رفتن به مطلب

خورش مرغ و آلو


afa

ارسال های توصیه شده

مواد لازم (برای4تا 5 نفر):

سینه و ران خورد کرده نیم کیلو

پیاز ساطوری شده 1عدد

آلوبخارا خیسانده و هسته گرفته شده نیم کیلو

زعفران وزردچوبه به میزان لازم

روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهيه :

3-4 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و مرغ را 10-12 دقیقه در آن تفت دهید تا رویه آن طلایی شود . مرغ را با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید . پیاز را در روغن باقی مانده بریزید و تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد .

آلو را اضافه کنید و 5-6 دقیقه بچرخانید . زردچوبه یا زعفران ( حل شده در اندکی آب داغ) را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و یک چرخ بدهید . یک پیمانه آب بریزید و به جوش بیاورید . مرغ را به قابلمه برگردانید ،شعله را کم کنید ، در قابلمه را ببندید و مرغ را 30-35 دقیقه بپزید تا به روغن بنشیند .

این خورش باید کم آب و روغن دار باشد ؛ اگر در پایان پخت آب دار بود ، در قابلمه را باز بگذارید و شعله ر ا اندکی زیاد کنید تا مرغ به روغن بنشیند .

107660.jpg

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...