رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

دیروز یکی از بچه های انجمن به من گفت تو از خود راضی هستی که اسم خودتو روی آیدیت گذاشتی!

چند نفر از دوستان به این موضوع اعتقاد دارن که تو دنیای حقیقی و مجازی یکی بودن نشانه ی از خود راضی بودنه؟

و اگر اینطوره و باید اسم کاربریمو عوض کنم چه معیارایی باید در نظرم باشه؟

• Like 42
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 42
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دیروز یکی از بچه های انجمن به من گفت تو از خود راضی هستی که اسم خودتو روی آیدیت گذاشتی!

چند نفر از دوستان به این موضوع اعتقاد دارن که تو دنیای حقیقی و مجازی یکی بودن نشانه ی از خود راضی بودنه؟

رضاجان بهتره دوستان صاحب نظری چون فکور وبهار دراین مورد نظربدن چون هم مطالعات کاملی دارن هم فکر عمیقتر

اما یه ذره علاقه به روانشناسی اینو برام مسجل کرده که اونایی که با هویت واقعیشون میان تعارضی رو نشون نمیدن...شاید ایده ال گراتر وبقولی رک ولجوج باشن ولی درحقیقت چیزی برای پنهان کردن تو وجودشون نمیبینن وشاید بقول خودم ترسهای درونیشون نسبت به بقیه کمتره

حالا بازم دوستان بهتر میتونن نظر بدن:icon_gol:

• Like 27
لینک به دیدگاه

نشانه از خود راضی بودن نیست،نشانه آسودگی افکار است به نظر من.

خیلی ها ممکنه،حرف خاصی نزنند،پس نباید ترسی هم از افشا شدن نام واقعیشون داشته باشند.

من به خاطر آزادی مطلق و نزدیک به 100 درصد در ایران تحت ولایت ولی امر مسلمین جهان، جرات افشا کردنش را ندارم،برای همین با نام مجازی میام....

• Like 23
لینک به دیدگاه

درود رضا جان

به طور کلی که خیر

مثل اینه که یکی تو خیابون من رو خندان ببینه بگه یارو روانپریشه!

همیشه در مورد قضاوت افراد وقتی می خوان درباره شما نظر بدن اول ببینین طرفتون کیه!!

خودش آدم صاحب نظریه سالمه ، شناخت خوبی از شما داره یا نه همینجوری رو هوا داره یه حرفی می زنه؟

بعد ببینین که آیا حرف اون فرد رو اکثریت آدمای نزدیک به شما که شناخت خوبی ازتون دارن رو هم می زنن یا نه؟

اگه دیدین افراد صاحب نظر + افراد نزدیک به شما یه انتقاد مشابه رو مطرح می کنن تازه نوبت میرسه به بررسی اینکه ایا چنین نقدی در مورد شما درسته یا نه؟

در باره خودشیفتگی ما به طور علمی و دقیق 4 نوع خودشیفتگی داریم!

1. خودشیفته عاشق پیشه
  2. خودشیفته جبرانی
  3. خود شیفته غیر اخلاقی
  4. خود شیفته نخبه گرا

که قطعا انتخاب نام کاربری معادل با نام واقعی جزء هیچ کدوم از این 4 مورد نیست!!:w58::w58:

بلکه (قبلا هم یه تاپیک درباره تحلیل نام کاربری بچه ها زده بودم خودم با این لینکhttp://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=613170#post613170) نشان دهنده عدم تعارض و سلامت روانیه!

یعنی به طور ناخودآگاه بین خود واقعی و خود ایده آل فرد فاصله ای وجود نداره!!

اما اینکه بعضی از دوستان جدیدا به دیگران برچسب خود شیفتگی می زنند هم خودش بیان کننده علت است!!

ممکنه یک سوء برداشت باشه

و ممکنه یه مکانیزم دفاعی باشه به اسم فرافکنی یا جا به جایی

فرافکنی یعنی شما خودت یه مشکلی داری بعد اونو نسبت می دی به طرف مقابلت!! که خودت رو توجیه کنی

جا به جایی هم همینطور یعنی حس منفی رو به طور غیر مستقیم (به صورت این جور نقد های بی اساس) به شخص یا چیز دیگه ای منتقل کنی

این جور افراد معمولا خودشون دچار شخصیت نمایشی هستن

و گرنه تست شخصیت خیلی دقیق اختلال های شخصیت من جمله شخصیت خود شیفته رو نشون می ده!

موفق باشید:icon_gol:

• Like 26
لینک به دیدگاه
نشانه از خود راضی بودن نیست،نشانه آسودگی افکار است به نظر من.

خیلی ها ممکنه،حرف خاصی نزنند،پس نباید ترسی هم از افشا شدن نام واقعیشون داشته باشند.

من به خاطر آزادی مطلق و نزدیک به 100 درصد در ایران تحت ولایت ولی امر مسلمین جهان، جرات افشا کردنش را ندارم،برای همین با نام مجازی میام....

بعضا هم اسم خودمونو نمیزاریم ، چون انقدر بین شخصیت حقیقی ( تو نت) و شخصیتی که وانمود میکنیم واقعا هستیم ( بیرون از نت) فاصله هست که خجالت میکشیم کسی حقیقتمونو بفهمه ، البته ممکنه برعکس هم باشه

• Like 10
لینک به دیدگاه

نه به نظرم علاقه و ارزش قایل شدن برای خود آدم و کسایی هستش که این اسم رو واسش انتخاب کردن.

همچنین میشه یه نوع خود باوری قلمداد کرد که برای رسیدن به اهداف فرد خیلی می تونه کمک کنه و مهم باشه.

• Like 6
لینک به دیدگاه

با سلام

خوب این یکی از غنی ترین تاپیکهاییه که در این تالار دیدم

از همه ی دوستان عزیز بخصوص مهندس نسیمی عزیز و خانم پری دریایی بابت توضیحاتشون ممنونم .

واقعا بحث جالب و خوبیه ...

ایا واقعا کسی که از نام کاربری دیگه ای استفاده میکنه دچار دوگانگی شخصیته ؟

ایا این نام کاربری به نوعی کاراکتریه که به نوعی مدینه ی فاضله ی اون شخص محسوب میشه ؟

• Like 11
لینک به دیدگاه

انسانهایی که خودشان را به صورت مستقل ارزیابی میکنند و جواب مثبت میگیرند معمولا از احساس پریشانی و آشفتگی که به خاطر تکیه کردن دربست به توقعات و نظرات دیگران پیش می آید دوری میکنند. این افرادکه بر احساسات درونی خودشان نسبت به رفتار٬ کار و ...خودشان تمرکز میکنند هوش و شعورشان نسبت به خود(sense of self) بیشتر میشود و این شعور به آنها کمک خواهد کرد تا به راحتی قدرت شخصیتان را به دیگران تسلیم نکنند. یکی از نشانه های این نوع بلوغ فکری استفاده از نام واقعی در دنیای مجازی است که نشانه اعتماد به نفس بالا در این گروه انسانی است. اعتماد به نفس دیدگاهی است که به فرد اجازه میدهد تا از خود تصویری مثبت و واقعی داشته باشند. افراد با اعتمادبه نفس به تواناییهایشان اعتماد میکنند٬ به طور کلی حس میکنند که برزندگیشان کنترل دارند٫ و باور دارند که در یک طیف منطقی قادر به انجام کارهایی که میخواهند و برنامه ریزی میکنند هستند. داشتن اعتماد به نفس به این معنی نیست که فرد قادر به انجام همه کاری هست. افراد با اعتماد به نفس انتظارات واقع گرایانه دارند. حتی وقتی که بعضی از انتظاراتشان برآورده نمیشود دیدگاه مثبتشان را حفظ میکنند و خودشان را قبول دارند.اعتماد به نفس الزاما خصوصیتی نیست که در همه ابعاد زندگی فرد تبلور داشته باشد. معمولا افراد در بعضی از جنبه ها اعتماد به نفس دارند (مانند درس یا ورزش) اما در بعضی از جنبه ها اصلا اعتماد به نفس ندارند(مثل تیپ و قیافه یا روابط اجتماعی). اینکه کاربری میتواند براحتی از نام اصلی خود در دنیای مجازی استفاده کند نشانه این است که این فرد در خود ارزیابی هایش از خودش به رضایت کامل رسیده و قادر است تا بر تفکرات مخرب ذهنی و القائی خودش غلبه نماید.

• Like 13
لینک به دیدگاه

من اینطور فکر نمیکنم. از نظر من کار خیلی خوبی هم میکنید که نام خودتون رو انتخاب کردید. چون چیزی برای مخفی کردن ندارید.

• Like 10
لینک به دیدگاه
با سلام

خوب این یکی از غنی ترین تاپیکهاییه که در این تالار دیدم

از همه ی دوستان عزیز بخصوص مهندس نسیمی عزیز و خانم پری دریایی بابت توضیحاتشون ممنونم .

واقعا بحث جالب و خوبیه ...

ایا واقعا کسی که از نام کاربری دیگه ای استفاده میکنه دچار دوگانگی شخصیته ؟

ایا این نام کاربری به نوعی کاراکتریه که به نوعی مدینه ی فاضله ی اون شخص محسوب میشه ؟

درود:icon_gol:

درباره اینکه نام کاربری نشون دهنده چی می تونه باشه فقط می شه گفت میشه حدس خیلی ضعیفی زد درباره علائق فرد و اشتغال ذهنی اش!

نه چیزی بیشتر از این

قطعا کسی که نام دیگری انتخاب می کنه فرد مشکل داری نیست و کسی که نام خودش رو تضمین کننده نداشتن مشکل!

چیزی به اسم دوگانگی شخصیت اصلا وجود نداره

این یه اصطلاح عمومی و بی معناست

اصطلاح اصلی هویت تجزیه ای و یا همون شخصیت چندگانه است که شدید ترین نوع اختلال تجزیه ای است و ربطی به این مسائ اصلاً ندارد(فرد بین 1 تا 9 یا حتی 15 شخصیت کاملا متفاوت داره و اصلا نمی تونه به زندگی معمولی ادامه بده!)

اما درباره سوال دوم

این یک حدس است که بله! اگر نام کاربری با دقت و حوصله و فکر انتخاب شده باشد می تونه به نوعی آنچه را که فرد به آن علاقه مند است و یا دوست دارد خود را در قالب آن شخص یا آن طور ببیند نشان می دهد

که الزاما نشان دهنده فاصله با ان نیست! می تونه نشون دهنده شباهت هم باشه

مثلا من به علت شباهت های زیاد شخصیتی این نام کاربری انتخاب کردم چون سمبل چیزی است که من هستم....

• Like 13
لینک به دیدگاه
چرا هرکس نمیاد تو این تایپیک دلیل انتخاب یوزر نیم ش رو بگه؟ کسایی که اسمشون نیست منظورمه :ws52:

اگه اشتباه نکنم یه تاپیک زده بودن که کاربرا علت انتخاب نام کاربریشون رو بگن شاید از اونجا بشه یه نتایجی گرفت.

[url=http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=58804][/url]
  • Like 8
لینک به دیدگاه
درود:icon_gol:

درباره اینکه نام کاربری نشون دهنده چی می تونه باشه فقط می شه گفت میشه حدس خیلی ضعیفی زد درباره علائق فرد و اشتغال ذهنی اش!

نه چیزی بیشتر از این

قطعا کسی که نام دیگری انتخاب می کنه فرد مشکل داری نیست و کسی که نام خودش رو تضمین کننده نداشتن مشکل!

چیزی به اسم دوگانگی شخصیت اصلا وجود نداره

این یه اصطلاح عمومی و بی معناست

اصطلاح اصلی هویت تجزیه ای و یا همون شخصیت چندگانه است که شدید ترین نوع اختلال تجزیه ای است و ربطی به این مسائ اصلاً ندارد(فرد بین 1 تا 9 یا حتی 15 شخصیت کاملا متفاوت داره و اصلا نمی تونه به زندگی معمولی ادامه بده!)

اما درباره سوال دوم

این یک حدس است که بله! اگر نام کاربری با دقت و حوصله و فکر انتخاب شده باشد می تونه به نوعی آنچه را که فرد به آن علاقه مند است و یا دوست دارد خود را در قالب آن شخص یا آن طور ببیند نشان می دهد

که الزاما نشان دهنده فاصله با ان نیست! می تونه نشون دهنده شباهت هم باشه

مثلا من به علت شباهت های زیاد شخصیتی این نام کاربری انتخاب کردم چون سمبل چیزی است که من هستم....

خیلی ممنونم

ایا موضوع چندگانگی شخصیت الزاما در دنیای حقیقی وجود داره یا اینکه این موضوع در دنیای مجازی هم حاکمه ؟

و ایا انتخاب نام کاربری میتونه در کوتاه مدت و یا بلند مدت در شخصیت فرد تاثیر بزاره

یادم میاد یکی از دوستان دقیقا این موضوع رو اذعان داشت

• Like 7
لینک به دیدگاه
خیلی ممنونم

ایا موضوع چندگانگی شخصیت الزاما در دنیای حقیقی وجود داره یا اینکه این موضوع در دنیای مجازی هم حاکمه ؟

و ایا انتخاب نام کاربری میتونه در کوتاه مدت و یا بلند مدت در شخصیت فرد تاثیر بزاره

یادم میاد یکی از دوستان دقیقا این موضوع رو اذعان داشت

خواهش می کنم

شخصیت چندگانه چیزی نیست که شخص بتونه اون رو پنهان کنه در واقع یه اختلال خیلی مزمنه که در واقعیت اتفاق می افته و به همه محل هایی که فرد در آنجا حضور پیدا می کنه تا حدی که ممکنه خود فرد از شخصیت های مختلفش آگاهی نداشته باشه( این شخصیت ها در قالب شخصیت مهمان در فرد ظاهر می شن و سن و لحن و نام کاملا متفاوتی دارند) و شخصیت اصلی فرد شخصیت میزبان نام می گیره که نشون دهنده هویت واقعی اونه

خود انتخاب نام کاربری به طور صرف و فقط انتخاب اون خیر

ولی در صورتیکه فرد به طور ذهنی با آن شخصیت خیالی (که اسمش رو به عنوان نام کاربری انتخاب کرده) همسان سازی یا الگو برداری کند بله تاثیر گذار است

• Like 9
لینک به دیدگاه
خواهش می کنم

شخصیت چندگانه چیزی نیست که شخص بتونه اون رو پنهان کنه در واقع یه اختلال خیلی مزمنه که در واقعیت اتفاق می افته و به همه محل هایی که فرد در آنجا حضور پیدا می کنه تا حدی که ممکنه خود فرد از شخصیت های مختلفش آگاهی نداشته باشه( این شخصیت ها در قالب شخصیت مهمان در فرد ظاهر می شن و سن و لحن و نام کاملا متفاوتی دارند) و شخصیت اصلی فرد شخصیت میزبان نام می گیره که نشون دهنده هویت واقعی اونه

خود انتخاب نام کاربری به طور صرف و فقط انتخاب اون خیر

ولی در صورتیکه فرد به طور ذهنی با آن شخصیت خیالی (که اسمش رو به عنوان نام کاربری انتخاب کرده) همسان سازی یا الگو برداری کند بله تاثیر گذار است

استاد حالا که انقدر خوب توضیح میدید ببخشید یه سوال؟

آواتور چه تاثیری میتونه داشته باشه؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

به نظرم اصلا نمیتونه دلیل بر خودخواهی باشه .یعنی اصلا ربطی نداره .

هر کسی از یه اسمی شخصیتی چیزی خوشش میاد و اونو میذاره اصلا دلیل به این نمیشه که ادم دچار خود کم بینی یا چمیدونم خودخواهی یا هر چی دیگه باشه :w58:

• Like 9
لینک به دیدگاه
چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟

این نام چه معنی ای می ده؟

آیا فکر نمی کنی که انتخاب اختیاری یک نام برای خودت یک جورایی نمایانگر "خودِ ایده آل ِ "تو باشه؟؟

http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=28273

این لینک هم یه جورایی به به بحثمون مربوط میشه و خیلی چیزا میشه ازش بدست آورد البته فقط در باره این موضوع
  • Like 7
لینک به دیدگاه

چقده این اسی منو دعوا کرد که اسم خودتو واسه نام کاربری بزار قبول نکردم که نکردم:ws3:

ولی به نظر من این کار تو اصلا نشان دهنده از خود راضی بودن نیست...

این یعنی خودتی و اسمتو دوس داری:w16:

• Like 8
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...