از اون سفيد برفي ها 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ من زیاد با امیر جان برخورد نداشتم و تو همون 2 3 تایپیکی که ایشون حضور داشتن به اطلاعات بالاشون پی بردم امیدوارم بیشتر سر بزنن انجمن و فعالیتشون بیشتر بشه 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ من زیاد با امیر جان برخورد نداشتم و تو همون 2 3 تایپیکی که ایشون حضور داشتن به اطلاعات بالاشون پی بردمامیدوارم بیشتر سر بزنن انجمن و فعالیتشون بیشتر بشه يك دنبا ممنونم كه اومدي 2 لینک به دیدگاه
baraan 1186 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلام مهربون نیستی به نظر من اینا نمیشناسنتون که میگن مهربونی:w00: یکم بی معرفت نه خیلی :ws2:به نظر منطقی قابل اعتماد ازون ادمایی که میشه همیشه روشون حساب کرد. 2 لینک به دیدگاه
baraan 1186 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ لجبازم یادم رفت بگم به نظرم احساساتی هم باید باشید. برا من که همیشه مثل یه داداش خوب بودین.همیشه هم واستون احترام خاصی قائل بودمو مثل داداشم دوست داشتم. 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ خب اومدم چون اگر نمی اومدم کشته میشدم این داداش امیر ما دارای این خصوصیاته مهربون با شخصیت با معرفت کسیه که میشه روش حساب کرد،برای من همیشه مثل یک برادر بوده خلاصه اینکه براش احترام خاصی قائل هستم.در ضمن خیلی هم با سواد هستش و مطالعات عمومی بالایی داره در زمینه ی تاریخ اطلاعاتش قابل تحسینه امیر جان امیدوارم همیشه شاهد موفقیتات باشیم 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلاممهربون نیستی به نظر من اینا نمیشناسنتون که میگن مهربونی:w00: یکم بی معرفت نه خیلی :ws2:به نظر منطقی قابل اعتماد ازون ادمایی که میشه همیشه روشون حساب کرد. دستم بهت نرسه اكي با تو كه اين همه مهربونم من تو اين رو بگي بقيه چي بگن؟ مرسي كه علي رغم مشكلات اومدي و نظر دادي 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ لجبازم یادم رفت بگمبه نظرم احساساتی هم باید باشید. برا من که همیشه مثل یه داداش خوب بودین.همیشه هم واستون احترام خاصی قائل بودمو مثل داداشم دوست داشتم. باز هم ممنونم اكي جان 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ خب اومدم چون اگر نمی اومدم کشته میشدماین داداش امیر ما دارای این خصوصیاته مهربون با شخصیت با معرفت کسیه که میشه روش حساب کرد،برای من همیشه مثل یک برادر بوده خلاصه اینکه براش احترام خاصی قائل هستم.در ضمن خیلی هم با سواد هستش و مطالعات عمومی بالایی داره در زمینه ی تاریخ اطلاعاتش قابل تحسینه امیر جان امیدوارم همیشه شاهد موفقیتات باشیم از روي دست اكرم كپي كردي ؟ خوب از خودت خلاقيت نشون بده يك كم پس فردا مي خواي 2 جين بچه بزرگ كني بايد بتوني نو آوري داشته باشي ---------- مرسي كه اومدي خيلي ممنونم 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ سلام البته یکم دور از ادبه بنده استاد خودم رو نقد کنم ولی چون خواست خودشون بود ادای وظیفه میکنم امیر عزیز به نظرم آدم خیلی رکی هستند و فکر میکنم از این موضوع گاها ضربه خورده باشند رقیق القلب و سرش تو کار خودشه.....به نوعی محدوده و زیاد رغبتی برای عرصه های جدید ندارن.... تو بیشتر بحثا هم شرکت نمیکنن:دی تا حدودی مغرور و البته باسواد.....تا اطلاعی کافی از بحثی نداشته باشه شرکت نمییکنه شدیدا ایران پرست (برخلاف من:دی) و دلیل خاصی برای این فریضه نمیدونم من تا جایی که بتونه کمک میکنه فارغ از هر زنده باد و مرده بادی فعلا همینا 5 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ سلامالبته یکم دور از ادبه بنده استاد خودم رو نقد کنم ولی چون خواست خودشون بود ادای وظیفه میکنم امیر عزیز به نظرم آدم خیلی رکی هستند و فکر میکنم از این موضوع گاها ضربه خورده باشند رقیق القلب و سرش تو کار خودشه.....به نوعی محدوده و زیاد رغبتی برای عرصه های جدید ندارن.... تو بیشتر بحثا هم شرکت نمیکنن:دی تا حدودی مغرور و البته باسواد.....تا اطلاعی کافی از بحثی نداشته باشه شرکت نمییکنه شدیدا ایران پرست (برخلاف من:دی) و دلیل خاصی برای این فریضه نمیدونم من تا جایی که بتونه کمک میکنه فارغ از هر زنده باد و مرده بادی فعلا همینا درود كم كم داشتم نااميد مي شدم از اومدنت با احترام خاصي كه براي همه ي نظر ها قايل هستم ولي هر آدمي با توجه به عمق شناخت هايي كه ديگران ازش دارند از برخي افراد انتظار بيشتري دارد. بگذريم از اين حرف ها مرسي كه اومدي ------------------- رك بود نهميشه خوب نيست مخصوصا در جامعه ي ايران كه فرهنگش بر پايه ي تعارف و رو در وايستي هست. من هم استثنا نيستم .اما در محيط اينترنت دليلي براي تعارف نمي بينم .راه ارتباطي من با خيلي از دوستان صفحه ي مانيتور هست و بس.اگر هنگام نوشتن نتوانم حرف خودم را آنطور كه مي خواهم بيان كنم پس هيچ وقت نمي تونم البته خوب چون اين ديد من نهادينه نيست و شايد خاص باشه مشكلاتي هم داشتم و تنش هايي رو هم تجربه كردم كه سكوت تقريبي فعلي من در خيلي از بحث ها به همين دليل هست. ---------------- عرصه ي جديد اگر منظورت شاخه هي ديگري از دانش هست كه من بهش هيچ تسلطي ندارم يك دليل دارد اينكه من در همين ها هم كه وارد شدم تنها دستي به اب زده ام و در كناره ي درياي بيكران راه مي روم.دوست دارم در چند مطلب درياچه باشم ولي عميق تا اينكه دريا باشم به عمقي كم. خيلي از مطالب هم با ذهن من و روحيات من سازگار نيست.مثلا مباحث رشته ي برق.ذهن من ذاتا مكانيكي هست و هيچ ادراكي از مباحث برق ندارد و من نمي توانم وارد اين مباحث بشوم. ولي خوب سعي مي كنم در زمينه هايي كه علاقه دارم فعاليت بيشتري داشته باشم ---------------- غرور آفت شخصيت هست من دوست ندارم مغرور باشم چون نگاه درخت كه مي كنم درختي سر كش هست كه بي بار هست و من بي باري رو دوست ندارم اما به هر حال هر شخصيتي به مانند يك درخت نياز به هرس دارد.سعي مي كنم رگه هاي غرور بي جا رو از خودم حذف كنم. مرسي كه تذكر دادي --------------- خاك لايق پرستش نيست اما تعلق خاطر ايجاد مي كنه و حس دوست داشتن رو بر مي انگيزه من ايران پرست نيستم ايران دوست هستم پرستش زيبنده ي يزدان پاك هست و بس. من در هر كجا كه باشم هر فعاليتي بكنم در راستاي بالابردن و يا پايين بردن جامعه ي من هست.و در پيشرفت و پسرفت جامعه سهيم هستم.با اين ديد چرا براي جامعه اي كه از آن برخواستم تلاش نكنم؟ اگر انتقادي بر آداب و فرهنگ و زبان و ... اين جامعه دارم چرا براي اصلاحش نكوشم؟ هويت چيزي هست كه تمام ادميان به دنبال ان هستند يكي با مذهب يكي با كشور يكي با قوميت يكي با تاريخ يكي با فرهنگ و.... به ان دست مي يابد. من در نام ايران كشور قوميت تاريخ ادب فرهنگ و... را مي بينم لذا هويت خويش را با نام ايران گره مي زنم و مي كوشم براي سربلندي آن (البته بدي ها را نيز مي بينم و تلاش مي كنم كه در وهله ي اول خود را از آن كژي ها دور كنم و سپس براي اصلاحش در جامعه بكوشم) ------------------- :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ درود...:icon_gol: دوست عزیز و گرامی با معلومات بسیار بالا.فرهیخته و نواندیش..سرسخت و با اجازه شما یکدنده!!!!! 4 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ درود...:icon_gol:دوست عزیز و گرامی با معلومات بسیار بالا.فرهیخته و نواندیش..سرسخت و با اجازه شما یکدنده!!!!! يكدنده؟؟؟؟؟؟؟ شايد در بعضي مواقع اينطور بوده باشه 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ از روي دست اكرم كپي كردي ؟خوب از خودت خلاقيت نشون بده يك كم پس فردا مي خواي 2 جين بچه بزرگ كني بايد بتوني نو آوري داشته باشي ---------- مرسي كه اومدي خيلي ممنونم اتفاقا از بس وقت کم بود اصلا نفهمیدم که اکی هم برات نوشته:brodkavelarg: پسر لج درار :w00: 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ اتفاقا از بس وقت کم بود اصلا نفهمیدم که اکی هم برات نوشته:brodkavelarg:پسر لج درار :w00: :ws3: اذيت كني برام سرچوپي واي نمي سم هاااااااااااااااا اونوقت مراسمت شبيه مراسم مداحي ميشه :ws3: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده