Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ درود فراوان. این چند وقت همش تو مترو دیدم مردم دارن با kindle کتاب می خونن و خیلی کم کتاب دستشونه اخیرا" یه چیزی اومده به اسم بوک ریدر کیندل! واضحه یا توضیح بدم؟ توضیح: بوک ریدر چیزی هست که توش کتاب می خونیم... یه صفحه ی نازکه که یه عالمه کتاب با فرمت های مختلف توش هست... سبک...به صرفه و مطمئن که به شدت به افراد کتاب خون توصیه می شه. ( واقعا" چقدر قشنگ توضیح دادم ) شکلشم بذارم که توضیحام کامل بشه... خب حالا هر کی هر چی می دونه در مورد کیندل بگه دست گلتون درد نکنه... 35 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ اول از همه بگم که می تونید برای اطلاعات بیشتر به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مراجعه کنید ... توضیحاتش عالیه. من اینا رو می دونم... فرمت word وpdf رو می خونه mp3 می شه گوش داد می شه به اینترنت وصل شد مجله رو هم می شه باهاش خوند اما سیاه سفیده نور که بهش می تابه هیچ تعییری نمی کنه صفحش ...مثل ورق کاغذه اگر pdfتون رو نخوند می تونید براشون اون رو ایمیل کنید و رایگان براتون به pdf ای تبدیل می کنن که کیندل بتونه بخونه سایز های مختلف داره که قیمتش مناسبه.... البته بگم تو فرنگ! کتاب خیلی گرونه و کیندل بی نهایت به صرفه هست شارژش طولانی مدت می مونه...تو سایت آمازون گفته 2 ماه! حدود 3500 تا کتاب رو می تونه نگه داره چند فصل بعضی از کتاب ها رو به طور رایگان در اختیارتون می ذاره برای مطالعه ( خوبه هااااا ببینیم اصلا" خوشمون میاد از کتابه یا نه!) این کارش برای تنبلا خوبه... اگه بخواید کتاب رو براتون می خونه البته فقط کتابای انگلیسی و به نظرم برای تقویت زبان عالیه 35 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ برای من که هیچ فرقی نداره که کیندل باشه یا کتاب باشه. چون در هیچ صورتی مطالعه نمیکنم ( از ویژگیهای کیندل نبود ها ) 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ الان چک کردم.... چقدر چیزا در موردش خوندم! چقدر کتاب رایگان داره که از سایت آمازون می شه دانلود کرد.... یه عالمه کتاب تخصصی هم بود. برای معماری رو چک کردم حدود 30-40 تا رایگان و خیلی هاش هم واقعا" ارزون بود.... می تونید به متنی که دارید یاد داشت اصافه کنید... دیکشنری سر خود هم داره تمام کتابهایی رو که از سایت آمازون می گیرید اتوماتیک توی سایت ذخیره می شه و هر زمان که بخوایم می تونیم دانلود کنیم... می تونید کتابها رو دانلود کنید بریزید روی موبایل یا کامپیوتر و بخویند و اگه خواستید پرینت بگیرید. اینترنت وایرلس هم داره! 20 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ هر کی، هر چی از kindle می دونه بگه سلام خوب منکه تاحالاچیزی راجع به این دستگاه نشنیده بودم:icon_pf (34): امامنم دیگه سعی میکنم کتابهای موردنیازم رو ازطریق اینترنت وبه صورتebook بریزم رو گوشیم ومطالعه کنم چون هم دیگه کتاب خراب نمیشه هم راحت هرچندتا بخوای دم دستت هست هم اینکه ارزونتر از کتاب واقعی برات تموم میشه خیلی محاسن دیگه هم داره خلاصه اینکه من ebook رو به کتاب واقعی ترجیح میدم 12 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ عالیه مرسی از اطلاعاتت .خوب قیمت خدودیش چقدر هست؟ 14 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ فکر کنم توی یه تاپیکای waffen در این مورد یکم بحث شد ( البته موضوع اصلی تاپیک این نبود ) .... اون تاپیکم خوب بود ... 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ این سایت هم اطلاعات خوبی داره . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ ان الکیندل مصباح الکتاب و سفینه المطالعه. همانا کیندل چراغی برای کتابخوانی و کشتی نجات مطالعه است. اسی (ره) به نظر من که شاهکار است،مخصوصا برای خواندن مقالات دو ستونی. بسیاری از کتاب ها که امروز به صورت پی دی اف موجودند،سخته آدم بشینه پشت کامپیوتر بخونه چون چشم درد و سر درد میاره. اما کیندل به دلیل استفاده از سیستم ink دقیقا انگار یک صفحه کاغذ دستت گرفتی. من ازش راضیم،خدا هم انشالله ازش راضی باشد و اجر این خدمتش به بشریت را به او بدهد. 19 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ مهنازجان این همون چیزی هست که اون موقع ازت خواستم برام قیمتشو بگیری وگفتی دقیق نمیدونم قبل از مسافرتت به اینجا 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ عالیه مرسی از اطلاعاتت .خوب قیمت خدودیش چقدر هست؟ حدود 150 دلار در میاد .......... 7 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ واسه من لذت خوندن کتاب چاپی خیلی بیشتره سمت این چیزا نمیرم 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ من مدتهاست که آرزوشو دارم ولی تو ایران قیمتش بالاست... 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم میتونید در مورد قیمت ها و اطلاعات دیگه در مورد کیندل بخونید 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ مرسی مهناز از اطلاعاتت منم اون روز ست یه دختری توی مترو دیدم داشت باهاش زبان میخوند فک کردم فقط برای خوندن زبان هستش ...اگه اینجور که میگی باشه واقعا چیز عالیه قابلیت تایپ هم داره نه؟ 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ یکی بگه رنج قیمتهاش چقدره تو ایران هست جنس چینیه لابد نمایندگی داره یا نه ازکجا بریم تهیه اش کنیم 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ خیلی خوبه ولی خیلی گرونه 300 تا 600 هزار تومن واسه من...نسبت به استفاده ای که قراره ازش بکنم نمیصرفه :ws6: 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ خیلی خوبهولی خیلی گرونه 300 تا 600 هزار تومن واسه من...نسبت به استفاده ای که قراره ازش بکنم نمیصرفه :ws6: قیمتش نهایت 150-200 دلاره ولی اجازه واردات وفروشش رونمیدن اگه کسی میره دبی میتونید از اونجا جنس مطمئنی روبخرید ارزش اینوداره که چشاتونو پشت مونیتور به فنا ندید 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده