سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ میدونم این روزا اکثر شهرهای ایران داغه داغ شده اگه مجبورین تو ساعتهای گرم روز بیرون برید خب کرم ضد افتاب رو که میدونید ولی وقتی به خونه برمیگردید اگه مثل من حساسیت فصلی دارید و نمی تونید زیاد زیر کولر و پنکه بمونید روش زیر را امتحان کنید یه خیار رو داخل فریزر قرار دهید تا نیمه فریز بشه طوری که بشه با کارد ازش ورق های نازک برید بعد اونا رو رو پلکهای بسته خود قرار داده و با یک دستمال مرطوب ببندید دراز کشیده و تا هر چقدر که میخواهید استراحت کنید به تدریج که خیار در اثر گرمای صورتتون یخش وا میشه آبش داخل چشاتون میره و یه شستشوی کامل هم به چشاتون میده و باعث شفاف و براق شدن نیگاتون میشه اینو خودم کشفش کردم حتما امتحان کنید خیلی حس خوبی بهتون میده از مدیرا خواهش میشود تاپیک رو تو این روزای داغ فصل منتقل ندن بزار وقتی داغی و تموزی برطرف شد اون وقت هرکاری باهاش میخواید بکنید با تشکر یخمک نواندیشان 36 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ جدا! یعنی خوبه هوا که گرم میشه چشمام خیلی درد میگیره ...یعنی برای منم خوبه؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ جدا! یعنی خوبه هوا که گرم میشه چشمام خیلی درد میگیره ...یعنی برای منم خوبه؟ حتما فایده داره فقط سعی کن از خیارهای بوته ای استفاده کنی یعنی اونایی که به صورت طبیعی رشد کردن 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ میدونم این روزا اکثر شهرهای ایران داغه داغ شدهاگه مجبورین تو ساعتهای گرم روز بیرون برید خب کرم ضد افتاب رو که میدونید ولی وقتی به خونه برمیگردید اگه مثل من حساسیت فصلی دارید و نمی تونید زیاد زیر کولر و پنکه بمونید روش زیر را امتحان کنید یه خیار رو داخل فریزر قرار دهید تا نیمه فریز بشه طوری که بشه با کارد ازش ورق های نازک برید بعد اونا رو رو پلکهای بسته خود قرار داده و با یک دستمال مرطوب ببندید دراز کشیده و تا هر چقدر که میخواهید استراحت کنید به تدریج که خیار در اثر گرمای صورتتون یخش وا میشه آبش داخل چشاتون میره و یه شستشوی کامل هم به چشاتون میده و باعث شفاف و براق شدن نیگاتون میشه اینو خودم کشفش کردم حتما امتحان کنید خیلی حس خوبی بهتون میده از مدیرا خواهش میشود تاپیک رو تو این روزای داغ فصل منتقل ندن بزار وقتی داغی و تموزی برطرف شد اون وقت هرکاری باهاش میخواید بکنید با تشکر یخمک نواندیشان مررررررررسی....من دارم میرم بیرون الان که ساعت 7 و نیمه هنوز آفتاب نرفته! یه خیار میذارم تو فریزر برمیگردم تست میکنم ببینم چی میشه! حالا فلسفه ی فریز کرنش چیه؟فقط واسه اینکه بیشتر خنک شی؟ 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ فقط با خیار جواب میده؟ نمیشه با موز امتحان کرد؟ :JC_thinking: اگه به خاطر بحث مالی گفتی خیار،اشکال نداره میتونیم از موز هم استفاده کنیم. به فکر هزینه نباش،هرچی بهتر جواب میده،آن میوه را بگو،اقلا چشمهایمان هم طعم موز را بچشند. 12 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ سارایی مطمئنی؟ یه وخت کور نشیم با آب خیار بعد تو روزنامه بزنن بکش و خوشگلم کن دختری بینایی خود را با خیار از دست داد!! 14 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ من پیشنهاد میکنم تو این روزای گرم تابستان هرچقدر میتونید حجابتون رو رعایت کنید تا تایپیکتون پاک نشه 6 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ آقا من تست کردم باحال بود ولی اولش آدم سر درد میگیره از بس یخه ... البته فک کنم واسه من زیادی فریز شده بود خیاره (2 ساعت توی فریزر مونده بود !! ) 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ آقا من تست کردم باحال بود ولی اولش آدم سر درد میگیره از بس یخه ... البته فک کنم واسه من زیادی فریز شده بود خیاره (2 ساعت توی فریزر مونده بود !! ) اسمت به عنوان اولین نفر ثبت شد .. یعنی نفر بعدی کی میتونه باشه ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ اسمت به عنوان اولین نفر ثبت شد ..یعنی نفر بعدی کی میتونه باشه ؟؟؟ والا سارا این تاپیکو زد دیگه پیداش نشد ...امیدوارم مــشکلی واسه چشماش پیش نیمده باشه! من نمیخوام کور بشم!! :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خودت کشف کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدا به دادمون برسه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ والا سارا این تاپیکو زد دیگه پیداش نشد ...امیدوارم مــشکلی واسه چشماش پیش نیمده باشه! من نمیخوام کور بشم!! :icon_pf (34): کلا طلب شفای عاجل برای جمیع بیماران اسلام نترس مشکلی پیش اومد خودم روز چهانی عصای سفید یه عصا می خرم برات 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ پلک یخ میزنه که اینجوری خیارش درختی باشه یا بوته ای ؟:mornincoffee: 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ پلک یخ میزنه که اینجوری خیارش درختی باشه یا بوته ای ؟:mornincoffee: گفته بوته ای دیگه!!! کار خوبیه،فایده داره،کور نمیشید:دی 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ این عمل را با گوجه نیز تکرار کنید :mornincoffee: 6 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ این عمل را با گوجه نیز تکرار کنید :mornincoffee: تو امتحان کردی؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ تو امتحان کردی؟؟؟؟ خیر:mornincoffee: 5 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خیر:mornincoffee: پس واسه چی میگی؟؟؟چشماشون در میاد که!!!:w00: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ پس واسه چی میگی؟؟؟چشماشون در میاد که!!!:w00: میخواد چشمات مزه سالاد خیار گوجه رو بچشه:ws28: 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده