سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ درخواست زدن یک تاپیکی رو از آقای ابوالفضل دارم 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ درخواست زدن یک تاپیکی رو از آقای ابوالفضل دارم ای ملکه سیندخت بزرگ! بنده در خدمتگذاری حاضرم. فقط قبل از سپردن بنده به دست جلاد عنوان تاپیک درخواستی نه ببخشید فرمایشی خود را اعلام بفرمائید ابوالفضل به قربان جمال مبارکتان باد! 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ ای ملکه سیندخت بزرگ! بنده در خدمتگذاری حاضرم. فقط قبل از سپردن بنده به دست جلاد عنوان تاپیک درخواستی نه ببخشید فرمایشی خود را اعلام بفرمائید ابوالفضل به قربان جمال مبارکتان باد! هی وای من فکر می کردم یادت باشه پس با این حسای چیزی نیست که بتونی چن دقیقه ای بزنی و به نتیجه برسونی دیگه نمی خواد بزنی 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ هی وای من :icon_pf (34):فکر می کردم یادت باشه :icon_pf (34): پس با این حسای چیزی نیست که بتونی چن دقیقه ای بزنی و به نتیجه برسونی دیگه نمی خواد بزنی :vahidrk: ای وای بر من! الان یادم اومد یه تاپیک قرار بود بزنم. ولی هر چی فکر میکنم یادم نمیاد موضوعش چی بود. تو پروفایلم باید موجود باشه. الان میگردم و پیداش میکنم. واقعا شرمگین و متاسفم بابت این فراموشکاری. 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ ای وای بر من! الان یادم اومد یه تاپیک قرار بود بزنم. ولی هر چی فکر میکنم یادم نمیاد موضوعش چی بود. تو پروفایلم باید موجود باشه. الان میگردم و پیداش میکنم. واقعا شرمگین و متاسفم بابت این فراموشکاری. ولش کن دیگه..........تو پروفت هم نیست یه روز که یه بلایی سر خودت آوردی اون وخت متوجه این غفلتت میشی..........دیدم که می گم زحمت پاک کردن این اسپما اگه لازمه با خودت 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ از آفرین درخواست داریم :ws3: یه سری خرافات و دروغ های وارد شده تو تاریخ ایران...که خیلی ها باور دارن...مخصوصا درباره هخامنشیان و غیره اگه چیز زیادی نیست بیخیال:banel_smiley_4: @AFARIN 7 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ از آفرین درخواست داریم یه سری خرافات و دروغ های وارد شده تو تاریخ ایران...که خیلی ها باور دارن...مخصوصا درباره هخامنشیان و غیره اگه چیز زیادی نیست بیخیال @AFARIN بسيار عالي.. چشمب 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ درخواست من از میلاد برای یک تاپیک با عنوان : حس و حال یک ببر بی دندان. یک تاپیکی میخوام که سرگذشت یک ببری رو بگه که قبلا دندان های تیزی داشته،اما دندونش رو کشیدن. یک تاپیکی پر از استعاره و جالب میتونه باشه. 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ درخواست من از میلاد برای یک تاپیک با عنوان : حس و حال یک ببر بی دندان. یک تاپیکی میخوام که سرگذشت یک ببری رو بگه که قبلا دندان های تیزی داشته،اما دندونش رو کشیدن. یک تاپیکی پر از استعاره و جالب میتونه باشه. نامرد این ببره رو دندوناشو نکشیدن خسته شده فقط آره تاپیک خوبی میشه ولی من بلد نیستم اینجوری بنویسم شاید یکم طول بکشه 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ نامرد این ببره رو دندوناشو نکشیدن خسته شده فقط آره تاپیک خوبی میشه ولی من بلد نیستم اینجوری بنویسم شاید یکم طول بکشه برو تاپیک بیایین بریم بهشت عسل بخوریم رو بازسازی کن 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ با سپاس از دوست ارجمند و فرزانه ام اسی عزیز که یادی از تاپیک من کردند و با تشکر از همه دوستانی که تو این تاپیک شرکت کردند. 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ از برادر Tulkas درخواست داریم تاپیک درباره فیلم پرستیژ بزنه نقد و بررسی و اینکه مسائل فیزیکی توش حقیق بود یا تخیلی و همچنین دانشمند تسلا که توی فیلم بود شخصیتش همونجور بود یا جور دیگه میدونم اطلاعات خوبی داره گفتم بقیه هم استفاده کنن [h=1]The Prestige ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )[/h]8.4 IMDB [h=4]Director:[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ درخواستمون اجابت شد http://www.noandishaan.com/forums/thread81588.html دستش درد نکنه 5 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سلام شقایق خانم. شما مدیرید. ببین چقدر تاپیک الکی ایجاد شده...... یه پیشنهاد دارم: یه تاپیک یزنید حالا به هر نامی که بچه ها چیزای جالبی که هر جا میبینن رو بیان و اونجا شیر(share) کنن. جواب میده و همه ی چیزای جالب متمرکز میشه. ممنون 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سلام شقایق خانم.شما مدیرید. ببین چقدر تاپیک الکی ایجاد شده...... یه پیشنهاد دارم: یه تاپیک یزنید حالا به هر نامی که بچه ها چیزای جالبی که هر جا میبینن رو بیان و اونجا شیر(share) کنن. جواب میده و همه ی چیزای جالب متمرکز میشه. ممنون سلام من که مدیر نیستم 5 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سلام شقایق خانم.شما مدیرید. ببین چقدر تاپیک الکی ایجاد شده...... یه پیشنهاد دارم: یه تاپیک یزنید حالا به هر نامی که بچه ها چیزای جالبی که هر جا میبینن رو بیان و اونجا شیر(share) کنن. جواب میده و همه ی چیزای جالب متمرکز میشه. ممنون تاپیک مد نظر شما اینجا هست تابلو اعلانات نواندیشان!! سلام من که مدیر نیستم شما سروری من خواهش می کنم از شقایق که هر موقع حوصله داشت یه تاپیک در مورد عید بزنه هر موضوعش رو که خودت دلت خواست 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ تاپیک مد نظر شما اینجا هستتابلو اعلانات نواندیشان!! شما سروری من خواهش می کنم از شقایق که هر موقع حوصله داشت یه تاپیک در مورد عید بزنه هر موضوعش رو که خودت دلت خواست عزیزی پیمان جان حوصلش هست وقتش نیس فعلا از 8 تا ده شب سرکاریم بعد جنازه عمودیم میاد خونه اگر بسه بعد 13 میشه و لطفی نداره دیگه شرمندم ها 5 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ عزیزیپیمان جان حوصلش هست وقتش نیس فعلا از 8 تا ده شب سرکاریم بعد جنازه عمودیم میاد خونه اگر بسه بعد 13 میشه و لطفی نداره دیگه شرمندم ها آره می دونم گرفتاری شقایق عیب نداره دفه بعد یه موضوع بهت می دم، یه مدت درگیرش باشی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده