afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ دسر توتفرنگی و خامه را چند ساعت قبل از مصرف درون یخچال قرار دهید. مواد لازم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بزرگ: 18- 16 عدد پنیر خامهای: یک سوم پیمانه خامه: یک سوم پیمانه شکر: 3- 2 قاشق غذاخوری شکروانیل:نصف قاشق چایخوری طرز تهیه: • برای تهیه این دسر به توتفرنگیهای بزرگ نیاز دارید تا به راحتی بتوانند روی سطح صاف بایستند. • با استفاده از یک چاقوی تیز برشی به شکل X در هر کدام از توتفرنگیها ایجاد کنید. توتفرنگیها را تا کمی مانده به انتها برش دهید. • با استفاده از نوک انگشتان خود، گلبرگها را تا حدودی از هم باز کنید سپس آنها را کنار بگذارید. • برای تهیه مواد درونی: درون کاسه جداگانهای پنیر خامهای را با خامه تا حدی هم بزنید تا نرم و یک دست شوند. • شکر و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. • مایه را درون ماسوله مخصوص خمیر با نوک ستارهای بزرگ بریزید ( در صورت در دسترس نبودن ماسوره، در انتهای گوشه یک کیسه پلاستیکی، سوراخی ایجاد کرده و مایه را درون آن بریزید) و با فشار آن را درون توتفرنگیها وارد کنید. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده