m f s 1727 ارسال شده در 7 مهر، 2011 زبان شیرینیه فقط دوست دارم در حد چند کلمه با این زبان آشنا بشم. اینجوری با دیدن کانالهای ماهواره ای فراوون فرانسه و سایتهای موجود به این زبان احساس گنگی نمیکنم. چه بهتر همین چندکلمه رو با همدیگه دنبال بکنیم Bienvenue ! بی اَو نو welcome 14
m f s 1727 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2011 Bonjour بُن ژو Good morning Bonjour, comment vas-tu aujourd'hui? بُنژو کامن و تو اُژُغدوی Good morning, how are you today? ++++++++++++++ Bonne nuit بَن نویی Good night! 9
m f s 1727 مالک ارسال شده در 8 مهر، 2011 Comment vas-tu ? کامن وَ تو How are you? ++++++ Comment ça va ? کامِن ساوا How's it going? ++++++ Bien, merci. بی یَن، مغسی Fine, thanks. +++++ Comment t'appelles-tu ? کامن ت َ پِل تو What's your name? +++++ Je m'appelle Julia. ژ مپل ژولیا My name is Julia. +++++ 7
m f s 1727 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2011 Quel âge as-tu ? گِل اَژِ تو How old are you? J'ai vingt-cinq (25) ans. ژِی وینک سَنک اُن I am 25 years old .+++++++++ D'où viens-tu? دو وی-یَن تو Where are you from? Je viens d'Espagne. ژِ وی-یَن دِسپَنیا I am from Spain. +++++++++ connaître کُ نِتغ to know 6
m f s 1727 مالک ارسال شده در 10 مهر، 2011 présenter پ غِ زُنتی to introduce Je voudrais te présenter à mon ami Paul. I would like to introduce you to my friend Paul. 4
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 10 مهر، 2011 Merci مغسی thanks Merci pour le cadeau. مغسی پوغ لِ کدُ Thanks for the gift. 6
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 10 مهر، 2011 Au revoir ! اُ غِِ وا Goodbye! Au revoir et à bientôt ! ا غ وا اِ ت َ بی-ین تُ Goodbye and see you soon. 6
m f s 1727 مالک ارسال شده در 11 مهر، 2011 un plaisir ان پلی زیغ a pleasure C'est un plaisir de faire ta connaissance سِتن پلیزیغ دو فِغ تَ کُنِسانس It is a pleasure to meet you! +++++++++++ S'il vous/te plaît. سیل وُ پ لِ/ سیل ت پ لِ please 7
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 دوستان کسی آموزش گرامر زبان فرانسه داره؟ من میرم کلاس زبان اما سر کلاس اصلا نمیفهمم استاد چی میگن؟ 2
hasti1988 22046 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 من این تاپیک رو بعد امتحان ارشد میام.... فعلا همه چی تعطیله...حتی درس خوندن برای ارشد 1
ارسال های توصیه شده