هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ "اي كساني كه كپي پيس ميكنيد" بخوانيد و اگاه باشيد كه .!! كماكان آمار كپي پيس تو بخش ازاد خيلي بالاست البته از برخي دوستاني تشكر ويژه اي ميشه كه زحمت انتقال دهها تريلي كه چه عرض كنم واگن واگن مطالب كپي شده از جاهاي ديگه روز ميكشن و رسما ازشون خواهش ميشه اينقد خودشون را به دردسر ني اندازن تو را خدا راضي به زحمت نيستيم ، بزارن اين مطالب سر جاش باشه اگه لازم شد ميريم هم اونجا ميخونيم ما اومديم اينجا خودتونو ببينيم حرفاي خودتونو بشنويم ... بعدشم با اين كار در حق عنصر كمياب و با ارزش خلاقيت اينقد ظلم نكنيم حالا اگه حرفي كتابي نوشته اي جاي ديگه باشه و ادم بخونه بعد ازش تاثير مثبت بگيره وبعد بتونه اون تاثير ملكه ذهنش كنه و بعد منتقل كنه خيلي خوب با ارزشه و گرنه ... چهارما فكر نميكنيد خيلي ستمه اگه پايان يك متن يا جمله كپي پيس شده اسم صاحبش نوشته نشه بخدا اين دو روز دنيا و چارتا تشكر ارزش اين حرفا رو داره در اخر يك ابراز شرمندگي خيلي عريض و طويل كنم بابت كسايي كه بشون بر خورد احيانا پنچمن چكار كنيم گفتيم شب بيداريم و بيكار يه چيزي گفته باشيم سحرشه صب شه بگيريم بخوابيم 30 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ "اي كساني كه كپي پيس ميكنيد" بخوانيد و اگاه باشيد كه .!! كماكان آمار كپي پيس تو بخش ازاد خيلي بالاست البته از برخي دوستاني تشكر ويژه اي ميشه كه زحمت انتقال دهها تريلي كه چه عرض كنم واگن واگن مطالب كپي شده از جاهاي ديگه روز ميكشن و رسما ازشون خواهش ميشه اينقد خودشون را به دردسر ني اندازن تو را خدا راضي به زحمت نيستيم ، بزارن اين مطالب سر جاش باشه اگه لازم شد ميريم هم اونجا ميخونيم ما اومديم اينجا خودتونو ببينيم حرفاي خودتونو بشنويم ... بعدشم با اين كار در حق عنصر كمياب و با ارزش خلاقيت اينقد ظلم نكنيم حالا اگه حرفي كتابي نوشته اي جاي ديگه باشه و ادم بخونه بعد ازش تاثير مثبت بگيره وبعد بتونه اون تاثير ملكه ذهنش كنه و بعد منتقل كنه خيلي خوب با ارزشه و گرنه ... چهارما فكر نميكنيد خيلي ستمه اگه پايان يك متن يا جمله كپي پيس شده اسم صاحبش نوشته نشه بخدا اين دو روز دنيا و چارتا تشكر ارزش اين حرفا رو داره در اخر يك ابراز شرمندگي خيلي عريض و طويل كنم بابت كسايي كه بشون بر خورد احيانا پنچمن چكار كنيم گفتيم شب بيداريم و بيكار يه چيزي گفته باشيم سحرشه صب شه بگيريم بخوابيم سلام ارش جان خوبی؟ مسلما بعد نوشتن این حرفا وبعد خوندن حرفای تو میتونیم برداشتهای متعدد ومختلفی رو هم درنظرداشته باشیم که گویای نوع دیگری از فکرکردن به مطالب باشه! پس الزاما قطعیتی دراین پاسخ نیست حالا چرا بعد ازاین همه ساعت من خودمو مخاطب توفرض میکنم شاید اینا باشه: من ارش رو نه الان که مدتهاست ازدور ونزدیک وازروی نوشته هاش وپاسخهاش میشناسم... چیزی که دربین خیلی از ماها مشترکه اشتراک سلایق وعقاید با تغییراتی جزئی درتندی وشیب حرفها واستدلالها ومنطقمونه! همین باعث شده مدتها دورهم بمونیم ودراین وانفسای روزگارکجدارومریز سعی کنیم یاد بگیریم ازهم وبه همدیگه یاد بدیم! البته من نمیتونم ازطرف بقیه حرفی بزنمومیتونی تمام فعل ها وحرفامو به صورت متکلم وحده بخونی...حکما من به شخصه برای یاد گرفتن اومدم وبرداشتم نسبت به حضور دردنیای مجازی اینه که برای من مفید بوده یا سعی کردم مفید باشه! باری به هرجهت اما درمورد سخنت درمورد کپی پیست!! مسئله رو طوری مطرح میکنی انگار داریم درمورد مسئله اخلاقی چاقو نظر میدیم چاقو هممیتونه الت قتل باشه هم اسباب دفاع وهم وسیله رفع نیازهای روزمره وبستگی داره ما با چه دیدی وبا چه نیازی به این مسئله نگاه کنیم ایا نفس مسئله میتونه زیر سوال بره؟ ایا میتونم بابت اینکه تاپیک های متعددی رو به شخصه نوشتم وعلیرغم انتقال مسایلی اساسی درانها استقبال چندانی ازانها نشده شاکی باشم؟ خود توچطور؟ خیلی از تاپیکات دست نوشته هاتن! ایا مشکل از ماست که نمیتونم دوست داشتنی بنویسیم؟سطح نوشته هام خیلی بالا یا خیلی نازله؟ مهدی عابدی خودش مینویسه پست بعدیش شاکیمیشه که چرا کسی نظر نمیده! وافن ساعتها وقت میگذاره ومینویسه وحرف خیلی ازدوستان اینه که سطح نوشته ها به مذاقمون خوش نیومده فکور خودش مینویسه ولی چون باب طبع جریان متضاد نمینویسه ومصالحه ای تو نوشته هاش نیست استقبال ازنوشته هاش به دلیل زبان لختش مثل تاپیکای ژورنالیستی نیست! فک نکنم اینجا کسی بیشتر ازحمید ازخودش مطلب نوشته باشه مطالبی که هم خوشایند همه بود هم عمیق بود ولی اخرش به کجا رسید؟ مسئله ای که هست اینجا فضای مجازیه واگر اصل رو براحترام به عقاید ودموکراسی بزاریم من نمیتونم ادعایی براین داشته باشم که همه مثل من فکر کنن که اونوقت میشه وضع معمول جامعه ویکصدایی که باعث خفه شدن فکر میشه!! لذا باید به هرسلیقه ای والبته درچارچوب قوانین احترام بزارم که یکی میاد تا اعتراضشو نشون بده یکی میاد صرفا برای تفریح یکی میاد بیاموزه ویکی میاد یاد بده وقس علیهذا اما درمورد انتقال مطالب کپی پیست ایا روزهایی که برای وبلاگ مملکته ما داریم؟ تو قسمت نظرات کامنت میزاشتم ومدتی بعد با هراسمی منتشر میشد کسی میگفت منبع اینا کجاست؟ ایا نیاز داریم برای چیزهایی که عیان هستند تبریک وتهنیت بفرستیم؟ مطلبی که دیروز من با چندتریلی کپی پیستش کردم تو یکی ازمحیط های مجازی یکی ازدوستان به من داده بود ومنم خوشم اومد منتهی وقتی دنبال منبعش رفتم هرکسی مدعی صاحب سخن بودن بود ومنم بیخیال شدم از اینکه ذکری ازمنبع کنم وخوشحالم حداقل چهارنفر با فکر خودشون به تحلیل مطلب رسیدند بدون اینکه دنبال منبع باشن یا کپی پیست کنند همینکه باعث شد تا چندنفر به این مسئله فکرکنند برای من نتیجه کافی وکافی بود! این مطلبت رو میشه خیلی خلاصه تر کرد یه تاپیک میزنیم که هرکسی لینک جذاب یا خوشایندی داره بیاره لینک بزاره با یه توضیح مختصر واین ازتکثر جلوگیری میکنه ولی ایا من میتونم برم تو فلان وبلاگ یا سایت بنویسم؟ اگر کسی فکر میکنه امتیاز دراین محیط ها به دردبخور هست همین امروز حاضرم تمام امتیازاتمو منتقل کنم به ایدی ایشون تا حداقل اینجوری خوش بحالشون بشه وقتی مطلبی رو خودم مینویسم وخواهش میکنم به جای تشکر بیان نظر بدن وبه جز دوسه نفر معدود کسی استقبالی نمیکنه(نه اینکه نمیتونن بلکه با سلیقشون یا افکارشون سازگار نیست!) من باید چه کار کنم؟ من تو زندگیم هیچ چیزی نمیتونه ناراحتم کنه یا کاری باشه که بهم بربخوره چون یکبار مطمئن شدم زندگی خودش یک دهن کجی بزرگ ویک توهین به معنای کامل هست که با زیستن درایران تکمیل شده پس نیازی نیست بیشتر از این خودمو ناراحت کنم من با همه حرفات موافقم وبقول ماموتی ارش جان من شمارو دوست دارم! اگر اینارو گفتم ونوشتم به دلیل این بود چون میدونم ذهنت روشنه وحرفی اگرمیزنی دنبال چاره کاری حالا اگر راهکار بهتری داری یا اشتباهی تو عملکرد من دیدی به دیده منت پذیرای سخن تو هستم زنده باشی عزیز:icon_gol: 22 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ مطلبت جالب هست دوست من و تا حدود بسياري موافق انديشه ي من يك زماني تو باشگاه مهندسان در تالاري كه زير نظر آرچي ارچ بود كلي مطلب تاريخي كپي پيست مي كردم اما با اين ديد كه بعد از هر مطلبي كلي بحث بود و براي اين بحث ها هم آماده مي شدم و تاپيك اگر چه با يك كپي شروع مي شد اما تا صفحه هاي زيادي با نظرات شخصي ادامه پيدا مي كرد. اين مدل كار كردن نياز به وقت گذاشتن زياد داشت بايد اول مقاله رو مي خوندي بعد صحت و سقمش رو جستجو مي كردي بعد در حاشيه ي اون 4 تا مطلب ديگه مي خوندي كه بتوني به سوال هاي احتمالي در موردش جواب بدي اما منفعت زيادي داشت قدرت بحث كردن رو بالا مي برد اطلاعاتت رو افزايش مي داد .... اما مشكلي كه بعد ها تو فرهيختگان و الان اينجا مي بينم خيلي از تاپيك ها داره اين هست كه ايجاد كننده ي تاپيك از ادامه دادن تاپيك عاجز هست چون خودش هم درست متوجه مطلب نشده يا اگر متوجه شده دانشش در حد همون مقاله خلاصه مي شه و نمي تونه خط دهي مناسبي به تاپيكش داشته باشه اينه كه بعد از يكي دو صفحه تاپيك به سمت اسپم و خاله بازي ميره و مي بيني تاپيك 10 صفحه پيشرفت داشته اما كلا 4 تا پست مفيد داره البته يك دليل ديگه هم براي اين موضوع وجود داره و اون بيش از حد تخصصي شدن تالار ها هست كه باعث شده خيلي از مطالب كه ميشه در تالار گفت و گوي ازاد كه عمومي هست و اقبال بيشتري داره مطرح بشه بره در تالار هاي تخصصي مطرح بشه كه خيلي ها سال به سال از اون تالار ديدن نمي كنندو تالار آزاد محدود بشه به جك و طنز و تيكه و اين طور مطالب . در هر حال راه برون رفت از تاپيك هاي كپي پيستي اين هست كه افرادي كه معترض وضع موجود هستند استارتر ايجاد بحث هاي مفيد و تاليفي باشند. 11 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ مطلبت جالب هست دوست من و تا حدود بسياري موافق انديشه ي منيك زماني تو باشگاه مهندسان در تالاري كه زير نظر آرچي ارچ بود كلي مطلب تاريخي كپي پيست مي كردم اما با اين ديد كه بعد از هر مطلبي كلي بحث بود و براي اين بحث ها هم آماده مي شدم و تاپيك اگر چه با يك كپي شروع مي شد اما تا صفحه هاي زيادي با نظرات شخصي ادامه پيدا مي كرد. اين مدل كار كردن نياز به وقت گذاشتن زياد داشت بايد اول مقاله رو مي خوندي بعد صحت و سقمش رو جستجو مي كردي بعد در حاشيه ي اون 4 تا مطلب ديگه مي خوندي كه بتوني به سوال هاي احتمالي در موردش جواب بدي اما منفعت زيادي داشت قدرت بحث كردن رو بالا مي برد اطلاعاتت رو افزايش مي داد .... اما مشكلي كه بعد ها تو فرهيختگان و الان اينجا مي بينم خيلي از تاپيك ها داره اين هست كه ايجاد كننده ي تاپيك از ادامه دادن تاپيك عاجز هست چون خودش هم درست متوجه مطلب نشده يا اگر متوجه شده دانشش در حد همون مقاله خلاصه مي شه و نمي تونه خط دهي مناسبي به تاپيكش داشته باشه اينه كه بعد از يكي دو صفحه تاپيك به سمت اسپم و خاله بازي ميره و مي بيني تاپيك 10 صفحه پيشرفت داشته اما كلا 4 تا پست مفيد داره البته يك دليل ديگه هم براي اين موضوع وجود داره و اون بيش از حد تخصصي شدن تالار ها هست كه باعث شده خيلي از مطالب كه ميشه در تالار گفت و گوي ازاد كه عمومي هست و اقبال بيشتري داره مطرح بشه بره در تالار هاي تخصصي مطرح بشه كه خيلي ها سال به سال از اون تالار ديدن نمي كنندو تالار آزاد محدود بشه به جك و طنز و تيكه و اين طور مطالب . در هر حال راه برون رفت از تاپيك هاي كپي پيستي اين هست كه افرادي كه معترض وضع موجود هستند استارتر ايجاد بحث هاي مفيد و تاليفي باشند. امیرجان من نقض نمیکنم ومطمئنا با تمام وجودم تمام حرفای ارش رو قابل احترام ودرست میدونم ولی فقط دید دیگری هم نسبت به مسایل وجود داره که خواستم اونم ببینیم درمورد راهکارت هم کاملا موافقم امیدوارم هرکسی به فراخور توانایی های خودش استارتر باشه وبتونه از پس مطالبی که ارائه میکنه ومنظوری که داره براد موفق باشیم 8 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ امیرجان من نقض نمیکنم ومطمئنا با تمام وجودم تمام حرفای ارش رو قابل احترام ودرست میدونم ولی فقط دید دیگری هم نسبت به مسایل وجود داره که خواستم اونم ببینیمدرمورد راهکارت هم کاملا موافقم امیدوارم هرکسی به فراخور توانایی های خودش استارتر باشه وبتونه از پس مطالبی که ارائه میکنه ومنظوری که داره براد موفق باشیم فكر نمي كنم مطلب آرش مخاطب خاص داشته باشه بلكه بر عكس مخاطب عام دارد هر كس به فراخور حال خودش مي تواند بر روي اين موضوع فكر كند 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ به نظر من هم در تالار آزاد کپی پیستی که منجر به چند تا تشکر بشه و چالش برانگیز نباشه به درد نمیخوره. 11 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ من هم حرف داداش spow موافقم و هم آرش... من یک در بینابین این نظرات هستم... 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ با عرض پوزش مجدد و بیشتر سجاد همونطور که امیر گفت منظورم شما یا شخص خاصی نبود خیلی کلی گفتم به نظرم هیچ تلاشی با ارزش تر از این نیست که مطلبی را درک کنیم و به اشتراک بزاریم و این روجیه خوبیه که خیلی از بچه های اینجا دارن و اگر من چیزی گفتم فقط برای اجترام به این روجیه بود که اولین قانون اشتراک گزاری اینه که نام مولفش ذکر بشه بعدشم اگه کسی بتونه اون تاثیر برداشت و درک مثبتی که از یه مطلب داره رو انتقال بده خیلی کار راحت تر میکنه و اگه تلاشمون توی این مسیر باشه بهتره در مورد استقبال نشدن هم خودمو مثال بزنم وقتی برمیگردم و تاپیک های یک سال پیشم رو نیگاه میکنم حالم بهم میخوره افتضاخس ، خب تازه بعد از این مدت میفهمم که ای بابا حق داشت بقیه ،، اما همین میتونه تجربه خوبی باشه برای بزرگ شدن و پوست انداختن لایه های ذهنیمنون ... درضمن ادمایی که روح بزرگی دارن کمتر عصبانی میشن شما هم همینطور 10 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ مطلبت جالب هست دوست من و تا حدود بسياري موافق انديشه ي منيك زماني تو باشگاه مهندسان در تالاري كه زير نظر آرچي ارچ بود كلي مطلب تاريخي كپي پيست مي كردم اما با اين ديد كه بعد از هر مطلبي كلي بحث بود و براي اين بحث ها هم آماده مي شدم و تاپيك اگر چه با يك كپي شروع مي شد اما تا صفحه هاي زيادي با نظرات شخصي ادامه پيدا مي كرد. اين مدل كار كردن نياز به وقت گذاشتن زياد داشت بايد اول مقاله رو مي خوندي بعد صحت و سقمش رو جستجو مي كردي بعد در حاشيه ي اون 4 تا مطلب ديگه مي خوندي كه بتوني به سوال هاي احتمالي در موردش جواب بدي اما منفعت زيادي داشت قدرت بحث كردن رو بالا مي برد اطلاعاتت رو افزايش مي داد .... اما مشكلي كه بعد ها تو فرهيختگان و الان اينجا مي بينم خيلي از تاپيك ها داره اين هست كه ايجاد كننده ي تاپيك از ادامه دادن تاپيك عاجز هست چون خودش هم درست متوجه مطلب نشده يا اگر متوجه شده دانشش در حد همون مقاله خلاصه مي شه و نمي تونه خط دهي مناسبي به تاپيكش داشته باشه اينه كه بعد از يكي دو صفحه تاپيك به سمت اسپم و خاله بازي ميره و مي بيني تاپيك 10 صفحه پيشرفت داشته اما كلا 4 تا پست مفيد داره البته يك دليل ديگه هم براي اين موضوع وجود داره و اون بيش از حد تخصصي شدن تالار ها هست كه باعث شده خيلي از مطالب كه ميشه در تالار گفت و گوي ازاد كه عمومي هست و اقبال بيشتري داره مطرح بشه بره در تالار هاي تخصصي مطرح بشه كه خيلي ها سال به سال از اون تالار ديدن نمي كنندو تالار آزاد محدود بشه به جك و طنز و تيكه و اين طور مطالب . در هر حال راه برون رفت از تاپيك هاي كپي پيستي اين هست كه افرادي كه معترض وضع موجود هستند استارتر ايجاد بحث هاي مفيد و تاليفي باشند. البته امیر زیاد سخت نگیر مهم اونه که هر بحثی روال طبیعی شو طی کنه گاهی وقتا با زبون مسخره و شوخی اینقد نکته فلسفی گفته میشه که ادم توش میمونه مهم اینه هرکه حرف خودشو بزنه حالا به هر زبونی میخواد باشه و حتی اگه کسی توجه نکنه 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ آرش جان حرف دل ما رو زدی من که خودم و کشتم و کسی به حرفم گوش نکرد:w821:با اینکه تو امضام هم لینک و گذاشتم ولی زحمت کلیک کردن هم به خودشون ندادن و بخونن:rose: 10 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ آرش جان حرف دل ما رو زدی من که خودم و کشتم و کسی به حرفم گوش نکرد:w821:با اینکه تو امضام هم لینک و گذاشتم ولی زحمت کلیک کردن هم به خودشون ندادن و بخونن:rose: تو كه هنو زنده اي !!!! بعدشم اينكه گزاشتي كپي قوانين تالار ازاد كه !! اونقت توقع داري كمتر كپي بشه!!! بعدم كجاش گفتي كپي نكنين 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ تو كه هنو زنده اي !!!!بعدشم اينكه گزاشتي كپي قوانين تالار ازاد كه !! اونقت توقع داري كمتر كپي بشه!!! بعدم كجاش گفتي كپي نكنين مشکل بینایی داریا برو رو امضام 143 شماره دو رو بخون 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ آرش جان حرف دل ما رو زدی من که خودم و کشتم و کسی به حرفم گوش نکرد:w821:با اینکه تو امضام هم لینک و گذاشتم ولی زحمت کلیک کردن هم به خودشون ندادن و بخونن:rose: مشکل بینایی داریا برو رو امضام 143 شماره دو رو بخون عينك من كوووو ؟؟؟آهان الان ديدم پس 143 كمپين مبارزه با كپي پيسه !! 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ بعضی از مسائل خبری یا کپی پیست هم میشه در موردشون بحث کرد. غیر از اینه؟ 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ "اي كساني كه كپي پيس ميكنيد" بخوانيد و اگاه باشيد كه .!! كماكان آمار كپي پيس تو بخش ازاد خيلي بالاست البته از برخي دوستاني تشكر ويژه اي ميشه كه زحمت انتقال دهها تريلي كه چه عرض كنم واگن واگن مطالب كپي شده از جاهاي ديگه روز ميكشن و رسما ازشون خواهش ميشه اينقد خودشون را به دردسر ني اندازن تو را خدا راضي به زحمت نيستيم ، بزارن اين مطالب سر جاش باشه اگه لازم شد ميريم هم اونجا ميخونيم ما اومديم اينجا خودتونو ببينيم حرفاي خودتونو بشنويم ... بعدشم با اين كار در حق عنصر كمياب و با ارزش خلاقيت اينقد ظلم نكنيم حالا اگه حرفي كتابي نوشته اي جاي ديگه باشه و ادم بخونه بعد ازش تاثير مثبت بگيره وبعد بتونه اون تاثير ملكه ذهنش كنه و بعد منتقل كنه خيلي خوب با ارزشه و گرنه ... چهارما فكر نميكنيد خيلي ستمه اگه پايان يك متن يا جمله كپي پيس شده اسم صاحبش نوشته نشه بخدا اين دو روز دنيا و چارتا تشكر ارزش اين حرفا رو داره در اخر يك ابراز شرمندگي خيلي عريض و طويل كنم بابت كسايي كه بشون بر خورد احيانا پنچمن چكار كنيم گفتيم شب بيداريم و بيكار يه چيزي گفته باشيم سحرشه صب شه بگيريم بخوابيم ببین آرش جان یه وقت این کپی پیست ها به این دلیله که هر کدوم از ماها مطلبی رو که از نظرمون ارزشمنده....یعنی تا حدی یه جرقه ای رو در ذهن ایجاد میکنه اینجا مجددا ایجاد میکنیم .....خیلی خوبه که یه مطلب خونده بشه بعد برداشت شخصی اینجا به عنوان یه دغدغه ی ذهنی مطرح بشه.....اما گاهی برداشت و دریافت آدمها از یه مطلب یکسان همسان نیست.....بعضی وقتها این حس ایجاد میشه که شاید اگه مطلب رو خلاصه و با بیان خودم اینجا مطرح کنم برداشت شخصی خودم رو از مطلب آوردم که ممکنه حتی بعضی مواقع خیلی با هدف نقل کننده ی مطلب تفاوت داشته باشه.....یا اینکه حس کنیم اونچه که درک کردیم تو قالب جملات نمیتونیم به دیگران تفهیم کنیم.....خلاصه به نظرم یکم بدبینانس که همه ی اینها رو توی یه ترازو قرار بدیم و اینکه همه ی کپی پیس ها برای تشکره..... یه مطلب دیگه ای که میخواستم مطرح کنم این بود که اغلب ما روزانه (به هر علتی)بازه زمانی زیادی رو اینترنت هستیم به همین دلیل به طور مستمر به تالار سر میزنیم چه خوبه این تالار کمک کنه به ارتقای دانش ما در راستای موضوعاتی که نه کاملا خاص بلکه عمومی تر هستن.....منظورم موضوعاتی مثل نجوم، مکاتب ادبی،سیاسی،بعضی موضوعات فیزیک و غیره هستن.....هر چیزی که ارضاء میکنه علاقه ما رو به دونستن بیشتر و بیشتر ..... و مشابه تایپیکی که سجاد عزیز در توی قسمت انقلاب آموزشی زده شدن.....هر شخص با توجه به اطلاعاتی که داره یا دغدغه ی ذهنیش یه تایپیک بزنه و منابعی که برای سیطره به اون موضوع موجوده مطرح بشه بعد از مطالعه راجع بهشون بحث مفید صورت بگیره.....چه بسا که خیلی از ماها به علت عدم شناخت منابع یا عدم دسترسی به شخصی که این منابع رو به ما معرفی کنه، خیلی دیر و شاید هرگز از اون موضوع اطلاع پیدا نکنیم....:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ بعضی از مسائل خبری یا کپی پیست هم میشه در موردشون بحث کرد.غیر از اینه؟ درسته اما نه اینکه بیشتر تاپیک ها یا خبری باشن یا سوالی یا .. خبری میتونه توی بخش خبر باشه گفتگوی ازاد در بهترین حالت میتونه جایی باشه برای برداشت های شخصی از مطالب و اخبار روزانه نه جای برای بیان اخبار 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ می دونی هدا یکی از بهترین سرگرمیهای دنیای نت دیدن شخصیت های که چه به زور چه به راحتی خودشون را لابه لای جملات و حرفای که میگن جا می ندازن حالا فک کن یه کاربر خبرگزاری ایرنا رو کپی پیس کنه اینجا اولا این چه کاریه دوما فرقش با یه رباط چیه ؟ در ضمن نه اینکه نباشه کپی کردن خوبه اما محدود دیگه منم گفتم امارش بالاست و اینکه با تمام بگیر ببندها و کنترل شدیدی که توی نت هست هنوزم چالب ترین و بانمک ترین پستها پستایه که خبری رو با چاشنی طنز مطرج میکنه عیر از اینه مرسی بابت نظزت 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ اي الذين كپي پيسون لا يفعلون اقلا میخواهی یک متن عربی بنویسی،قبلش با عالم و متخصص مربوطه مشورت کن. :zadan: اولا ما در زبان بلیغ عربی، حرف پ نداریم. در نتیچه کوپی پیست = کوبی بیست (حرف ب به جای حرف پ مینشیند) ثانیا ای دیگه چیه !!! یا ایها درسته،چون داری جماعت مومن و مومنه را خطاب قرار میدهی. پس درستش میشه: یا ایها الذین کوبیون و بیستیون ، لا تفعلوا هذا العمل الشنیع به مرات. 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ اقلا میخواهی یک متن عربی بنویسی،قبلش با عالم و متخصص مربوطه مشورت کن. :zadan: اولا ما در زبان بلیغ عربی، حرف پ نداریم. در نتیچه کوپی پیست = کوبی بیست (حرف ب به جای حرف پ مینشیند) ثانیا ای دیگه چیه !!! یا ایها درسته،چون داری جماعت مومن و مومنه را خطاب قرار میدهی. پس درستش میشه: یا ایها الذین کوبیون و بیستیون ، لا تفعلوا هذا العمل الشنیع به مرات. صلح است میان کفر و اسلام با ما تو هنوز در نبردی -- سعدی فک کنم بهتره یه امضا بزارم : شرمنده املام افتظاست 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ صلح است میان کفر و اسلامبا ما تو هنوز در نبردی از نظر منافقین و جریان های انـــحرافی صلح است،از نظر ما مفسد فی الارض است. اما در مورد موضوع تاپیکتان: کوپی پیست کردن تا یک حدی،در صورتی که ترویج دهنده نکته خاصی باشد مطلوبست. اما اگر هدفش تنها یک نگاه گذری و لحظه ای باشد،از نظر من ارزشی ندارد. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده