afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ مواد لازم : جگر مرغ / 300 گرم فلفل تند / يک دوم نمک ، فلفل / به ميزان لازم هويج متوسط / 5 عدد روغن ذرت / 5 قاشق سوپخوري پياز / 1 عدد سير / 2 حبه فلفل دلمه اي / 2 عدد کلم سفيد / 200 گرم پاستا / 400 گرم طرز تهيه : 1 ـ جگر را از رگ و ريشه پاک کرده ، بشوييد و خشک کنيد . 2 ـ فلفل ها را به قطعه هاي 3 يا 4 سانتي متر ببريد و هويج ها را هم خلالي خرد کنيد . 3 ـ در يک تابه چهار قاشق روغن ريخته جگرها را 3 تا 4 دقيقه تفت دهيد . 4 ـ پياز و سير را تفت دهيد .فلفل دلمه اي ، کلم و هويج را به آن اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهيد و گاهي هم بزنيد . در مرحله ي آخر جگر ، فلفل تند ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و به مدت يک دقيقه تفت داده و کنار بگذاريد . 5 ـ در يک ظرف آب را جوش آورده و پاستا را در آن بپزيد و به مواد بالا اضافه کنيد . 6 ـ در يک ديس مناسب کشيده و طبق سليقه خود تزئين و سرو کنيد . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده