گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ اگه معمار نمیشدی چی میشدی؟ . . . یک عنصر مفید برای اجتماع 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ اگه معمار نمیشدی چی میشدی؟. . . یک عنصر مفید برای اجتماع خیرمممممممممممممممممممممممممممممم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ عجیبه ....اکثر بچه های معماری به خاطر علاقه ای که به گرافیک داشتن اومدن معماری لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ معماری هم شد رشته نه معماری رشته نیست که معماری زندگیه عمره وجود آدماست لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ بهش فکرنکردم.......چون همیشه فکرم معماری بوده:دی لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ معماری هم شد رشته نه پَ...رشته تو رشتست نه معماری رشته نیست که معماری زندگیه عمره وجود آدماست لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ من موسیقی رو هم خیلی دوست دارم...واسه ارشد به سرم زده بود برم موسیقی شرکت کنم شانس شرایطش خیلی سخت بود لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ بازم معمار!! البته من دو رشته ی مترجمی زبان انگلیسی و روانشناسی رو هم دوس دارم لینک به دیدگاه
SHEEDA 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام خوب خوب خوب هستین همگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شایدشهرسازی یاهنرررررررررررررررررررررررررررر لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رشته اختر فیزیک و نجوم رو هم دوست دارم. الان هم تا حدودی به صورت آماتور فعالیت دارم. شاید شاید اگه معماری رو نمیتونستم بخونم میرفتم سراغ نجوم.ولی اول معماری. لینک به دیدگاه
Dark Shadow 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من میرفتم رشته هنر،موسیقی....... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده