.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان عزیزم خوب بعد از وقفه حدود یک ماهه که فصل امتحانات بود می خوایم مسابقات عکس رو دوباره از سر بگیریم خوب موضوع این سری مسابقه عکس از سردر و ورودی هست دوستای عزیزم دو هفته وقت دارین که عکساتونو بگیرین و به من پیام خصوصی بزینن اندازه عکساتونم 600*800 باشه لطفا اسم مکانی رو که ازش عکس گرفتین هم برای من بنویسین جایزه ها هم به ترتیب عبارتند از: نفر اول 100 امتیاز + مدال نفر دوم: 75 امتیاز نفر سوم: 50 امتیاز خوب بهتره فرصتو از دست ندین من منتظر عکسهای زیبای شما هستم موفق باشید 21 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ منم اگه پیدا کردم میفرستم حتما 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ منم اگه پیدا کردم میفرستم حتما پیدا نباید بکنی باید خودت عکس بگیری یا از عکسایی که قبلا گرفتی استفاده کنی 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ خب از همون عکسای قبلیم میخوام پیدا کنم 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ خب از همون عکسای قبلیم میخوام پیدا کنم خوبه منتظریم 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ پیدا نباید بکنی باید خودت عکس بگیری یا از عکسایی که قبلا گرفتی استفاده کنی منم منظورم همین بود که تو عکسای خودم بگردم پیدا کنم! 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ یعنی اگر من شرکت نکنم نفر آخر ندارید شما 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ منم بين عكسام بگردم اگه عكس جالبي گرفته بودم شركت ميكنم :girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ شیطونه می گه تاپیکو ببندم رقیب زیاد نشه 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ اگه بتونم میفرستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتم 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ شايد شركت كردم... البته عكاسي من زياد خوب نيست:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ یه عکس داریم چه شروع خوبی بدویییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ معماری سردرش باید خاص باشه یا مهارت عکاسیش مهمه؟! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده