ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ نه کاملا منظورم خود خود خودت بودبه هرکسی که ازش درخواست داشتم لینکو فرستاده بودم مرسی لینک رو واسه من فرستادی.... :4chsmu1: ولی چون از اول نیتت هدا بوده نه هدی از طرف منم پذیرفته نیست...!!!! 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ لینک رو واسه من فرستادی.... :4chsmu1: ولی چون از اول نیتت هدا بوده نه هدی از طرف منم پذیرفته نیست...!!!! خب مشکلی نیست جفتتونم همین کارو میکنید هدی هدی است گرچه خداست! 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ من فکر کردم قضیه طنزه.....وقتی یکی یکی تایپیک زدن دیدم نه بابا گویا داره جدی میشه!!! کی اولین تایپیک رو زد؟:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=617812#post617812 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ غذای مامان من خوشمزه تره سریع برم سر اصل مطلب! شبیه این چیزا رو احتمالا بارها شنیدین: 1-لهجه تهرانی قشنگ ترین لهجه است. 2-عذای ایرانی خوشمزه ترین غذاست و تازه مال مامان من از همه خوشمزه تره. 3-هنر ایرانی لنگه نداره. 4- مذهب شیعه دومی نداره. 5-هیچ جا ایران نمیشه. 6-ورزش فقط فوتبال. 7-ماشین فقط پرشیا. 8-نژاد فقط آریایی و سیاه پوست هم که به قول بعضیها اصلا! و موارد بسیار دیگه. علت این تفکرات چیه؟ آیا واقعا چنین حرفایی درسته؟ ایا شما تمام لهجه ها رو شنیدین و تازه از دید کی این لهجه قشنگتره؟ شما غذای چند تا کشور را خوردین و غذای چند تا مامان را؟!!!!!! از هنر کشور های دیگه چی میدونین؟ اصلا اسم چند تا کشور را بلدین؟ چند تا مذهب را بررسی کردین و اسلام و شیعه را انتخاب کردین؟ همین که خود مذهب ادعا کنه بهترینه حله؟ خب تقریبا همه مذاهب که 90 درصدش را شما اصلا خبر ازشون ندارین،همین ادعا را دارن!!!!!!!!!!!!! چندتا ورزش مختلف را انجام دادی که فهمیدی فوتبال بهتر از همه است؟ اصلا مسابقات بیلیارد و گلف و فرمول یک و صد تا چیز دیکه را تاحالا دیدی؟ چه ماشینایی تا حالا سوار شدی؟پورشه؟فراری؟لامبورگین ی؟بنز؟ چند بار با یه سیاه پوست یا سرخپوست یا .... همخونه بودی و یا همسفر یا مزدوج، که عاشق سفید پوستایی؟! مشکل ما اینه که از دید خودمون دنیا را نگاه میکنیم و تجسمی از عظمت دنیا و تنوع ادماش و عقایدش و صد ها مورد دیگش نداریم. اینکه میگن "بسیار سفر باید تا پخته شود خامی" برای همینه که بفهمین دنیا از چیزی که ماها فکرش را میکنیم به مراتب بزرگتره و این همه "ترین" را باید ریخت دور. 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ این روش تاپیک زدین برای پیشرفت هم خیلی خوبه . . . من این روش رو تایید می کنم . . . :persiana__hat: 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ ادامه نميدين ؟ فكر كردم دائميه برای اینکه این روش ادامه داشته باشه شاید بهتر بشه که این تاپیک مهم بشه تا تو صفحه اول بمونه و دوستان ببینند و ادامه بدهند. البته بستگی به نظر مدیران داره. 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ هر کدوم از دوستان که مایل بودن در این مورد یه تاپیک بزنند: در كشورهای اهل سنت نظیر امارات، قطر و عربستان پیشوایان دینی قویتری وجود دارد! كه طرحهای اقتصادی آنها بهتر مدیریت می شود و یا در كشورهای غربی این میزان پیشرفت اقتصادی به دلیل اعتقادات مذهبی متفاوت آنهاست! 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ تو این تالار جای یه تاپیک آموزشی که به کاربران جدید آموزش بده که چه تاپیکی رو باید کجا بزنند بسیار خالیه. یکی از دوستان که دست به قلمش هم خوبه یه تاپیک در این مورد بزنه و ضمن انتقاد از تاپیکهای کپی پستی و توصیه ای که تو این تالار زده میشه , یه جوری به این کاربران آموزش بده که موضوعات رو از خودشون بزنند و مدام کپی پست نکنند و البته سبک و سیاق این تالار رو هم بهشون یاد بده. این کار میتونه کمک زیادی به مدیران تالار باشه که مدام وقتشون برای این جور چیزا گرفته نشه و اونم بتونن به کار های اصلی شون بیشتر برسند. 2 لینک به دیدگاه
محسن2115 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ من نمیدونم کی میتونه یه تاپیک چالش برانگیز ناک بزنه. که همه نتونن نخونن ومطلب ننویسن. هرکی میتونه مطلب رو ارائه بده. 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ من نمیدونم کی میتونه یه تاپیک چالش برانگیز ناک بزنه.که همه نتونن نخونن ومطلب ننویسن. هرکی میتونه مطلب رو ارائه بده. چالش بر انگیز رو نمیدونم . بنظر من اسی و وافن و شقایق و سارا افشار هر تاپیکی بزنند این حالت رو داره. برای من که همیشه همینطور بوده. 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ پيل و مردان بي چراغ! شرمنده ديگه با تاخير 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ این تاپیک خیلی جالب بود. به نظرم بتونیم فعالش کنیم، خیلی میتونه مفید باشه. من خودم از یکسری از کاربران درخواست تاپیک هایی با عنوان های زیر رو دارم،امیدوارم روی منو زمین نندازند و روی سئوال فکر کنند و مطلبی جالب و قابل بحث ارائه دهند. اگر کسی درخواستی داشت بگه. پاییز امیدوار : تابوهای زندگی شما که قادر به شکستنش نیستید،چیست؟ نگاری : انواع و اقسام دوستی ها و سطح روابط در هر کدام چیست؟ حمید صفا : در چه صورتی میتوان همه را به خود جذب کرد؟ فعلا همین سه تا تاپیک را بزنین،بعدا سراغ کاربرهای دیگه هم میروم. 9 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ موافقم که این تاپیک را دوباره فعال کنیم. 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ موافقم که این تاپیک را دوباره فعال کنیم. یعنی این ابراز موافقت منو رسما نابود کرد. :icon_pf (34): خوب به جای موافقت یک چیزی که به ذهنت میرسید رو از کسی میخواستی تاپیک کنه. مثلا alimec که ازت تشکر کرده و موافقه،یه چیزی ازش بخواه. 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ یعنی این ابراز موافقت منو رسما نابود کرد. :icon_pf (34): خوب به جای موافقت یک چیزی که به ذهنت میرسید رو از کسی میخواستی تاپیک کنه. مثلا alimec که ازت تشکر کرده و موافقه،یه چیزی ازش بخواه. اتفاقا مهندس جاوید خودمون هم زیاد ابراز می کرد 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ یعنی این ابراز موافقت منو رسما نابود کرد. :icon_pf (34): خوب به جای موافقت یک چیزی که به ذهنت میرسید رو از کسی میخواستی تاپیک کنه. مثلا alimec که ازت تشکر کرده و موافقه،یه چیزی ازش بخواه. واستا دیگه دارم فکر میکنم یه چیزی باشه به درد دنیا و آخرتش بخوره. :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ اتفاقا مهندس جاوید خودمون هم زیاد ابراز می کرد عوض خندیدن بدو برو زود یه تاپیک راجع به عکس العمل در برابر بزرگترهایی که حرف غیر منطقی میزنن استارت کنن. بدو برو دیگه! واستاده منو نیگاه میکنه! :w888: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده