رفتن به مطلب

درخواست تاپیک با موضوع خاص از کاربر خاص

Fakur

ارسال های توصیه شده

با سلام

این تاپیک هم در نوع خودش تازه ست.

موضوعش هم اینه که در این تاپیک از فرد خاصی بخواهید که تاپیک ویژه ای در یک مورد خاص را بزند تا همه در اون تاپیک شرکت کنند.

من از spow عزیز میخوام که در مورد مقام پدر یه تاپیک ویژه ایجاد کنه.

حالا شما هم میتونید از یک کاربر خاص یک تاپیک خاص تقاضا کنید تا ایجاد کنه.

سعی کنیم تاپیکهایی را از افراد بخواهیم که با ویژه گیهای اون فرد متناسب باشه. با تشکر:icon_gol:

• Like 27
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 78
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خوب , نوبتی هم که باشه نوبت داداش هستش که دست ما رو بگیره.

از ایشونم تقاضا دارم که یه تاپیک در مورد نیاز یا عدم نیاز انسان به ایدئولوژی و نوع آن یه تاپیک بزنه.

• Like 16
لینک به دیدگاه

خوب پيشنهاد مي دم شما به عنوان استارتر يك مديريت داشته باشيد

به اين نحو كه از هر كس تقاضا شد براي مطلع شدن اون فرد يك پيغام بهشون بديد تا بياد و ببينه

• Like 15
لینک به دیدگاه

yinyang.gif نقاب.........

از داداش سجاد در گذشته های دور

×خانواده×

نزد خانواده اش می رفت، نقابش را برچهره گذاشت. نقاب آن آدم مهربان و متین که خانواده به او افتخار می کردند. نقاب آن عضو بی آزار! کسی که نوای سوت زودپز از صدای سخنان او بلندتر بود..پشت نقاب فحش می داد ولی کلمات محبت آمیزی از دهانش خارج میشدند ، پشت نقاب میخواست کتک بزند ولی دستانش نوازش میکردند، . .بهرحال،او، یک عضو نمونه ی خانواده بود ...!

×دوست×

نقابی دیگر به چهره گذاشت...این باربه دیدار دوستانش می رفت. همیشه می شد رویش حساب کرد، به معرفتش قسم میخوردند. هیچ چیز برای هیچ کدامشان کم نمی گذاشت و هیچ کس از رفاقت با او پشیمان نبود. پشت نقابش زمزمه میکرد:اصلا نمیتونم! اما میگفت: «حتما!ارزشت بیشتر از این حرفاست!» پشت نقاب فریاد بود، اما روی لبش لبخند ، پشت نقاب اشک بود، اما قهقهه میزد! پشت نقاب انزجار و نفرت بود اما میگفت: «دلم برات تنگ میشه!»... چه میشه کرد؛ او، یک دوست نمونه بود!

×رئیس×

نقاب بدبختی هایش را به چهره زده بود، کنار رئیس نشسته بود و راجع به درخواست اضافه حقوق حرف میزد... پشت نقاب ، بی قید و بند؛ فقط به ریش رئیس میخندید! ریش های خودش بلند بودند و یقه ی پیراهنش بسته بود، بغض گلویش را گرفته بود، با مهره های تسبیح بازی می کرد و شمرده شمرده از مشکلاتش می گفت و از اینکه چقدر بی منت!زحمت می کشد... ناسلامتی، او، کارمند نمونه ی اداره بود . . !

×یـار!×

نقاب عاشقی را زد و دوان دوان به سوی معشوقی رفت که می گفت انتظار دیدنش او را دیوانه کرده! دستانش را گرفت و با او از قلب و احساسش گفت ... پشت نقاب خیانت بود، ولی دم از وفاداری میزد..پشت نقاب دروغ بود اما صداقتش را به رخ می کشید، پشت نقاب شک و تردید بود ، امـّا می گفت که اعتماد دارد ... پشت نقاب یکی بود مثل صدتای دیگر اما حالا، خیلی نمونه بود. .!

×خــود×

مقابل آینه ایستاد، نقاب هایش را برداشت ... حالا دیگر خودش بود، نه هرچه تاکنون بود! همیشه می ترسید که خودش باشد .. و حالا ... آهی کشید و باخود گفت: خوب شد نقاب ها را دارم. . . !

• Like 18
لینک به دیدگاه

icon1.png روانشناسی اسپم یا psychology of spam

در این تاپیک از دوستان و دانشمندان علم اسپم شناسی خواهشمندم که تجربیات خود را در زمینه روانشناسی اسپم در اختیار اسپم دوستان علاف عزیز قرار دهند و باعث ارتقای کیفیت اسپمهای باشگاه بشوند....

اسپمر های باحال:

شادمهر، مهرشاد!،یوزا،سهیل،سیندی و خیلیهای دیگه در این گله قرار میگیرند.

اسپمرهای لوس:

..... و .... و چندتای دیگه در این رسته قرار میگیرند!

اسپمرهای خل و چل:

محمد جاوید،مهدی نمیدونم چی چی و مشابهات، در این طبقه قرار دارند.

منتظر انواع و اقساط پیشنهادات شما هستیم!

• Like 13
لینک به دیدگاه

و اما داداش سهیل :

icon1.png یک ....دو......سه .....امتحان میکنیم

قوربانام او پیسه کی گِده اونان پیستری گَله
smoke.gificon_surprised.gifw25.gif

ترجمه: خیلی وقت بود تاپیک نزده بودم ....گفتم به این تالار نوایی بدم
biggrin.gif

w06.gif

mysmilie_52.gif
icon_surprised.gif

حالا برا اینکه تاپیکو بیمحتواترش بکنم دوتاسوال میپرسم:

1- کسی از بچه ها تو زوایای مخیله اش یادی از من هنوز داره؟

2-ذات وجودی انسان قابل تغییره یا نه؟

یعنی میشه نقابی بر اصل بدکار آدمی درست کرد که به هیچ قیمتی نشه اونو خرید؟

اگه سوال نامفهمومه بیشتر توضیح بدم

همین دیگه اونقدر اسپم کنید تا اسپم دونیتون زخم اسپم برداره
acigar.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه
موافق نيستم

چه كاريه ؟ يكي ديگه بگه چي بتايپيم !!! يا در مورد چي فكر كنيم راحت باش خب هرچي خودت دلت خواست بگو ديگه اين حرفا چيه !! :ws53:

فكر كنم اشتباه برداشت كردي

بعضي وقت ها ما آدم ها براي انجام يك سري كارها و نوشتن يكسري مطالب نياز به محرك و تشويق داريم

مثلا من مي دونم كه فلان عضو انجمن به يك موضوع تسلط خوبي داره اما هيچ وقت در اون زمينه تاپيكي نمي زنه يا شايد احساس مي كنه كه تاپيكش خريدار نداره

با اين كار به نوعي اون فرد رو تشويق مي كنيم كه در اون زمينه كار بكنه

البته خوب اين هم نبايد باشه كه مثلا مني كه آرش رو نميشناسم بيان اينجا و بگم آرش تاپيك بزنه مثلا در مورد آبياري گياهان دريايي

• Like 8
لینک به دیدگاه

اسی جان اگه گذرت اینطرفا افتاد و این یادداشت رو خوندی لطفا اگه موافق بودی یه تاپیک در مورد روشهای آگاهی دادن به دیگران یه تاپیک بزن. ( چیکار میشه کرد که خفته ها یکم بیدار بشن):icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

از هر کی پایه س میخوام یه تاپیک بزنه از شقایق درخواست کنه این تاپیک رو ببندن که حال استارتر گرفته شه قهر کنه بره با اون یکی اکانتهاش بیاد !!! %281370%29.gif

• Like 11
لینک به دیدگاه
فكر كنم اشتباه برداشت كردي

بعضي وقت ها ما آدم ها براي انجام يك سري كارها و نوشتن يكسري مطالب نياز به محرك و تشويق داريم

مثلا من مي دونم كه فلان عضو انجمن به يك موضوع تسلط خوبي داره اما هيچ وقت در اون زمينه تاپيكي نمي زنه يا شايد احساس مي كنه كه تاپيكش خريدار نداره

با اين كار به نوعي اون فرد رو تشويق مي كنيم كه در اون زمينه كار بكنه

البته خوب اين هم نبايد باشه كه مثلا مني كه آرش رو نميشناسم بيان اينجا و بگم آرش تاپيك بزنه مثلا در مورد آبياري گياهان دريايي

فک کنم لازمه چیزی بگم

اینکه به دیگران و متقابل دیگران به ما ما راهی نشون بدن تا بتونیم بهتر به دنیای اطرافمون نگاه کنیم خوبه اما نه اینکه دقیقا بهمون بگن کی چطور و چگونه این کارو انجام بدیم

.

.

.همین دیگه البته اشکالی نداره هرکه هرطور راحته خوبه

• Like 6
لینک به دیدگاه
از هر کی پایه س میخوام یه تاپیک بزنه از شقایق درخواست کنه این تاپیک رو ببندن که حال استارتر گرفته شه قهر کنه بره با اون یکی اکانتهاش بیاد !!! %281370%29.gif

"یعله بیندگان عزیز..چی گفتن ایشون به اوشون "

عادل فردوسی پور

• Like 5
لینک به دیدگاه

:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

قوربانام او پیسه کی گِده اونان پیستری گَلهsmoke.gificon_surprised.gifw25.gif

ترجمه: خیلی وقت بود تاپیک نزده بودم ....گفتم به این تالار نوایی بدمbiggrin.gif

acigar.gif

:sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه

:whistle::whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب درخواستهای ما فله ای میباشد وچون یه نمه خیلی کم اذیت کردن رودوست داریم لذا نه ازدیدن موضوعات درخواستی شاکی بشید وتعجب کنید ونه از تاپیکهایی که ایجاد خواهند شد(من درخواست میکنم شما استارتشو نزنید خودم سه سوت اخراجتون میکنم:ws3:)

1- مهدی عابدی... موضوع درخواستی :ابیاری گیاهان دریایی!

2- اریون نب...موضوع درخواستی :تعصب

3- شادمهرباز...موضوع درخواستی :تضارب ارا -تبادل عقاید

4- ارچی ...موضوع درخواستی : مدیریت زمان

5- میلاد...موضوع درخواستی : هدف چیست؟

6- هدی...موضوع درخواستی : بررسی رفتار جامعه ایرانی از مشروطه تا الان(موضوعش نه جامعه شناختی هست نه تاریخی نه سیاسی فقط یه نظر عمده وتحلیل رفتارها)

• Like 16
لینک به دیدگاه
اسی جان اگه گذرت اینطرفا افتاد و این یادداشت رو خوندی لطفا اگه موافق بودی یه تاپیک در مورد روشهای آگاهی دادن به دیگران یه تاپیک بزن. ( چیکار میشه کرد که خفته ها یکم بیدار بشن):icon_gol:

میگویند گذر پوست به دباغ خانه میافتد.....

موضوع درخواستیتون خیلی کلیه،آهنگ درخواستی نیست که مثلا بگی اسی جون آهنگ از ابی بذار.

آگاهی در چه زمینه ای و اون دیگران چه کسانی هستند؟

مخصوصا این دیگران خیلی مهمه.

دیگران ایران اسلامی کجا و مثلا دیگران ژاپن کجا.... :sigh:

• Like 10
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...