m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ زبان شیرینیه فقط دوست دارم در حد چند کلمه با این زبان آشنا بشم. اینجوری با دیدن کانالهای ماهواره ای فراوون فرانسه و سایتهای موجود به این زبان احساس گنگی نمیکنم. چه بهتر همین چندکلمه رو با همدیگه دنبال بکنیم Bienvenue ! بی اَو نو welcome 14 لینک به دیدگاه
m f s 1727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ Bonjour بُن ژو Good morning Bonjour, comment vas-tu aujourd'hui? بُنژو کامن و تو اُژُغدوی Good morning, how are you today? ++++++++++++++ Bonne nuit بَن نویی Good night! 9 لینک به دیدگاه
m f s 1727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ Comment vas-tu ? کامن وَ تو How are you? ++++++ Comment ça va ? کامِن ساوا How's it going? ++++++ Bien, merci. بی یَن، مغسی Fine, thanks. +++++ Comment t'appelles-tu ? کامن ت َ پِل تو What's your name? +++++ Je m'appelle Julia. ژ مپل ژولیا My name is Julia. +++++ 7 لینک به دیدگاه
m f s 1727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ Quel âge as-tu ? گِل اَژِ تو How old are you? J'ai vingt-cinq (25) ans. ژِی وینک سَنک اُن I am 25 years old .+++++++++ D'où viens-tu? دو وی-یَن تو Where are you from? Je viens d'Espagne. ژِ وی-یَن دِسپَنیا I am from Spain. +++++++++ connaître کُ نِتغ to know 6 لینک به دیدگاه
m f s 1727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ présenter پ غِ زُنتی to introduce Je voudrais te présenter à mon ami Paul. I would like to introduce you to my friend Paul. 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ Merci مغسی thanks Merci pour le cadeau. مغسی پوغ لِ کدُ Thanks for the gift. 6 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ Au revoir ! اُ غِِ وا Goodbye! Au revoir et à bientôt ! ا غ وا اِ ت َ بی-ین تُ Goodbye and see you soon. 6 لینک به دیدگاه
m f s 1727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ un plaisir ان پلی زیغ a pleasure C'est un plaisir de faire ta connaissance سِتن پلیزیغ دو فِغ تَ کُنِسانس It is a pleasure to meet you! +++++++++++ S'il vous/te plaît. سیل وُ پ لِ/ سیل ت پ لِ please 7 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ دوستان کسی آموزش گرامر زبان فرانسه داره؟ من میرم کلاس زبان اما سر کلاس اصلا نمیفهمم استاد چی میگن؟ 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ من این تاپیک رو بعد امتحان ارشد میام.... فعلا همه چی تعطیله...حتی درس خوندن برای ارشد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده